Автор Тема: Спермата - Враг на рака на гърдата!  (Прочетена 2519 пъти)

Неактивен milen4o

 • Заинтересован
 • **
 • Публикации: 36
 • Рейтинг: +6/-1
 
Спермата - Враг на рака на гърдата!

Лекарите никога не са предполагали, че може да има връзка между акта на поглъщане на сперма и рака на гърдата, но най-новото проучване на университета в Северна Каролина започва да доказва това, колкото и странно да е твърдение.

В проучването на университета участвуват над 15,000 жени, които потвърдили, че редовно са гълтали сперма през последните 10 години. Изследователите се натъкнали на факта, че при тези жени се наблюдава по-рядко явлението рак на гърдата в сравнение с жените, които изобщо не го правят.

Според мен това изследване премахва и последното съмнение, което имахме по отношение на факта, че акта на гълтане на семенна течност всъщност е здравословно," казва д-р. А. Крамър от медицинската академия Johns Hopkins, който обаче не участва в изследването. "Аз съм изненадан от тези открития, но в същото време съм развълнуван поради факта, че тези изследователи може би са открили осравнително лесен начин да се намали риска от рак на гърдата при жените."

Въпреки че, според университетските изследователи рака на гърдата е относително необикновено явление, всички стъпки за снижаване риска от такова заболяване ще бъдат доста разумно решение.

"Само с проверени методи болеста може да се предотврати, затова съветвам всички жени да правят акта на гълтане на семенна течност и да приемат това като нещо нормално," казва един от университетските изследователи Др. Хелена Шифтийр. "След появата на изследването аз самата се опитавам да го правя редовно, за да намаля риска."

Самото проучването е публикувано в петъчния брой на Journal of Medical Research. По данни на Националният Институт за Рак през 1991 г. 43,582 жени са починали от рак на гърдата.

Др. Лен Ликтипийн казва, че жените не трябва да пренебрегват и да подминават с лека ръка тези открития: "Да се надяваме, че сега ще се променят женските навици и тенденции, и по този начин в бъдеще значително ще спаднат случаите, при които се среща заболяването от рак на гърдата," казва той. "Сега определено има богато почва за повече изследвания. По-радостното е, че много хора се отзовават доброволно и благодарение на това в момента се планират други подобни изследвания," завършва доктора.

Почти всяка жена, на определен етап е готова да направи този акт, но това което е по-важно и което е разковничето е колко често става той, казват изследователите. Причината изглежда е протеинът или ензимът, които се съдържат в спермата, но изследователите чакат да направят ново проучване, за да бъдат сигурно в това.

Изследването е било съставено от 2 групи жени. Първата група е включвала 6,246 жени на възраст между 25 и 45 години. Те са правили акта на гълтане на семенна течност редовно през последните 5 до 10 години. Втората група е били от 9,728 жени, които не са правили тази процедура. Жените от първата група са имали процентно заболяване от рак на гърдата в размер на 1.9 %, а жените от втората група 10.4%.
"Откритията предполагат, че има други причини за рак на гърдата, не само липсата от постоянно “fellatio”," Шифтийр заключва. "Това е причина, но не е ПРИЧИНАТА.""

Жени не плюйте лекарството.

Братя , да излекуваме женската част от човечеството ! ! !
Обичам всичко това, заради което другите ме мразят!
УСМИХВАЙ СЕ !!!

Неактивен sersemin

 • Опитен играч
 • *****
 • Публикации: 503
 • Рейтинг: +33/-23
Re: Спермата - Враг на рака на гърдата!
« Отговор #1 -: Юни 10, 2012, 08:12:38 pm »
Учени от Университета в Охайо изследвали връзката между рака на гърлото и оралния секс. Изследването започнало още през 2004 години и те установили, че за съжаление такава връзка има.

С 56% се покачва рискът от развитие на рак на гърлото, ако често практикувате орална любов. Това се дължи на факта, че много хора са носители на Човешки папилома вирус (НРV), който има пряка връзка с развитието на някои типове рак – на маточната шийка, на ануса, на устата и гърлото. Чрез оралния акт инфекцията от половите органи се пренася в устната кухина и гърлото. Освен това се смята, че роля има и механичното триене. То предизвиква малки протърквания, охлузвания, които са идеално място за заселване на вируса.

Не всеки носител на HPV развива раково заболяване, както и не всеки щам от вируса се свързва с риска от рак. Въпреки това безспорен остава фактът, че оралните ласки крият доза риск.
http://doctoronline.bg/articles/5716/Oralniyat-seks-prichinyava-rak-na-garloto

Няма пълно щастие,а?!:)

Неактивен Vegal

 • Майстор на вербалната шпага
 • ******
 • Публикации: 1974
 • Рейтинг: +259/-230
Re: Спермата - Враг на рака на гърдата!
« Отговор #2 -: Юни 10, 2012, 08:22:37 pm »
 :) Серсемин ме изпревари....
Излизат такива публикации, от престижни университети, но явно причината не една.
На всеки 2,3 години излиза някаква такава сензационна разработка и изводи, които после се оказва са непълни, неточни или направо погрешни...
Май наистина няма пълно щастие-НЕ ЛИКУВАЙТЕ, мъже!
Няма как да спасите жените, ако те поискат да спасяват себе си!

*Живота е като кучешки впряг, ако не си водач - виждаш само ....задници!*