Автор Тема: Сериозна връзка , с голяма разлика в годините на партньорите .  (Прочетена 19036 пъти)

Неактивен Mishunka

  • Майстор на вербалната шпага
  • ******
  • Публикации: 2187
  • Рейтинг: +114/-432
  • Дреме ми на патето!!!
Дам Вега, предполагам, че останалите съфорумници, които не са запознати с тази чуждица в Бъгарският език, ще са ти благодарни за пояснението.

Сега по темата, да от подобен род "невинни" ежедневни прояви може да се извлече мнение за обноските, характера и културата на човек. Ти може и да не си обърнала внимание, но на мен това ми е направило впечатление движейки сред хората. За мен това е просто мъничък признак, че селския терикатлък и мъжка меркантилност, които могат да добият и мн по-големи размери.

В не по-малки размери, и дори съм ставала свидетел на реални примери в живота, истинският не виртуалният, че мъжете не отстъпват по меркантилност на жените. Така наречените "мъжки държанки" не са малко на брой. Пояснявам специално за теб Вега, това са мъже, които имат интимни отношения с жена, единствено заради материалната изгода, която могат да извлечат.

Както останах втрещена, когато научих за поредната интернет измама на момчета млади при това, които търсят своята половинка в интернет пространството чрез сайтове за запознанства, социални мрежи или скайп. Независимо на каква възраст е тя, даже предпочитат по-зрели жени, като изведнъж изпадат в някаква беда/ житейска несгода и търсят спешна финансова помощ. До сега бях чувала за такива подмолници само в реалният живот, които дори живеят с момичето или жената и накрая тя остава ограбена чисто материално. Да не говорим за останалите емоционални щети.

Това е, просто другата страна на монетата.


"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...