Автор Тема: Свободни/Неангажиращи връзки  (Прочетена 9806 пъти)

Неактивен Maigraith

  • Заинтересован
  • **
  • Публикации: 32
  • Рейтинг: +0/-1
Re: Свободни/Неангажиращи връзки
« Отговор #40 -: Декември 05, 2011, 12:20:00 am »
^ Реално има и доста жени, на които не им пука, че кръшкат и не се задълбават в особено сриозни размисли след като го направят :Д
Това е ако са в 'неангаживащи' връзки, в които не са замесени дълбоки чувства. Ако са с човек, към когото изпитват силни такива е нормално да се запитат какво значи това, че му кръшкат.

Иначе аз под неангажираща връзка разбирам, че двамата партньори не са ексклузивни и това, че прекарват време или спят с други хора не значи, че изневеряват. Не е нужно да се притесняваш да не те 'хванат' защото нищо във връзката ти не налага това да си само и единствено с партньора си.
За млади хора и такива, които все още не са готови да започнат семейство, неангажиращите връзки са прекрасен начин да живеят свободен и активен живот, да общуват с голям кръг от хора и да се наслаждават на живота в пълната му прелест.
Когато се намесят силна любов и семейство влияние започват да оказват и отговорностите, с които те идват. Тогава вече зависи от двамата да решат дали може да си 'кръшкат'  или предпочитат да са си верни за да си нямат и други проблеми на главата освен кариерата, децата, парите и тн.