delmore
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 47
-Получени: 75
|
 |
« Отговор #290 -: Юни 18, 2010, 07:15:01 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man! It's got me addiced,does more that any dick did....
|
|
|
evilteletuby
Майстор на вербалната шпага

Активен
Благодарности
-Дадени: 33
-Получени: 220
|
 |
« Отговор #291 -: Юни 18, 2010, 08:22:15 » |
|
е как кое бе евил? че Леонардо никога не е писал книги!?  книгите са на Дан Браун ако не се лъжа, и аз никога няма да ги прочета  Леонардо не е писал книги? wow Явно малко хора знаят, но освен, че е смятан за най-талантливия художник, някога раждан на земята, Лео е бил мега всестранно развита личност - изкуство, математика, медицина, изобретения и какво ли още не. Не само, че е писал, ами е писал много 
|
|
|
|
|
Активен
|
Този нечовешки добър коментар достигна до вас благодарение на : Evilteletuby ™.
|
|
|
evilteletuby

Активен
Благодарности
|
 |
« Отговор #292 -: Юни 18, 2010, 08:22:44 » |
|
Е така не е интересно и аз го открих в гугъл, ама не го казах.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delmore
Готин

Неактивен
Благодарности
|
 |
« Отговор #293 -: Юни 18, 2010, 09:51:22 » |
|
 Който е открил какво е Б42 да казва веднага! Да ги нямаме такива....  Не било честно.... ха яко и аз открих какво е B42,наистина за пръв път чувам ,ще се опитам да го запомня като инфо:)
аз намерих отговора за b42 в интернет, ама няма да го кажа, щото не е честно.
просто откликнах на молбата 
|
|
|
|
|
Активен
|
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man! It's got me addiced,does more that any dick did....
|
|
|
delmore
Готин

Неактивен
Благодарности
|
 |
« Отговор #294 -: Юни 18, 2010, 10:08:24 » |
|
Oтностно Леонардо аз не твърдя ,че е писал книги ,в смисъл на роман или пък ,че има публикувано нещо написано от корица до корица от него.САМО твърдя ,че е писал трудове ( най-вече на латински и арабски) ,които впоследствие са събирани и публикувани.Имам пред себеси" Il Codice del volo",с публикувани черновi,схеми и обяснения ,написани "огледално" от самият Леонардо да Винчи (поне така се твърди)! ти си наред Евиле,прав откри отговорът за B42
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vega
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 522
-Получени: 427
|
 |
« Отговор #295 -: Юни 18, 2010, 10:11:26 » |
|
 Регламента на играта е такъв-които първи даде правилен отговор получава правото да дава нова загадка. А отговорите ги преценява шефа-той е дал загадката. За това , които има предположение го казва!  Евил , понеже е много етичен, не си казва отговора, защото не го е знаел,  а го е видял в нета.... Това е....
|
|
|
|
|
Активен
|
Freedom is just another word nothing left to lose! 
|
|
|
evilteletuby

Активен
Благодарности
|
 |
« Отговор #296 -: Юни 18, 2010, 10:18:00 » |
|
Delmore, понеже съм джентълмен, преостъпвам реда си на теб.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delmore
Готин

Неактивен
Благодарности
|
 |
« Отговор #297 -: Юни 18, 2010, 10:18:13 » |
|
и аз не го знаех,но ти настоя да не сме толкова скромни и да споделим отговорът!Аз открих това за първата напечатана Бибблия,всъщност може и да не е верният отговор.Дамн имаш право да изчакаме и ще видим:)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Vega
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 522
-Получени: 427
|
 |
« Отговор #298 -: Юни 18, 2010, 10:28:04 » |
|
Може и да е правилния отговор/ библията/ Аз пък наерих за някаква шахматна комбинация ли, игра ли ,турнир ли...ама не го четох много внимателно. Ми да видим -интересно ми е, наистина...
|
|
|
|
|
Активен
|
Freedom is just another word nothing left to lose! 
|
|
|
tristram

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 727
-Получени: 401
I am what I am
|
 |
« Отговор #299 -: Юни 19, 2010, 03:21:23 » |
|
е много ясно, че е писал трудове, нали е бил учен по-дяволите! все едно аз да чета някое списание за физици например и да претендирам, че чета книги... а за всестранно развитата личност - да така е и всеки го знае, но никога не се е изявявал като писател... както и да е, за трудовете е ясно, ама вие говорихте за 'книги', та от там недоразумението 
|
|
|
|
|
Активен
|
Leaving Las Vegas...
|
|
|
|