Автор Тема: най-хубавия комплимент  (Прочетена 14485 пъти)

Активен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4306
  • Рейтинг: +8/-44
Re: най-хубавия комплимент
« Отговор #120 -: Декември 28, 2010, 11:33:23 am »

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #121 -: Декември 28, 2010, 12:13:10 pm »
Ето това случай, в който мъжете имате искреното ми възхищение!!!  (clapping) (happy) :*
Ако USB беше жена, към момента щеше да е с леко покъсани нерви и опънати коментари. Вместо това се получи много свежарска и забавна препирня в добър стил и весели нюанси.

П.П. Комплименти момчета - в случая са от сърце  ;).

Неактивен Aglaia

• Публикации: 2079
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #122 -: Декември 28, 2010, 12:34:33 pm »
  (rofl)

Евилчо, ако не си ти, темата ще е като ястие без подправки.

А иначе, ми е ясно за теб, споко  8-) ама що приказки изприказва какъв мъжкар си. Дано да си.  ;) Жените около теб знаят най-добре.

Интелигентно парче си, но с обременености според мен, а може и патология да има. Темите и постовете ти са по-скоро провокативни, но понякога иронично-злобнички, с което правиш си 'душевен гъдел" може би   :) Лошо няма.

Аз те ценя високо, защото според мен без теб форумът губи остротата си (острието на словесната ти шпага)  :D

Ето правя ти комплимент, за да не спамя темата: Страшен си Евилчо, с невероятно чувство за хумор и блестяща интелигентност (чел много, видял много, общувал много и ... с бърз интернет  :)).

(Очаквам включване)

(clapping) (clapping) (clapping)
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор