УжааасТ и безумие, днес както си личи хич не ми се работи!
така че....
хайде сега споделяйте, и не се срамувайте, няма значение дали човека които ви го е казал е бил пиян, непознат или безнадежно откачил по вас...споеделете наи-хубавия комплимент, който сте чули по свой адрес

този, които ви е накарал да погледнете по друг начин на човека отправил ви го, или от които просто са ви се покосили краката

хем ще се поучим как да правим качествени комплименти ^^, хем ще си погъделичкаме самочувствието и ще се потупаме дружно по гърбовете - браво на нас!

(който има желание може да пусне и обратната тема, с най-лошото изказване направено по ваш адрес, но все пак е петък...)
а да, и ако някой случайно не се сеща по темата, спокойно нека сподели наи-хубавия комплимент, които въобще някъде е чувал, или пък който би искал да чуе за себе си

или пък най-хубавия комплимент, който вие сте правили на мъж/жена ? само уточнявайте какъв точно е бил случая, за да не остане някой с грешно впечатление!
почвам колкото да не кажете че се ослушвам, по-нататък може и някой по пикантен да се присетя...
Веднъж милата ми 70 годишна леля ми каза, че съм бил като канарата пред едно от 7-те рилски езера (имаше предвид толкова спокоен и стабилен надявам се, а не толкова голям!

) Лелеле колко горд бях тогава!!