Автор Тема: най-хубавия комплимент  (Прочетена 14485 пъти)

Неактивен tristram

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
най-хубавия комплимент
« -: Октомври 24, 2008, 04:00:22 pm »
УжааасТ и безумие, днес както си личи хич не ми се работи! :(

така че....

хайде сега споделяйте, и не се срамувайте, няма значение дали човека които ви го е казал е бил пиян, непознат или безнадежно откачил по вас...споеделете наи-хубавия комплимент, който сте чули по свой адрес ;) този, които ви е накарал да погледнете по друг начин на човека отправил ви го, или от които просто са ви се покосили краката  ;)

хем ще се поучим как да правим качествени комплименти ^^, хем ще си погъделичкаме самочувствието и ще се потупаме дружно по гърбовете - браво на нас!   :D

(който има желание може да пусне и обратната тема, с най-лошото изказване направено по ваш адрес, но все пак е петък...)

а да, и ако някой случайно не се сеща по темата, спокойно нека сподели наи-хубавия комплимент, които въобще някъде е чувал, или пък който би искал да чуе за себе си  ;) или пък най-хубавия комплимент, който вие сте правили на мъж/жена ? само уточнявайте какъв точно е бил случая, за да не остане някой с грешно впечатление!

почвам колкото да не кажете че се ослушвам, по-нататък може и някой по пикантен да се присетя... :X

Веднъж милата ми 70 годишна леля ми каза, че съм бил като канарата пред едно от 7-те рилски езера  (имаше предвид толкова спокоен и стабилен надявам се, а не толкова голям!  (chuckle))   Лелеле колко горд бях тогава!!  :@

Неактивен al_kapone

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 55
  • Рейтинг: +0/-0
Re: най-хубавия комплимент
« Отговор #1 -: Октомври 24, 2008, 05:04:11 pm »
Най- хубавият комплимент, който съм чувал:
Джак Никълсън към Хелън Хънт в "Колкото толкова" (As Good as It Gets)

"Ти ме караш да искам да бъда по-добър човек."

И това е действителен случай. Едно момиченце на 4 г. даде определние за красива жена: "Красива си, като пълен хладилник". мога да предположа от къде го е научило  :D

Неактивен Малкия

• Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #2 -: Октомври 24, 2008, 11:56:54 pm »
мен ми харесва от кумиците скеча им , дето се правят на тинейджъри олигофрени
" как ви завиждам пичове че ме срешнахте " нещо от този род беше  :)
Matador

Неактивен tristram

• I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2008, 12:44:49 pm »
ехеееййй какви сте такива срамежливи бре? яяя да пишете бързо...или искате да се чувствам кофти, че само аз се изложих тук?   :'(  :@

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2008, 01:32:25 pm »
Вече знам една причина да доживея до днешният ден - твоята усмивка в този момент.  ;)

Сещам се и за още един, но е малко дълго за обясняване, защото репликата е малко двусмислена  (chuckle).... Може би по-нататък.

Неактивен barbarella

• Публикации: 1707
  • Carpe diem, baby!
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2008, 02:45:56 pm »
от голямата ми дъщеря преди време /когато беше още на 4/: `аууу, мамо, колко си Алегантна и виртуална!`
life is a struggle between good, evil and chocolate  (headbanbg)

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2008, 11:17:24 pm »
"След толкова години заедно,ако сега трябва да правя своя избор,пак бих избрал теб"
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен tristram

• I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2008, 11:59:46 am »
елееее лудница! давайте още!  (inlove)  (clapping)

пп. еее, ама Ред, къде дават така? мести без да пита? маже? а дори няма лично отношение към темата...е срамота!  (doh)
« Последна редакция: Октомври 29, 2008, 03:31:10 pm от tristram »

Неактивен AFA

• Готин
  • Публикации: 348
  • Казвам каквото мисля , Мисля каквото казвам
« Отговор #8 -: Октомври 29, 2008, 07:05:44 pm »
Аз съм на мнение комплиментите да са по умерени , по сдържани и по малко щото иначе мн ще и дигнеш рейтинга ...
Цитат
не плащам за нещо, което ми се полага по право като на готин мъж

Неактивен Ред

• Администратор
  • Опитен играч
  • Публикации: 887
« Отговор #9 -: Октомври 29, 2008, 07:28:12 pm »
пп. еее, ама Ред, къде дават така? мести без да пита? маже? а дори няма лично отношение към темата...е срамота!  (doh)

Не ми се сърди ;) Идеята ми беше хората, които за пръв път влизат във форума, да се ориентират по-лесно, колкото и да е условно делението на темите ;) Колкото до лично отношение... Искам да се сетя за нещо много хубаво, за да го пиша :) Но ще се включа, обещавам.