Когато не мога да заспя
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 08, 2012, 12:36:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: [1] 2 3 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Когато не мога да заспя  (Прочетена 10454 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ред
Администратор
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 885

Благодарности
-Дадени: 176
-Получени: 151

« -: Септември 07, 2008, 10:49:57 »

Какво правите, когато ви е трудно да заспите? Броите овце, пускате си филм, четете? А какво правите, ако имате съквартирант или по някаква друга причина не можете да си пуснете ТВ например и само трябва да лежите в тъмното и някакси да се приспите?

Аз лично или чета книжка, или просто изгасям, лягам си и се опитвам да мисля за нещо хубаво, което да ме увлече и да ме накара неусетно да заспя. Не е нищо интересно, ама някой може да сподели и по-интересни неща Wink
Активен
Малкия
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Благодарности
-Дадени: 103
-Получени: 176

« Отговор #1 -: Септември 07, 2008, 10:59:00 »

по интересни , сещам се за шамари до припадък  Grin
ами май най интересното което ми се е случвало е , когато не мога да заспя е , че просто не заспивам , често си пускам музичка , чета книжка ако има някоя която ми е харесала достатъчно , излизам по кафета , спомням си че съм ходил и кофички да правя , те такива , се развлекателни и увлекателни неща  Smiley
Активен

Matador
Jack
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 561

Благодарности
-Дадени: 110
-Получени: 188

Omnes vulnerant, ultima necat

« Отговор #2 -: Септември 07, 2008, 11:00:52 »

Напоследък и аз имам проблеми със съня ама си ги решавам радикално лягам към два два и половина и готово  Wink
Иначе като се събудя в потайна доба, като вчера в 3:30, или гледам телевизия или нападам компа  Grin
тарашувам из хладилника, пускам си тихо музика... През зимата се завивам презглава и си играя с телефона... После защо батерията изкарвала малко  Grin

а веднъж си правих среднощна разходка   ако ме беше висял някой, и ако знаеше че се разхождам...  
Активен

Love me when I least deserve it, because that's when I really need it.
ОмМм
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 557

Благодарности
-Дадени: 149
-Получени: 113

« Отговор #3 -: Септември 07, 2008, 11:41:27 »

Smileyброя овце,които трябва да минат по едно мостче,но тясно такова,дето да вървят една по една.
Освен това,за да ми е по -интересно,ги правя ,различни-една е червена,друга лазурно синя,на една и слагам изкуствени мигли,та да ме гледа закачливо.Някои са с панделки или на високи токове, или с ботушки потропват по мостчето.Лакирам им копитцата,едното със сребрист лак ,а другото с златист.....,някои мноооого нахакани са и с начервени устни!!!
 Ако това не помогне,а то не помага ,защото се смея като ....,ставам,отивам до прозореца и гледам нощния  Пловдив,загасналите светлини на прозорците и си казвам-боже,само аз таласамясвам да 2 ,3 часа.
Но най -добре приспива списъка с недовършените неща,който застрашително расте....
И лягам с  мисълта -,,туй наше вечно утре,утре изяжда днешният ни ден,,...Ама стига с това отлагане,де!
Активен
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 729

Благодарности
-Дадени: 37
-Получени: 60

« Отговор #4 -: Септември 07, 2008, 11:46:20 »

Рядко лягам и заспивам от раз,но не бих казала,че правя и нещо супер интересно,но да си призная,че си имам дребнички нещица,които съм се самоубедила,че вършат работа WinkНай-често просто лягам по корем,задължително с изпънат десен и сгънат в коляното ляв крак да не си помисли някой,че от това се заспива по-бързо Wink,обожавам просто тази поза за сън и все за хубави неща си мисля така WinkИма и нещо друго,което правя,него го знам от едно време от съквартирантката ми Wink,ако ми се стори,че дълго време не заспивам,просто ставам и отивам до тоалетната,щом го направя почти е изключено да не заспя след това.Понякога ако съвсем не мога да заспя,просто ставам и вися на прозореца,тишината,спокойствието ми действа отпускащо SmileyА има и едно страхотно приспивателно,то се състои от подходяща половинка в леглото и подобаващо желание от двете страни Wink,взема ли го,няма начин да не заспя Wink
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
komainu
Заинтересован
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 43

Благодарности
-Дадени: 6
-Получени: 7

« Отговор #5 -: Септември 08, 2008, 10:21:37 »

Рядко ми се случва да не мога да заспя веднага  Smiley
Но като легна намирам най-удобната за момента поза, нормализирам си дишането и превътам през глава списъка със задачи за другия ден. Преди да стигна до края вече .... ми няма кой да стигне до там  Cool
Активен

Life with sibumi
ByeVas
Неактивен Неактивен

Публикации: 1108

Благодарности
-Дадени: 228
-Получени: 45

« Отговор #6 -: Септември 19, 2008, 10:32:11 »

Гледам тавана и си мисля разни работи. Обикновено броя наобратно като се мъча да визуализирам всяка от цифрите. Идеята на този експеримент е, че броейки и мислейки за цифрите не мисля за неща, които ме притесняват, ако трябва да направя рекапитулация на задачите за утрешния ден, мога просто да стана и да започна да ги правя, защото така и така няма да заспя....
Активен

I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales
Peplle
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 297

Благодарности
-Дадени: 118
-Получени: 82

« Отговор #7 -: Декември 08, 2008, 10:11:52 »

чаша прясно мляко и лягам и започвам да мисля и ... понякога заспивам ... понякога ...
Активен
barbarella
Неактивен Неактивен

Публикации: 1707

Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593

Carpe diem, baby!

« Отговор #8 -: Януари 22, 2009, 01:10:20 »

когато не мога да заспя, просто не спя. хич не се и мъча. 
а на сутринта... ще го мисля тогава.

не е ли досадно да се броят животни? или каквото и да е друго. и защо точно овце се броят?
не разбирам...

« Последна редакция: Януари 22, 2009, 01:15:54 от barbarella » Активен

life is a struggle between good, evil and chocolate 
Lun
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #9 -: Януари 22, 2009, 01:57:43 »

Миналата седмица си имах проблеми и бях взела нещата навътре - ей такова таласъмничене му ударих. Едната вечер първо се залъгвах с книга - зачетох се не става. Мислех, че ще заспя на 3-4 страница, а аз така се зачетох, че можех да я завърша. Зарязах я, пуснах си филм. Загледах го, но съм заспала за моя радост по някое време. Спечелих си някой и друг час сън все пак  Wink. Нищо не броя. По-скоро ако изобщо не заспивам ще стана и ще свърша нещо - така де защо да си губя времето в нервно въртене в чаршафите  Grin.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: