Срещата!!!
Това е едно от ония неща, които ти се случват и те са толкова хубави, че чак не искаш да ги споделиш с никой за да неби някой да ти омаловажи преживяното. Всичко беше толкова спокойно, естествено нямаше елементи на притеснение или раздразнение. Хората с които се срещнах face to face, какво да кажа очарована съм, невероятни са. Та пристигнахме ние -разбира се имаше момент на губене на пътя, търсене по карти, разпитване на минувачи

, ама в това си имаше очарование, след като се събрахме всички в уговореното място заседнахме на маса, както каза ТТ наблегнахме на тези мероприятия, от една страна заради времето, а от друга имаше толкова много неща за говорене, че разходките ги оставихме на заден план. Както вече казах всичко си течеше естествено все едно се знаехме от години, все едно се бяхме виждали, виждали и срещали милион пъти. Исакм също така да отбележа, че тристрам се беше справил невероятно като организатор, нямахме никакви проблеми при настаняването и пребиваването въобще, дори проучи къде си заслужава да посетим, едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ. Хапвахме вкусни неща, ходихме да слушаме хубава музика на живо, правихме сежни човеци, пихме кафенце в най - уютното кафе в региона, обсъждахме всевъзможни теми, и се разделихме с лека тъга, че всичко е приключило толкова бързо. Преди да тръгна за срещата Вега ми каза, че сигурно ще ми е хубаво защо място е хубаво, а хората ще са много интересни, и наистина беше така. Аз си изкарах невероятно добре, като на сън, благодаря на всички , които допринесохте за това. Със сигурност ще е удоволствие за мен да се срещнем отново. Довиждане и до нови срещи!