Автор Тема: Важно!!!! Вратовръзката си прави среща!!!!!  (Прочетена 15222 пъти)

Неактивен Малкия

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
Re: Важно!!!! Вратовръзката си прави среща!!!!!
« Отговор #130 -: Март 04, 2010, 09:40:08 pm »
кои сме от софия които ще ходиме , да видиме някаква транспортна организация ако желаете да наравиме :) за арбанаси става въпрос  ;)  :D
Matador

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #131 -: Март 09, 2010, 12:11:29 pm »
здравейте, предлагам ви, събота по обяд, разбирайте 11-13 ч. (chuckle) да се срещнем в р.Щастливеца във Велико Търново, от където да продължим заедно за Арбанаси. Не съм ходил в това кръчме от години, но си го спомням като много приятно местенце където можем да замезим и да възстановим силите от пътя ;) това е адреса:

http://maps.google.com/maps?q=%D1%83%D0%BB.%E2%80%9D%D0%A1%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD+%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%E2%80%9D79+%D0%B3%D1%80.+%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE&gl=bg&cd=2&ei=TRqWS5raApiPsgb6kOzNCw&ie=UTF8&hl=en&view=map&cid=3866130661293623482&iwloc=A&ved=0CBgQpQY&sa=X

вариант 1) след обяда, се настаняваме в Арбанаси, там ви предлагам да се разтъпчем малко и евентуално да вечеряме (знам едно много вкусне местенце) и после ако изявите желание, мога да ви заведа в един много готин бар в Търново, в една стара къща, където има изглед към целия град, и сервират едни 'кокаинови' шотове :P а ако не се лъжа имаше и някакво яко рок заведение за по-късничко, но ще разуча въпроса и за други хубави места, които да си струва да посетим :P и на място ще го решим...

вариант 2) мотаме се цял ден из Търново - Царевец, паметника на Асеновци, Художествената и т.н. и чак вечерно време се изсипваме в Арбанаси, където се размазваме, а на сутринта ви водя да ядем мекици с цедено кисело мляко, домашно сидене и сладко от боровинки (poolparty)

колкото до плановете за неделята... те изцяло зависят от съботата :D

Неактивен WhiteDove

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 50
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #132 -: Март 14, 2010, 10:44:05 pm »
Как беше срещата?Никой нищо не казва..какво правихте?  :)

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #133 -: Март 14, 2010, 11:04:35 pm »
Ще кажем, хихи, ама утре! Сега само ще възкликна БЕШЕ МНОГО ХУБАВОО:)
« Последна редакция: Март 14, 2010, 11:12:38 pm от diabla »
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен NS

• Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
« Отговор #134 -: Март 14, 2010, 11:15:52 pm »
А така ,айде разказвайте и снимки ако може  :P всичко с подробности ( малко ни сърбяха дупетата  (chuckle) ама това друга тема ) Другия път дано да се присъединим и ние ( под ние визирам себе си и Васко разбира се )
И времето беше чудесно,успяхте ли да си направите хубава разходка :) ... чакамеееее
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #135 -: Март 16, 2010, 01:01:17 am »
така, по повод на срещата, като се изключи че дълго време, аз непоклатимо вярвах, че сме в боженци, а не арбанаси, всичко мина чудесно! (chuckle) (rofl) не питайте... (ooops)
лично на мен много ми хареса, и с удоволствие бих посетил отново същите места със същите хора. да си призная, много не обикаляхме, повече май наблегнахме на маса... вите мероприятия :D
колкото до снимките, аз лично нямам, но ще помоля без компромати! :@

п.п. това 'ние' NS колко точно 'вие' е?  :P

Неактивен NS

• Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
« Отговор #136 -: Март 16, 2010, 01:24:39 am »
:) ТТ ,точно толкова "ние" колкото трябва...мога в килограми да ни зимеря  (chuckle)
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #137 -: Март 16, 2010, 09:43:04 pm »
Срещата!!!
Това е едно от ония неща, които ти се случват и те са толкова хубави, че чак не искаш да ги споделиш с никой за да неби някой да ти омаловажи преживяното. Всичко беше толкова спокойно, естествено нямаше елементи на притеснение или раздразнение. Хората с които се срещнах face to face, какво да кажа очарована съм, невероятни са. Та пристигнахме ние -разбира се имаше момент на губене на пътя, търсене по карти, разпитване на минувачи  (chuckle), ама в това си имаше очарование, след като се събрахме всички в уговореното място заседнахме на маса, както каза ТТ наблегнахме на тези мероприятия, от една страна заради времето, а от друга имаше толкова много неща за говорене, че разходките ги оставихме на заден план. Както вече казах всичко си течеше естествено все едно се знаехме от години, все едно се бяхме виждали, виждали и срещали милион пъти. Исакм също така да отбележа, че тристрам се беше справил невероятно като организатор, нямахме никакви проблеми при настаняването и пребиваването въобще, дори проучи къде си заслужава да посетим, едно голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ. Хапвахме вкусни неща, ходихме да слушаме хубава музика на живо, правихме сежни човеци, пихме кафенце в най - уютното кафе в региона, обсъждахме всевъзможни теми, и се разделихме с лека тъга, че всичко е приключило толкова бързо. Преди да тръгна за срещата Вега ми каза, че сигурно ще ми е хубаво защо място е хубаво, а хората ще са много интересни, и наистина беше така. Аз си изкарах невероятно добре, като на сън, благодаря на всички , които допринесохте за това. Със сигурност ще е удоволствие за мен да се срещнем отново. Довиждане и до нови срещи!
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
« Отговор #138 -: Март 17, 2010, 12:04:51 am »
Готино беше, да. Евала на нас си! 8-)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #139 -: Март 17, 2010, 10:04:49 am »
Готино беше, да. Евала на нас си! 8-)

:D Точно казано  ;)!