Автор Тема: Здравейте  (Прочетена 23013 пъти)

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • Рейтинг: +0/-0
  • http://www.bgkoleda.bg
Здравейте
« -: Август 24, 2007, 12:45:09 am »
Здравейте,
Аз съм едно от старите кучета, но в женски род.
Казвам се Жасмина, от Бургас, на 22. Уча, работя, пия и др. дребни прегрешения  ;)
Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен Zlatev

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 11
Re: Здравейте
« Отговор #1 -: Август 24, 2007, 01:21:09 am »
Ау Жасмина, любимото ми женско име :) Приятно ми е, аз съм Алекс, от Стара Загора/София съм,на 19, все още само уча и се забавлявам, естествено и доста от "дребните прегрешения" правя ;D Не съм от най-изявените във форума, но не винаги намирам време да пиша, иначе с интерес чета статиите и някои от темите във форума.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."

Неактивен rara_mm

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #2 -: Август 24, 2007, 10:00:14 am »
Здравейте всички,

Тук е интересно и готино място

аз съм от новодошлите  ;D  и съм жена  :-*
Казвам се Радостина и съм на почти 28 (24.10.), зодия Скорпи  8)
Израстнала съм в Бургас, но от близо година живея и работя в София. Обичам да пия бира, водка и джин с разредител; пуша и по мъже ходя - всички грехове ::)  А как обичам бира с цаца....
Слушам почти всякякъв тип музика, най-общо R&B, soul, pop  и класическа ... Занимавам се с езотерика и най-вече с езотерична психология като хоби де  ;)  Обичам разходки и пътувания...

Хубав ден на всички и мнго приятен weekend!!!

Неактивен freya

• Опитен играч
  • Публикации: 808
« Отговор #3 -: Август 24, 2007, 10:17:54 am »
Здравейте и тук ;)

И аз съм от старите кучета, в женски род (въпреки че не звучи добре в женски род). Казвам се Надя и съм на 22. Виждам, че засега тази секция е с дъх на море - и аз съм от Бургас, макар че уча в София. Много обичам морето и то най-вече през есента и зимата, когато туристите си тръгнат. Обичам да пиша (надявам се историята ми около огъня да ви е харесала ::)) Ако говорим за прегрешения, не пуша, а останалото не ми се струва прегрешение. Не пиша в много форуми, тук се чувствам добре и ми е интересно  ;)
I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...

Неактивен Шефа

• Администратор
  • Закоравял
  • Публикации: 185
  • Рейтинг: +16/-8
    • vratovrazka.bg
« Отговор #4 -: Август 24, 2007, 12:34:23 pm »
Приятно ми е, Зигмунд
 :P
:)

Неактивен Ред

• Администратор
  • Опитен играч
  • Публикации: 887
« Отговор #5 -: Август 24, 2007, 01:53:22 pm »
Здравейте официално и от мен :)

Както знаете, аз съм редактор на секцията "Какво мислят жените", понякога и на други теми, понякога и репортер. Заела съм се да бъда женското присъствие в едно мъжко списание (заради което хората първо малко се изненадват, като има кажа какво работя, а после казват, че това е много интересно). Казвам се Славена, уча журналистика в СУ и работя във Вратовръзката от създаването й. Много се забавлявам, откакто пуснахме форума, защото опознавам хората, за които пишем, и това ми действа много вдъхновяващо ;)

Неактивен Wizley

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 25
« Отговор #6 -: Август 24, 2007, 09:25:10 pm »
Казвам се Велико, на 17 съм ( след 1 месец правя 18)
Зодия : Дева
Уча в математическа гимназия :)
www.myspace.com/velikod

Неактивен ByeVas

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1108
« Отговор #7 -: Август 24, 2007, 09:33:42 pm »
Казвам се Васил...
Уча Фармация
21 год.
Хобито ми е фотография
Музика: Джаз, Рап, Хип-Хоп, краен чалгафоб!
Ако ви интересува нещо по-лично потърсете ме на PM  8)
I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales

Неактивен lewstherin

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #8 -: Август 25, 2007, 12:33:34 pm »
Димитър, на 19 години от Пловдив.
Тази година завършех тукашата математическа гимназия, сега си търся работа тъй като не ме приеха за студент.
Слешам всякаква музика, но либите са ми Бон Джоуви и Селин Дион. Обичам фантастиката и фентъзитата, както и да пиша по форуми.
All was shattered, and all but memory lost, and one memory above else, of him, who brought the shadow and the breaking of the world. And him they named Dragon

Неактивен -

• Готин
  • Публикации: 367
« Отговор #9 -: Август 27, 2007, 07:30:04 am »
Аз пък се именувам Калоян.  ;D Само на 31 лета съм.  8)
Живея и работя в Габрово. Вече 6 години се занимавам с проектиране на електродвигатели. Завърших ТУ Габрово през 2000 година, спец. "Елегантни и енергични"...хихихи, т.е. "Електротехника и електроенергетика"
Мразя чалгата, циганите и топлата бира!  :@
Слушам основно металургия и почти не пропускам концерт в последните години...
Освен бирата се уважаме доста с водка&вермут, ромче, Tullamore Dew... ::confused
Иначе съм спортна натура, бивш волейболист и баскетболист. Едва 6 фута и 4 инча / 200 либри живо тегло,,, ???
Айде стига толкова 4 me...
 ;D