Автор Тема: 10-те най-забавни плажни игри  (Прочетена 6151 пъти)

Неактивен Ред

• Администратор
  • Опитен играч
  • Публикации: 887
  • Рейтинг: +0/-0
10-те най-забавни плажни игри
« -: Юли 12, 2008, 10:06:00 am »
Да съберем идеи и да обменим опит :P

1. Волейбол - на пясъка и във водата
2. Стари, но запазени - картите
3. Не ми се смейте, но... Строене на пясъчни замъци - и досега мога да се забавлявам така, нищо, че вече не съм на 5 годинки (chuckle)

И... май това е. Опитвам се да се сетя как се казваше една игра, в която се събарят хората във водата, ама не мога. Морски бой или нещо подобно..?

Неактивен alhimika

• Готин
  • Публикации: 301
  • I'm a educated fool with money on my mind !
Re: 10-те най-забавни плажни игри
« Отговор #1 -: Юли 14, 2008, 08:42:27 pm »
Бих добавил копаене на дупка до вода (chuckle)
Всяка година го правя и сега не пропуснах.
Имам чувството, че и на 30 да стана пак ще копам, но не до вода а до петрол :D.
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 08:45:28 pm от alhimika »
LIVE FREE OR DIE !!!

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
« Отговор #2 -: Юли 15, 2008, 12:08:39 am »
Към изброените до тук бих добавила:
1.Мятане на фризби.
2.Заравяне в пясъка.
3.Табла.
4.Хвърляне на някакъв предмет във водата и гмуркане да се намери-това не съм го играла,защото е прекалено екстремно за мен (chuckle),но съм гледала как го играят и определено се забавляват играчите ;)
5.Решаване на кръстословици и судоку-това май не е към игрите (ooops),но е чудесна занимавка за минаване на времето ;)
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен Miroslakis

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #3 -: Юли 15, 2008, 11:31:25 am »
Много е интересно когато предмета във водата е бира за изстудяване, която не е била добре закрепена.Тогава всички се сплотяват за едната цел  :D . Бих добавил още плажния футбол и целенето на шамандурата с камъчета. Преди и плажно ръгби съм играл :)  А пък за
Опитвам се да се сетя как се казваше една игра, в която се събарят хората във водата, ама не мога. Морски бой или нещо подобно..?
  Ами тази игра няма точно име, всички я  наричат различно. най-често съм я чувал, като "Борба с кончета" 
A winner NEVER quits and a quitter NEVER wins!

Неактивен -

• Готин
  • Публикации: 367
« Отговор #4 -: Юли 15, 2008, 01:03:15 pm »
Хидрокеч!!! Имам едни приятели, които го практикуват, по 100-ина килца са, няма такова пляскане! Водата ври, все едно има 10 000 пирани вътре!

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • http://www.bgkoleda.bg
« Отговор #5 -: Юли 15, 2008, 02:27:01 pm »
Аз карам водно колело понякога, но това май не е игра. И белот играя, но пък това е казано   (doh)
Запяне на готини мъже брои ли се  (rofl)
Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен Miroslakis

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 40
« Отговор #6 -: Юли 16, 2008, 12:53:38 pm »
Е то зяпането по хора от противоположния пол е ясно, както ходенето по пясъка  :D
A winner NEVER quits and a quitter NEVER wins!

Неактивен belos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #7 -: Януари 26, 2009, 12:24:31 pm »
Малко е раничко за пражни игри (може би щото температурата не е много подходяща, и не защото е прекалено горещо  :D), но на мен вече ми се ходи на море, може и на басейн, само вода и слънце да има.

Ето и моите предложения:
   1. Рушене на пясъчни замъци - много забавна игра, особено ако не сте ги строили вие. Само внимавайте да не ви подгони и по-лошото дори настигне някой побеснял татко  :)
   2. Игра на бридж или покер (покера не е за предпочитане, защото се губят чиповете в пясъка  :)) - но аз не препоръчвам да се играят карти на пража, защото опасността от ужасно слънчево изгаряне клони към 99%
   3. Екстремни преживявания, като например возене върху пръстен теглен от моторна лодка с висока скорост и вцемане на остри завои - препоръчвам го на всеки. Залежда те с енергия (или по-точно ти я изцежда) и покачва нивото на адреналина до неузнаваеми висини
Прецака ми се подписа!

Неактивен Малкия

• Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #8 -: Януари 27, 2009, 11:10:24 am »
лежане
Matador

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #9 -: Януари 27, 2009, 12:09:15 pm »
ето кратка справка и от мен, за всичко забавно, което можете да си правите на плажа :

за волейбола ясно, но къде забравихте мачлето, то понякога се обръща на ръгби, и накрая вече като имаш сили, колкото да лежиш в пясъка, се довлачващ до морето за да заприличаш пак на човек ;) такааа, я да видим сега - фризбита, бумеранги, топки и всякакви си неща за мятане, влизате във водата, и се мятате един друг с приятели, най-яко е като 3ма хвърлят един, в такива случаи задното салто не е проблем, разходка с лодка, вадене на миди, търсене на водни игли (много отдавна не съм намирал) плуване до шамандурата, гмуркане и местене на котвата на шамандурата, докато спасителите не са ви усетили, плуване от бункера до моста, скачане от моста, скачане от скали, скалички, и където каквото намерите, скачане от водни колела, гмуркане под колелата, уинд и кайт сърф, банани с пижами и други работи също, най-якото е като има вълни, може да си ги пориш, да се гмуркаш под тях, да се пускаш по тях, абе каквото ти душа иска! да си правиш на морски звезда, шамандура или свещ, а един приятел веднъж дори плува до созопол! ама там излезе на военното поделение и го държаха 3 часа докато го пуснат (rofl) какво още... водната пързалка си е оферта винаги когато работи и е чиста ,всякакви там монополита, скрабле, карти, табла, шахче, лочене на изстудени в морето напитки, на сянка! тук май трябва да се добави и висене на капани по всяко време на денонощието! строенето и рушенето на пясъчни замъци, както казахте, а и лежането на плиткото с бира в ръка, си е кефче!  другото е вече, ако можете да преспите на плажа...там опции много... вигвами, чували, огнйове, среднощни къпания на фона на зарята и други прекрасни среднощни неща ;) оставям тук всеки да си допълва според въображението...

пп. пропуснах - заравяне в пясъка, на по-малкия брат на някой приятел, така че да му стърчи само главата и крадене на табелки с надпис 'не скачайте от моста'  :P