Автор Тема: Фотоепилация  (Прочетена 4121 пъти)

Неактивен the_new_guy

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 18
  • Рейтинг: +0/-0
Фотоепилация
« -: Юли 04, 2008, 12:23:52 pm »
Здравейте на всички :) искам да попитам за фотоепилацията...? някой подлагал ли се е? силно съм заинтересован и ще се радвам ако ми препоръчате някое студио :) лично мен ме интересува за областта на гърдите корема. Казаха ми, че най-добър ефект се получава при бяла кожа и черни косми? всеки, който може да каже някакво мнение по въпроса ще ми помогне :) благодаря предварително :)

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • http://www.bgkoleda.bg
Re: Фотоепилация
« Отговор #1 -: Юли 07, 2008, 09:25:04 pm »
Не съм много запозната, но ще ти кажа какво знам:
1. Наистина най- голям успех има при тъмни косми
2. Добре е да се прави есента или зимата, защото след прецедура кожата не трябва да се излага на слънце
3. Нужни са няколко процедури (около 10), все още е сравнително скъпа
4. Може би след време пак ще се появят косми (2-3 години), но много по- малко и по- нарядко.
Ако се сетя нещо ще допълвам.
За кой град ти трябва студио?
Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен Мила

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2008, 10:57:40 pm »
 С лазер ме изгориха, а се оказа и, че лазера е опасен - стига до костта. Имам и 7 процедури безрезултатни на IPL. Скоро се въртах от Женева - там  си направих 2  фотоепилации PTF - не боли изобщо, даже не е непроиятно, а още на първата процедура имах виден ефект. Като се прибрах в България се поинтересувах и си довърших 5 -те процедури тук - оказа се, че и тук вече се работи с това. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГО .Всичко друго пробах и доста бях отчаяна.

Неактивен Малкия

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2008, 06:28:51 pm »
а как седят нещата с цените , четох в некъв друг форум че на неква мома са й обявили 1800 лева пълен пакет ( каквото и да значи това ) за краката
в друг пък фотоепалиция четох че е приблизително 500 лева на поцедура

да взема да си отворя едно такова студио  (chuckle)
Matador

Неактивен Мила

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2008, 10:41:37 pm »
За цените виж   www.s-linebg.eu   ..... мисля, че са норвални като се има пред вид,че това е най-доброто - от "лични преживявания"  го споделям

Неактивен leona

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #5 -: Април 22, 2009, 09:55:10 pm »
Здравейте, аз ходих 2 пъти на фотоепилация - много съм доволна! Студиото което ходя се казва Суета, мога да ви дам координати на мацката при която ходя. Цената е в зависимост от импулсите но те горе-долу са уточнени, за ръце, крака и т.н... до момента не съм платила повече от 60 лв. на ходене, но пак казвам зависи кои части на тялото искаш да премахнеш косъмчетата.  ;)

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1951
  • Рейтинг: +22/-42
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #6 -: Март 12, 2010, 09:51:32 am »
С лазер ме изгориха, а се оказа и, че лазера е опасен - стига до костта. Имам и 7 процедури безрезултатни на IPL. Скоро се въртах от Женева - там  си направих 2  фотоепилации PTF - не боли изобщо, даже не е непроиятно, а още на първата процедура имах виден ефект. Като се прибрах в България се поинтересувах и си довърших 5 -те процедури тук - оказа се, че и тук вече се работи с това. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГО .Всичко друго пробах и доста бях отчаяна.

Аз също ходех на лазерна епилация преди няколко години в една клиника в София - Леграно се казва и освен, че брах срам и търпях такива болки, че ми се изпотяваха очилата по време на процедурите  (chuckle), резултатът се оказа отчайващ, за това ги спрях... Сега мисля да се пробвам с фото...  (happy)
« Последна редакция: Май 20, 2010, 10:54:05 am от Mishunka »
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен ana_666

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #7 -: Май 20, 2010, 10:32:59 am »
Здравейте.Преди време започнах да се интересувам от фотоепилация,прочела съм всички форуми,разгледала съм всички възможни сайтове и преди месец една приятелка ми препоръча едно студио само за фотоепилация.Скоро откриха още два салона на същата марка,някаква испанска в София-единият е на Гладстон,другият е в Люлин.Аз вече посетих Люлин,защото съм от там и съм доволна.Цените им са много ниски,даже учудващо,но няма нищо гнило,както предполагах.Момичетата си разбират от работата и всичко ми обясниха.Няма болка,което ми е най-важното на мен.Аз си направих подмишници и още след първата процедура имаше резултат (clapping),след още няколко би трябвало да изчезнат.Салоните се казват no+vello или нещо такова беше.Имат си и сайт.И работят на зони,не на квадратен сантиметър-40лв зона.Аз дадох за подмишници 40лв.Много се радвам,че ги отктих,опитайте.Надявам се да съм помогнала на някой с това инфо :)

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1951
  • Рейтинг: +22/-42
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #8 -: Май 20, 2010, 11:06:18 am »
Мн ти благодаря Ани за информацията!  (clapping) (happy) (hug) Намерих сайтчето и мисля да посетя някой от салоните им на първо време за консултация, пък после ще видим дали ще започна сега или след летния сезон, а и аз вече направих 2-3 посещения в солариума, че съм вампирясала след зимния сезон, което също е от значение  :^)

П.П. Цените наистина са подозрително ниски...  (ooops)
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен charming_baby

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #9 -: Юни 29, 2010, 01:55:17 pm »
Елос-епилацията е по-добра от фото-то.