Автор Тема: Секретарки  (Прочетена 1530 пъти)

Неактивен -

• Готин
  • Публикации: 367
  • Рейтинг: +0/-0
Секретарки
« -: Май 23, 2008, 12:46:25 pm »
Провежда се конкурс за секретарка.

Влиза страхотна мадама - гърди, крака, лице - всичко като на топ модел.

Шефа я разпитва:

- Езици знаете ли?

- Да, английски, немски и френски.

- Добре, а компютри владеете ли?

- Разбира се, Windows, Linux, естествено Office, програмирам малко и на Си.

- Чудесно! А пишете ли бързо на машина?

- До 200 знака в минута.

- Прекрасно! И каква заплата искате?

- 10 хиляди долара.

- 10 хиляди? При нас толкова и главния инженер не получава!

- Ми чукайте него тогава.  (devil)

Неактивен Darla

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1746
  • Рейтинг: +0/-0
Re: Секретарки
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2010, 11:13:04 am »
Двама приятели се срещат след 20 години и се питат за семействата си:
- Какво прави дъщеря ти?
- Дъщеря ми учи, учи, изучи се и стана секретарка. После много работа и стана шефка. Още повече работа и се повиши на зам. директор и след толкова усилия вече е директор. Ами твоята дъщеря какво прави?
- Абе и моята курва стана, обаче не мога да го разказвам така хубаво като тебе.
 ;)
Ако искаш жената да е ангел, създай й рай!

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2010, 12:30:10 pm »
Една готина мадама отива на интервю за секретарка. След събеседването шефът й казва:

- Вие имате прекрасни умения и ние с удоволствие ще ви даваме 500 лева заплата.

- С удоволствието ще ви струва 2000 - отговаря тя.

(rofl) (rofl) (rofl)

Неактивен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2010, 01:14:07 pm »
Една секретарка отива на работа. Влиза в офиса и казва на колежките си:
-Добър член...дебел ден...ох, още не мога да дойда на себе си от снощи! (rofl)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен Vegal

• Публикации: 1615
  • Рейтинг: +25/-34
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #4 -: Март 09, 2011, 03:40:06 pm »
 (ooops)Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си :

"Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш болно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хо...тел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ."

Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата :

"Скъпи, получих факса ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който както и секретарката ти, е също на 25 години.
Понеже освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но ... с една малка разлика :
"25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25 ..."
За това -ше се върна уътре!

иковете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=p

Неактивен kirov13

• Готин
  • Публикации: 285
  • Рейтинг: +3/-4
« Отговор #5 -: Август 27, 2011, 09:13:55 am »
Блондинки си говорят:
- Моят най-после ми каза трите заветни думи! При теб как е?
- А моят ми предлага само думата от три букви.
« Последна редакция: Август 27, 2011, 09:46:02 am от kirov13 »
Гънките на мозъка по принцип са невидими, но когато липсват си личи .

Неактивен enno

• Закоравял
  • Публикации: 186
  • Рейтинг: +2/-1
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2011, 11:29:49 am »
Why I fired my secretary!!!!

Last week was my birthday and I didn't feel very well waking up that morning.

I went downstairs for breakfast hoping my wife would be pleasant and say, "Happy Birthday!", and possibly have a present for me.

As it turned out, she barely said good morning, let alone "Happy Birthday."

I thought... Well, that's marriage for you, but the kids will remember.

My kids came in to breakfast and didn't say a word. So when I left for the office, I felt pretty low and somewhat despondent.

As I walked into my office, my secretary Jane said, "Good Morning Boss, Happy Birthday!" It felt a little better that at least someone had remembered.

I worked until one o'clock and then Jane knocked on my door and said, "You know, it's such a beautiful day outside, and it's your birthday, let's go out to lunch, just you and me." I said, "Thanks Jane, that's the greatest thing I've heard all day. Let's go!"

We went to lunch. But we didn't go where we normally would go. We dined instead at a little place with a private table. We had two martinis  each and I enjoyed the meal tremendously. On the way back to the office,  Jane said, "You know, it's such a beautiful day...We don't need to go back  to the office, do we?"

I responded, "I guess not. What do you have in mind?" She said, "Let's go to my apartment."

After arriving at her apartment, Jane turned to me and said, "Boss, if you don't mind, I'm going to step into the bedroom for a moment. I'll be right back."

"Ok." I nervously replied.

She went into the bedroom and, after a couple of minutes, she came out carrying a huge birthday cake ... Followed by my wife, kids, and dozens of my friends and co-workers, all singing "Happy Birthday".

And I just sat there...

On the couch...

Naked

Активен tuby

• Публикации: 4306
  • Рейтинг: +8/-44
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2011, 11:46:05 am »
Why I fired my secretary!!!!

Last week was my birthday and I didn't feel very well waking up that morning.

I went downstairs for breakfast hoping my wife would be pleasant and say, "Happy Birthday!", and possibly have a present for me.

As it turned out, she barely said good morning, let alone "Happy Birthday."

I thought... Well, that's marriage for you, but the kids will remember.

My kids came in to breakfast and didn't say a word. So when I left for the office, I felt pretty low and somewhat despondent.

As I walked into my office, my secretary Jane said, "Good Morning Boss, Happy Birthday!" It felt a little better that at least someone had remembered.

I worked until one o'clock and then Jane knocked on my door and said, "You know, it's such a beautiful day outside, and it's your birthday, let's go out to lunch, just you and me." I said, "Thanks Jane, that's the greatest thing I've heard all day. Let's go!"

We went to lunch. But we didn't go where we normally would go. We dined instead at a little place with a private table. We had two martinis  each and I enjoyed the meal tremendously. On the way back to the office,  Jane said, "You know, it's such a beautiful day...We don't need to go back  to the office, do we?"

I responded, "I guess not. What do you have in mind?" She said, "Let's go to my apartment."

After arriving at her apartment, Jane turned to me and said, "Boss, if you don't mind, I'm going to step into the bedroom for a moment. I'll be right back."

"Ok." I nervously replied.

She went into the bedroom and, after a couple of minutes, she came out carrying a huge birthday cake ... Followed by my wife, kids, and dozens of my friends and co-workers, all singing "Happy Birthday".

And I just sat there...

On the couch...

Naked

Защо уволних секретарката си?

Рожденният ми ден беше миналата седмица и се събудих доста зле.

Слязох на долният етаж да закуся, надявайки се жена ми да ме поздрави и може би да ми подари нещо.

Оказа се, че тя едва промърмори "добро утро" и нито дума за РД-то ми.

Помислих си...ми да, това е съпружеският живот, но децата със сигурност ще се сетят да ме поздравят.

Децата слязоха на закуска, но не отрониха нито дума. Тръгвайки за офиса се чувсвах ужасно.

Влизайки вътре, секрарката ми Джейн, веднага ме поздрави : "Добро утро шефе и ЧРД!". Това ме накара да се почувствам малко по-добре.

Работих то един и тогава Джейн почука на вратата ми и каза "На вън времето е прекарсано, нека отидем да отпразнуваме РД-то на обяд. Само ти и аз." "Чудесна идея, Джейн, хайде" отвърнах аз.

Решихме да отидем на различно място от обикновено, за да хапнем. Изпихме по две мартинита всеки и аз се насладих на храната изключително много. На връщане към офиса Джейн каза :
"Денят е толкова хубав, не е нужно да се връщаме в офиса, нали?"

Аз отговорих, "Ами май да, какво имаш предвид?". "Нека отидем в апартамента ми" отвърна тя.

След като пристигнахме, тя ме погледна и каза "Шефе, извини ме за секунда, ей сега се връщам" и отиде в банята.

След няколко минути тя се върна, носейки торта за рожденният ми ден, децата ми и дузина мои колеги и приятели, всички пеещи "Честит рожден ден".

Аз просто седях и гледах....

На дивана.....

Чисто гол....

Преводач за вас днес беше Димитрий Иванов
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 12:40:16 pm от tuby »

Неактивен Alito

• Публикации: 1185
  • Рейтинг: +14/-24
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2011, 11:49:09 am »
Тука някакъв конкурс за ниво на познания на английски език ли се провежда?
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Активен tuby

• Публикации: 4306
  • Рейтинг: +8/-44
« Отговор #9 -: Ноември 10, 2011, 12:03:39 pm »
Не, просто сметнах, че не всички, говорят английски и понеже съм любезен съфорумец реших да помогна на неанглоговорящите.