,
è
;.....................................
И нещо интересно искам да споделя, което може не всичко да го знаете, Франция е втората икономика в Европа след Германия, там е висок стандарта на живот, обаче там се смята за лукс ако имаш климатик и за това те са рядко срещани по апартаментите на хората, обаче вижте тук у нас да имаш климатик е нещо нормално дори за някои задължително.
Не мисля, че наличието на климатик е проява на лукс...където и да е по света...
Може би има друга причина.
В Канада също е изключително рядко да е види климатик....по фасадите..
Заради климата и по-студените зими те са с топлоинсталации-няма радиатори, няма климатици-имат едни решетки, от които излиза топлина и поддържа 30 градуса зимата и охлажда лятото...
Там климатика е икономически не изгоден.....
Видях в частни къщи, но това са единици и то на богати хора, защото излиза в пъти по скъпо.
Канадците нямат и алуминиева дограма, също и щори...Просто си харесват пердетата повече .
Като показател за успял човек, средна класа ,е не само притежанията/къща на езерото, вила на Маями и бройки коли, а и къде си се образовал и каква позиция заемаш в компанията в която работиш.
Сега, освен за материално и професионално успял човек, се говори и за щастлив човек-добро семейство и поне 3 деца....
пп-доходи около 500 хиляди долара ти позволяват да си в тази категория-успяла средна класа..
ПП-Малък, избора на луксозна или необходима придобивка......понякога е чисто емоционален.Тогава си залепен не от полза, дори и не от цената, а просто се водиш от ,,Адски ми харесва,,.
Погледни си нещата-сигурна съм че имаш веднъж обличан панталон, за които си мечтал , а после се е оказало че не струва-не ти отива или не се комбинира с останалите ти дрехи.....