Автор Тема: Вицове  (Прочетена 30556 пъти)

Неактивен Scarface

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
Re: Вицове
« Отговор #480 -: Март 29, 2012, 09:38:26 am »
В клас учителката кара децата да броят.
Стоянчо: Едно, две, три, четири...
Гошко: Пет, шест, седем, осем...
Иванчо: Девет, десет, вале, дама, поп (rofl)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен emka

• Готин
  • Публикации: 264
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #481 -: Април 05, 2012, 09:46:56 am »
Интервю за работа.
- Кажете някоя Ваша отрицателна черта?
- Прекалена прямота..
- О, това, мисля, е положително..
- Дреме ми на к*ра какво мислите.. (rofl)

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-15
« Отговор #482 -: Април 06, 2012, 07:15:14 pm »
Петър Вучков в "Минута е много": "Кой въпрос избирате?"
Състезателят (мотае се три минути): "Вторият от ляво."
Вучков (отваря плика): "Такааа....С вас ще се състезава Оливие Карабаджаков от Симитли. Благодарим ви, г-н Карабаджаков.” Какво е фелацио ?".
Състезателят (чеше се 25 секунди): "Ъъъъ....тц, ух, кажи го дей...ъъъъ...".
Човечето с ципчето: "Нннниама вввреме!".
Състезателят (бясно към човечето): "Млъкни бе, датъ***  у устата!"
Вучков(към публиката): "Ама защо не пляскате! Браво! Правилен отговор!!!"
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен emka

• Готин
  • Публикации: 264
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #483 -: Април 08, 2012, 01:04:46 pm »
Жена отива при лекар. Той отсича:
- Имате туберколоза.
- Не ви вярвам - смайва са пациентката - Искам второ мнение.
- Добре - казал лекарят - Освен това сте и грозна. (rofl)

- От кога са заедно ?!?
- Кои ?!
- Веждите ти :D :D :D
« Последна редакция: Април 08, 2012, 04:56:10 pm от emka »

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-15
« Отговор #484 -: Април 08, 2012, 01:55:46 pm »
Видни български учени по ботаника най-накрая откриха, че три цветя обобщават житейската философия на мъжа:
омайниче,мушкато и бегония:-)
После за жените остават:
момина сълза и незабравка...

- Извинете, по колко са копията яйца на Фаберже при вас?
- Но ние нямаме яйца на Фаберже, ние сме магазин за хранителни стоки.
- О, извинете, обърках се по цената.
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен Vegal

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1614
  • Рейтинг: +25/-34
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #485 -: Април 08, 2012, 11:44:20 pm »
 Да речем-малък разказ или дълъг виц?
Както ви се хареса.....
*
Искам да съм мъжка муцоранка.

Искам да съм муцоран.

Да си имам спонсор, който да ми дава джобни за дрешки и обувки, за педикюрче, за разни джаджи там, айфонче, това-онова, да си гледам снимките и вертикално, и хоризонтално…, и най-важното: да ми дава джипа си, за да мога да се уча да шофирам с него из софийските улици, а защо не и тротоари…

В крайна сметка, след като жените могат да правят това, да бъдат муцоранки, защо да не могат и мъжете? Ние също обичаме лукса, какво си мислите – да не смятате, че само жените харесват лъскавките неща, аз лично мога да седя и да зяпам през някоя витрина пуловерче в продължение на половин час. И съм сигурен, че съм способен на това, защото съм се виждал да го правя.

Така че, искам да съм муцоран. Искам да си намеря бизнес дама, която да ме издържа, а в замяна аз да я дарявам с ласки. Сутрин да се събуждам в тризонета й, да й тичам по бягащата пътека, да пия специален лондонски чай за бодрост – никакви кафета, бизнес-дамата ми няма да ми позволява да пия кафета, защото няма да се отразява добре на фигурата ми. Плюс това ще ям само плодове, салатки и телешко, но много фино, много фино телешко, с малко манго сос, но наистина малко, за да не се ослади неприятно крехкото месенце. Каквото всъщност ще бъда аз – осладено крехко месенце за някоя достолепна бизнес-дама с изтънчен вкус и, ако нямам късмет, тумбак, нагънат като акордеон.

Следобедите си ще прекарвам по заведения в компанията на други муцоранковци като мен. Ще си сравняваме тена от солариума и ще си приказваме за важни неща, за ноктопластика, инплантанти в задника и скубане на веждички. Какво, като сме мъже не можем ли да бъдем красиви и едновременно с това да водим интелигентни разговори?

Така че, бизнес-дами, замислете се! Общо взето жените преследват мъжете във всяко едно отношение и искат да могат да вършат нещата, които вършат мъжете, по същия начин, дори и по-добре. Като изключим феминистките, останалите жени се справят добре. Единственото, в което издишат, са водопроводните повреди, отпушването на клозети и издържането на муцоранковци. А това, откъдето и да го погледнем, съвсем не е малко. Има мъже, които не само могат да запушат и отпушат клозета в рамките на седем минути, но и да издържат по три, дори по четири муцоранки, докато през това време вие ми седите с един и същи съпруг, който тайно наричате пергишин.

Затова, моля ви се, осъзнайте се, организирайте си там съсловието и си намерете муцорани. Ето, като за начало, аз съм насреща. Телефонът ми го има в обявите за запознанство из по-качествените жълти вестници – убавеляк, добре сложен, с ведро чувство за хумор, знае вицове, които може да възпроизведе като мим, търси бизнес-дама с цел да я обслужва, в замяна желае три прости неща: жилище, кола и джобни. Обадете се сега, вземете си муцоран и се почувствайате като истински мъж…, условно казано, разбира се. (chuckle)

иковете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=p