■Господ да ти е на бърза помощ!
■Паднах през прозореца, докато гладех пердето. IQ 40
■Обичам, когато ме пълнят с месо. Сарма
■Фирмата ми работи на ръба. Мияч на прозорци
■Момичетата никога не забравят, когато младежите не се възползват от случая.
■Леонардо, ако знаеха, какъв ти беше, щяха да разберат защо се усмихвам. Мона Лиза
■Истина е, лъжеха ни!
■А започна с опипване на пулса…
■Ако ми дадеш 100 марки назаем, ще ти бъда длъжен цял живот.
■Винаги ме е гледала като Бог, а след първата брачна нощ започна и да се кръсти.
■Колумбе, да ти е*а любопитството!
■Направи нещо за отечеството – емигрирай!
■Само седем милиона души имат щастието да живеят в България. Останалите нямат това щастие, но имат всичко останало.
........................................................
■Всичко е в пълен хаос, само престъпността е организирана.
■Отивам до Берлин да пиша графити – а те срутили стената.
■Моля ви да не рисувате голи жени по стените. Целият се изпонатроших.
■Няма да те забравя никога. Само си върви!
■Луд съм по жените! Иначе не съм луд.
■Мъжете най – лесно се очароват от пълен сутиен и празна глава.
■Трябва, не трябва – къпя се веднъж месечно.
■Когато помогнете на някого в беда, бъдете сигурни че той непременно ще се сети за вас, когато отново изпадне в беда.
■Важно правило! По време на секс, този който има хрема трябва да е отдолу!
■Човек може да живее без храна един месец, без вода един ден, без въздух една минута, а без акъл – цял живот.
■От гледната точка на катаджията шофьорите се делят на две категории – такива, които нарушават правилата, и такива, които искат да го прецакат.
■Как се нарича блондинка с половин мозък? – Надарена!
■Как умира една мозъчна клетка на блондинката? – Самотна!
■Що е то блондинка с две мозъчни клетки? – Бременна!
■Как се казва, когато блондинка си боядиса косата черна? – Изкуствена интелигентност!
■Как може да накараш очите на една блондинка да засветят? – Просто дръж фенерче до ухото й!
■Защо на блондинките не са разрешени по-дълги почивки за кафе? – Защото след това ще трябва да ги обучават наново!
■По какво се познава, че една блондинка е работила на компютър? – Има коректор по монитора!
■Защо блондинките не ядат банани? – Защото не могат да намерят ципа им!
■Защо блондинките използват зелено червило? – Защото те вярват, че червеното би спряло мъжете!
■Как се нарича брюнетка, която от двете си страни има по една блондинка? – Преводачка!
■Как може да промениш мнението на една блондинка? – Духни й в ухото или й поръчай още една бира!
■