НОВИЯТ СТАР ФОРУМ
Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малкопо-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва.Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя миизглежда позната, обаче не мога да кажа от къде.Ето защо й казвам: Извинете, познаваме ли се?Тя отговаря: Не съм много сигуна, но си мисля, че вие трябва да сте бащатана едно от моите деца!Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенскавечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше смокра целина и ми навираше краставица в задника?Не - отговори студено тя...... Аз съм класната ръководителка на Вашия син
БИСЕРИ ОТ КОЛ ЦЕНТЪРА НА М-ТЕЛНа кинескопа на телефона ми се вее едно писмо сякаш вятъра го духа.***Искам да си изкарам на екрана аналния (аналоговия) часовник***Защо тъй моя телефон ми взима пари?***Не мога да го вкарам.***Не може ли вие да ми го вкарате?***Ще ми кажете ли пунк кода?***От Самсунг на Алкател може ли да се хвърлят картинки.***Телефона го вкарах на английски.***Телефона на областния център да ми кажете (SMS).***Диспечерката дигна.***Може ли да ми викнете такси?***Обаждах се на тон-оператор.***Картата говори английски.***Искам да изтегля гласовата поща.***Мога ли да записвам жени?***Аз таковата се обадих на 1111 и вашата колежка ми говори на английски.***Искам да си махна секретарката.***Желая да ми бъде елиминирана гласовата поща.***Мога ли да хвърлям стрелички? (има впредвид CLIP)***Искам да заредя картата с Мтел.***Не мога да си наредя импулсите в картата.***Госпожо, държа го, вече два часа го стискам и не мога да го вкарам.***Искам да си setup-вам inbox-а, за да ползвам текстови съобщения, исками някакъв SMS център.***Искам някакъв код за крайни съобщения.***Пак съм аз, същия слушател, забравих да ви кажа, че имам 20ст. Искам дачукна на едни хора но не мога.***Бихте ли ми казали картата на тоя телефон, че жена ми го подари, заминаза Гърция, а аз загубих номера.***Някой да ви е казал, че ви обичам***С какво мога да ви помогна?-Само да даваш мойто номер.***За какво имам толкова труден обхват?***Обаждам се да спра един абонат на един номер.***Аз пак съм с Nokia 6210 - пак не ми става.***Аз съм момчето с SMS-а.***Купил съм си карта за първоначално избиране.***Госпожо, моля Ви, кажете на приятеля ми коя дата сме днес, че аз петпъти му казах, а сме в гората и той не вярва.***Искам да съобщя музикално съобщение на един приятел.***-Тази вечер за пръв път си бъркам в менюто и не знам какво да ви кажа.-Коя Motorola, господине?-Ами по-симпатичната.***Vox кокали***Имам камбанка на дисплея - поличка с краче.***Телефон с такса имате ли?***Да ми помогнете с 20лв., че утре ще ни спират тока.***Искаме да научим колко котура имаме? /колко пари/.***Ръчках в телефона и загубих обхвата.***Извинете, че ви прекъснахме музикалните моменти.***-Знаете ли кой е бутона “диез”?-Ама моля ви се, аз съм учил в музикално училище.***А вида съм го оставил на електропоща.***Тука съблюдавам, че срока на годност на мойта карта е.....***За лого колко ме опъват?***Можете ли да ме свържете със Семейство и Приятели?***Обажда се ваучер №........***Искам да ми гътнете гласовата поща.***Искам да ме освободите от касовата поща.***Искам да видя сметката на мъжа си.***Абонат съм на Глонул и искам да мина към мтел на валчери ... Номерът миe 0898 хххххх и искам да си го запазя.***Господине, нищо не разбирам. Тука на екранчето ми пише на някакъв език,дето не мога да го чета, а Вие ми говорите на български.***Излезе ми картинката, извинявам се, иконката за свързване с кола.***Аз много добре си ги пиша, ама буквичките бързат. (T9)***Аз си го изпращам на български, а братовчед ми го получава напортугалски!***На екрана ми излезе нещо и не ще де са махне - един четириъгълник ивътре има триъгълник с две черти, дет’ са събират по средата.-Прилича ли Ви на писмо?-Баш шъ’й писмо, ша знаиш!***Какъв телефон имате? - Халкател.***Счупен ми е прозореца на Nokia-тa.***Tука един приятел се опитва да ми го вкара от 2 часа и не може. (ваучера)***Искам да ми направите семейство и прияатели.***Имам проблем с пакета.***Удрям този номер и ми излиза някаква жена. (1113 оператор)***Тука една ми казва да изчакам.Да я чакам ли?***След като го вкарам,трябва ли да го натисна някъде да ми излезе?***Много го протрих,какво да правя?***Откачих си пощата,защото излизаше когато си иска.***Казаха ми да си направя настройки за съобщения,за събития които са сеслучили! (BG News)***-Искам да си махна от камбанката чертъта.-Какъв ви е апарата?-Моторола(не знае какав модел).-Добре,малка или голяма е тази Моторола?-Абе малко е голяма!***Как мога да се включа на свободен наем?(на карта с абонамент)***Защо катo ме търсят съм недостъпна?***На какъв език ви е менюто?-На американски!***-Защо като изпращам съобщение на английски, ми се връща на немски?-А вие английски разбирате ли?-Не.-А немски?-Не.***Можете ли да ми махнете ушната поща?***Искам да ми махнете гласовата уредба.***Какво значи като ми се появи една стрелка вляво, сочеща надясно?***Ало що ми бега тока?-Как така ви бега тока? Еми като излезна навън и мибега тока!***Защо съм към Прима,а на телефона ми пише Мтел? Да не е развален нещо?***Ало, тука излиза една жена и ми взима пари от ваучъра.***Как да мушна ваучъра?***Кое е по-добре да избера; 24 часа или 1ден?***-Въведох 5-цифрен код за защита на телефона, но не го помня. Какво даправя?- Ще ви се наложи да отидете в сервиз.- Дали да не взема отново да се напия, може и да си спомня какво съм въвеждал!!!***Аз от тая фирма Прима хич не съм доволна. Така ако продължава, ще минакъм Мобилтел!***Какъв модел Ви е Моторолата, разбрах, че е с капаче? - Ми “костенурка”и викат!***. … ми тоз тилифон ми е отскоро и на дисплейъра пише на чужд език...***Кучето ми захапа телефона, може ли да му е станало нещо?***Ами ако си сваля батерията ще прекъсне ли разговора?***Тука пиши мобилен телефон GSM ама съкратено. ( M-TEL GSM BG )***На дисплея имам английски нули..... ?!***Здравейте, имам 8310 да ми кажете дали имам телетекст на телефона?***Ало, от Магура съм. Обаждам се от тоя номер, защото другия няма ток.***Искам да ми се деабонира гласовата пощта,***Ша искъм да въ питам нещо, бе МОТОРОЛ - неска гу купих и нему разбирам