Автор Тема: Високите мъже ревнуват по-малко  (Прочетена 6006 пъти)

Неактивен Малкия

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
Re: Високите мъже ревнуват по-малко
« Отговор #40 -: Август 21, 2008, 09:08:32 pm »
аа не , русалки не , нали ги знаеш от митологията какво правят   :P прекалено са опасни  (chuckle)
Matador

Неактивен passenger

• Готин
  • Публикации: 267
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #41 -: Септември 26, 2009, 02:59:13 am »
Определено си ревнувам независимо ,че съм висок.Тез учени пак избухнаха с умозаключение  :D.Нямат си работа хората  (chuckle)
В пустинята рядко се срещат жени, а у всяка жена хиляди, хиляди пустини. - Смирненски

Ако не поискаш от човек много, няма да получиш много. Макаренко

Неактивен Alito

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1185
  • Рейтинг: +14/-23
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #42 -: Октомври 26, 2011, 06:47:55 pm »
Колкото по-високи са мъжете, толкова по-малко ревниви са те, при жените най-малко ревниви са тези на среден ръст. За това информира БГНЕС, като цитира резултатите от изследване в британското списание „Ню сайънтист“.

Учени от холандския университет Грьонинген и испанския Валенсия поискали от 549 мъже и жени да изчислят собствената си ревност и да определят чертите в хората от собствения им пол, които ги дразнят най-много. Оказва се, че колкото по-високи са мъжете, толкова по-малко ревниви са те, тъй като са привлекателни, имат власт и успех в любовта.

При жените най-малко ревниви са средните на ръст, тъй като имат предимство по отношение на здравето, плодовитостта и популярността сред мъжете. Въпреки това, когато се изправят пред по-силни физически или в социално отношение противнички, жените със среден ръст могат да станат по-ревниви от другите, тъй като считат, че са заплашени от това да бъдат доминирани.

я сега да ви видя тука  :)

:D Много съм ревнива, не знам какво ще правя, конкуренцията дебне зад всеки ъгъл.  (bandit)
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-15
« Отговор #43 -: Октомври 26, 2011, 07:18:43 pm »
Въпреки, че съм със среден ръст - 170 см и аз си ревнувам, старая се да е в рамките на нормалното. Обичам конкуренцията. Тя ме стимулира да бъда с едни гърди пред нея и никога да не забравям, че състезанието продължава.  :)

"Двата пола  ревнуват по различен начин. Жената се страхува, че ще бъде изместена от друга. В мъжката ревност има повече собственически инстинкт и сексуален компонент. Мъжът приема изневярата на жената много по-сериозно и затова неговите действия в такива случаи са по-решителни и крайни." В този смисъл, ръстът не е мерител за ревност.
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 11:47:12 pm от Lady Lara »
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен big_little_bear

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 35
  • Рейтинг: +0/-0
  • I.W.F.R.L.
« Отговор #44 -: Ноември 09, 2011, 02:33:32 pm »
Да-да , грешка , аз съм 196 см , но съм се хващал , че съм доста ревнив ...  (bandit)  (ooops)
" Всеки сам избира каква роля да играе в своя собствен филм -живота "

Мирослав Тасков