Автор Тема: Високите мъже ревнуват по-малко  (Прочетена 6006 пъти)

Неактивен Малкия

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
Високите мъже ревнуват по-малко
« -: Март 20, 2008, 11:33:27 pm »
Колкото по-високи са мъжете, толкова по-малко ревниви са те, при жените най-малко ревниви са тези на среден ръст. За това информира БГНЕС, като цитира резултатите от изследване в британското списание „Ню сайънтист“.

Учени от холандския университет Грьонинген и испанския Валенсия поискали от 549 мъже и жени да изчислят собствената си ревност и да определят чертите в хората от собствения им пол, които ги дразнят най-много. Оказва се, че колкото по-високи са мъжете, толкова по-малко ревниви са те, тъй като са привлекателни, имат власт и успех в любовта.

При жените най-малко ревниви са средните на ръст, тъй като имат предимство по отношение на здравето, плодовитостта и популярността сред мъжете. Въпреки това, когато се изправят пред по-силни физически или в социално отношение противнички, жените със среден ръст могат да станат по-ревниви от другите, тъй като считат, че са заплашени от това да бъдат доминирани.

я сега да ви видя тука  :)
Matador

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
  • Рейтинг: +1/-1
Re: Високите мъже ревнуват по-малко
« Отговор #1 -: Март 21, 2008, 02:35:11 am »
Малкия (wave),
много интересно и ласкаещо щото аз съм високичък (rofl) (rofl),ама аз не им вярвам на тия
изследвания щото много лъжат и си нагласят тия (западняците де )!!!!!
Особенно пък хиспанците,те на всяка втора дума казват "вярно бре"а пък всъщност те лъже (rofl) (rofl)Ако ти каже гледай нататък и ще видиш слънцето ти се обърни и го чакай от противоположната страна (chuckle) (chuckle)
Аз изобщо не ревнувам,даже като се връщам от командировка се обаждам няколко пъти предварително , да не стане някой фал (chuckle) (chuckle)
Тъй ,че Малък вярно е "високите мъже не ревнуват"
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #2 -: Март 21, 2008, 09:25:14 pm »
Малък,дай някакви ориентировъчни размери.Кои са високи,кои са средни на ръст?
Не мисля,че ревността зависи от ръста,тя е във всеки от нас.Въпрос на владеене е дали ще съумееш да не я покажеш ;)Като се замисля или не познавам високи хора,или наистина не ревнуват ;),но пък аз съм ниска и също не мисля,че съм ревнива ;) :P
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен Малкия

« Отговор #3 -: Март 21, 2008, 09:28:11 pm »
ориантир няма да давам , всеки както го разбира , за едни едно е високо за други съвсем друго :) и те така те :)
Matador

Неактивен freya

• Опитен играч
  • Публикации: 808
« Отговор #4 -: Март 22, 2008, 11:46:58 am »
Хм... Интересно е това, даже за високите мъже има някаква логика. И аз съм далеч от мисълта, че ръстът е определящ за нещо такова, ама знае ли човек... По принцип е логично колкото по-привлекателен се чувстваш, толкова по-малко да ревнуваш. Друг е въпросът дали ръстът те кара да се чувстваш привлекателен... Ако се поровим из форума, може да стигнем до извода, че пак с размер е свързано, ама друг :P
I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...

Неактивен pilgrim

• Закоравял
  • Публикации: 73
« Отговор #5 -: Март 22, 2008, 11:51:33 am »
Аз със моите 179см според изследванията ревнива ли съм  (rofl) (rofl) (rofl) Що за глупост :) моя като е 2 метра и вече му изгубих броя и 4см май, да не бида не е ревнив о о о  (rofl) (rofl) (rofl). Оня ден му викам "Мило, напълняла съм ама има една добра новина. Бюста ми е пораснал  (rofl) . И той -  ми земи стани дебела хем с бюст хем няма те ревнувам  (rofl) (rofl) (rofl)"
You'll always be my baby...I'm always thinking of
you baby... I need you so much... :)
Dj Tiesto - The best <3

Неактивен Малкия

« Отговор #6 -: Март 26, 2008, 12:18:46 pm »
то по скоро , темата не е за да се определите по изследванията , дали сте ревниви или не :) , а може би да се напишат , някакви аргументи за това , дали примерно като си висок/а имаш някаква самоувереност , (или деда знам как да го напиша :) ), с помоща на която не си ревнив/а , или ако си нисък/ниска , дали това влия на ревнодстта...
Matador

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
« Отговор #7 -: Март 26, 2008, 10:17:13 pm »
Хей,Малък,преди ти обяснявах,че женените не сме наплюти ;),сега май трябва да ти обясня,че и ниските не сме ;) :P
дали примерно като си висок/а имаш някаква самоувереност , (или деда знам как да го напиша :)

Да си нисък в никакъв случай не е порок ;) и не си мисли,че ние ниските сме комплексирани злобари.Има много високи,също и доста ниски,които са доста зле ;).Не мисля,че ръста по какъвто и да е начин може да ти попречи да ревнуваш или не.Всеки ревнува в някаква степен ;),не е смешно да ревнуваш,смешно е да го показваш ;)Просто някои са по-сдържани,владеят се и не го показват,но не мисля че това се определя от ръста.Предполагам,че имаш предвид,че ако си нисък и това те комплексира,по-често не се чувстваш център на вниманието и се появява някакво чувство,че си пренебрегнат и от там да изпиташ някаква ревност.Ако това е идеята,като един виден представител на ниските :P,мога да ти кажа,че това не е така.С една дума,не мисля в никакъв случай,че ниските ревнуват повече или пък високите,ревнуват "слабите" :P
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #8 -: Март 26, 2008, 10:41:33 pm »
Не виждам никаква връзка между ръста и ревността. Обаче този намек, че високите са по-самоуверени заради ръста и в тази връзка по-малко ревниви! Мога категорично да кажа, че също така научно е доказано и геометрически е логично, че високите хора са много по-малко грациозни, пластични и други тем подобни работи. Е от къде тази самоувереност тогава? От гледането на света от високо? Моля ви нека да няма такива разделения и то на всичко отгоре вързани с ревност и други чувства.  ;)

Неактивен Малкия

« Отговор #9 -: Март 27, 2008, 09:16:39 am »
добре , явно не съм се изразил правилно :) извинете :)

всъщност и аз мисля че няма връзка :) но както и да е :)
Matador