ntbv
Новодошъл
Неактивен
Благодарности
-Дадени: 0
-Получени: 0
|
 |
« Отговор #30 -: Март 23, 2009, 12:14:11 » |
|
Айзенк тест
Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ: Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.
Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ: Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?
Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ: Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
DesertFire
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 52
-Получени: 48
Only The Best Is Good Enough
|
 |
« Отговор #31 -: Март 23, 2009, 02:03:43 » |
|
Айзенк тест
Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ: Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.
Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ: Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.
Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ: Вие умеете успешно да контролирате своите притеснения и страхове. Дори да Ви се случи да загубите почва под краката си, бързо преодолявате подобно състояние.
|
|
|
|
|
Активен
|
Don't Look For A Girl, Look For Money, And When You Have The money ,The Girl Will Find You!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Слабите Се Стремят Към Порядък Силните Контролират Хаоса
|
|
|
Paul Martel
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 24
-Получени: 67
..
|
 |
« Отговор #32 -: Март 23, 2009, 03:01:18 » |
|
уважих как на двата цвята има: ЖЪЛТ: Това е някой, когото никога няма да забравите. ЗЕЛЕН: Някой, когото ще запомните за цял живот. след като го видях тва и затворих страницата:) (после пак я отворих за да вмъкна коментара.. поне малко да се стараят да изглежда достоверно)
|
|
|
|
|
Активен
|
къде вика Paul: There are no mistakes. There's what you do, and what you don't do.
|
|
|
desniko
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 37
-Получени: 60
|
 |
« Отговор #33 -: Април 17, 2009, 12:05:38 » |
|
По случай наближаващите празници ви предлагам да проверите какво яйце сте  Аз съм шоколадово http://www.kres.com/Easter_card/
|
|
|
|
|
Активен
|
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
|
|
|
AlucarD
Готин

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 126
-Получени: 233
|
 |
« Отговор #34 -: Април 17, 2009, 03:42:15 » |
|
 Много забавно desniko  Аз съм: Обелено яйце - Винаги мислиш различно ти си артистичен и интересен умееш да се забавляваш. С две думи- душата на компанията. Ако можеше да промениш света всеки ден щеше да е петък, а махмурлукът нямаше да съществува. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Lun
Майстор на вербалната шпага

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879
Вещичката!
|
 |
« Отговор #35 -: Април 17, 2009, 08:36:29 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Малкия

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 103
-Получени: 176
|
 |
« Отговор #36 -: Април 17, 2009, 09:09:48 » |
|
шоколадово като деската една част от текста: всички обичат да излизат с теб , защото колкото и да се изложат, никой няма да се е изложил повече от теб 
|
|
|
|
|
Активен
|
Matador
|
|
|
Glrk
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 178
-Получени: 233
Take a Look In The Mirror
|
 |
« Отговор #37 -: Април 17, 2009, 09:15:55 » |
|
И аз съм счупено яйце 
|
|
|
|
|
Активен
|
Животът на боговете е сляпата вяра на онези, които им се кланят ##################################### Религията е просто поредната Мафия
|
|
|
belos

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 397
-Получени: 634
|
 |
« Отговор #38 -: Април 17, 2009, 09:39:28 » |
|
Аз пък съм... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jack
Опитен играч

Неактивен
Благодарности
-Дадени: 110
-Получени: 188
Omnes vulnerant, ultima necat
|
 |
« Отговор #39 -: Април 17, 2009, 05:48:46 » |
|
Кой каза обелено?  и аз така 
|
|
|
|
|
Активен
|
Love me when I least deserve it, because that's when I really need it.
|
|
|
|