Тестче
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 08, 2012, 01:19:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тестче  (Прочетена 7967 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Jade
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 146

Благодарности
-Дадени: 0
-Получени: 1

« Отговор #10 -: Март 06, 2008, 07:35:04 »

аlhimika, и аз не си поплювам, не си вири носа! 

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен  навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие умеете успешно да контролирате своите притеснения и страхове. Дори да Ви се случи да загубите почва под краката си, бързо преодолявате подобно състояние.

Активен

The Winds of March that make my Heart a Dancer...
sweet
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

Благодарности
-Получени: 0

Който не рискува нищо,рискува всичко!

« Отговор #11 -: Март 06, 2008, 07:39:36 »

Характерно за Вашата личност е открояващата се интроверсия и самодостатъчност. Вие не държите непременно да осъществявате нови контакти и да разкривате чувствата и впечатлемията си пред останалите. Предпочитате срещи с добри приятели и сравнително самостоятелни дейности.

Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.

Не познаха EvilОсобено за последното,защото по-спокоен човек от мен няма Evil.Аз мисля  само за хубавото от живота ,а то обратното ми излезе Този тест не е сполучлив определено(за мен).Попадала съм на много по-точни,но този не е.
Активен

Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
sweet
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 103

Благодарности

Който не рискува нищо,рискува всичко!

« Отговор #12 -: Март 06, 2008, 07:44:49 »

На втория тест ми излезе същото дете като на barbarella 
 А в кревата съм била октопод-доставяла съм пълно удоволствие
Активен

Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
alhimika
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 299

Благодарности
-Дадени: 1
-Получени: 20

I'm a educated fool with money on my mind !

« Отговор #13 -: Март 07, 2008, 11:00:22 »

На латиница съм като бик.
На кирилица съм октопод.
Значи средно между октопод и бик.
Активен

LIVE FREE OR DIE !!!
barbarella
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1707

Благодарности
-Дадени: 417
-Получени: 593

Carpe diem, baby!

« Отговор #14 -: Март 07, 2008, 11:09:45 »

Grin това го бях пропуснала.
значи,
с моминската ми фамилия съм Анаконда - изстисква всичко до край
а след бракуването съм Заек - некомплициран, Бърз, Активен, Незадоволим, Повърхностен

голям смях  Grin
Активен

life is a struggle between good, evil and chocolate 
galadriel
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 147

Благодарности
-Дадени: 11
-Получени: 23

« Отговор #15 -: Март 07, 2008, 06:11:18 »

Айзенк тест

Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.

а в леглото  съм тигър Wink
Активен
ByeVas
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1108

Благодарности
-Дадени: 228
-Получени: 45

« Отговор #16 -: Март 08, 2008, 06:56:07 »

В леглото съм жребец Smiley

Айзенк тест

Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

Май по Айзенк галадриел ми е духовна сестра Smiley
Активен

I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales
galadriel
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 147

Благодарности
-Дадени: 11
-Получени: 23

« Отговор #17 -: Март 08, 2008, 08:29:50 »

Май по Айзенк галадриел ми е духовна сестра Smiley
май така излиза Smiley
Активен
barbie_car
Новодошъл
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Благодарности

« Отговор #18 -: Март 11, 2008, 11:06:06 »

Ето и моят резултат:

Характерно за Вашата личност е открояващата се интроверсия и самодостатъчност. Вие не държите непременно да осъществявате нови контакти и да разкривате чувствата и впечатлемията си пред останалите. Предпочитате срещи с добри приятели и сравнително самостоятелни дейности.

Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Активен
Gribbo
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 496

Благодарности
-Дадени: 13
-Получени: 73

« Отговор #19 -: Март 27, 2008, 05:16:41 »

Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен  навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.

Не смятате ли, че отдавате прекалено голямо значение на непременната изява на уникалността на Вашата личност ? Замислете се за околните, не ги ли пропускате често, зает със собствената си особа?

Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния.

да кажем доста близо до ситината но не съвсем Wink
а в леглото съм бил вълк ш знайте
шумен?!?!?
Активен

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Всеки може да намаже жената с мед и сметана
БЪДИ БЪЛГАРИН намажи я с боб и люти чушки!
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

nosh-compass