Каква козметика ползвате?
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 09, 2012, 05:15:50 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: [1] 2 3 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Каква козметика ползвате?  (Прочетена 10326 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
jessie_j
Глобален Модератор
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 909

Благодарности
-Дадени: 90
-Получени: 47

http://www.bgkoleda.bg

« -: Март 05, 2008, 07:32:53 »

Много ми е интересно какво друго освен дезодорант и пяна за бръснене ползвате. Бихте ли ползвали разни кремове за лице/ ръце, балсами и маски за коса, лосион за тяло др. уж само женски козметични средства? Не ви ли омръзна половинката ви да заема цялата тоалетка в банята?
Активен

Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.
Малкия
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Благодарности
-Дадени: 103
-Получени: 177

« Отговор #1 -: Март 05, 2008, 08:58:07 »

това трявба да е въпрос към мъжката алдитория Smiley
дозодорант,пяна,  афтършейв , крем за лице някакъв на арома, някво друго кремче за почистване на лице , пяна за коса на нивея , имах и тоалетна вода но свърши днес Smiley
друго май нямам Smiley
Активен

Matador
jessie_j
Глобален Модератор
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 909

Благодарности
-Дадени: 90
-Получени: 47

http://www.bgkoleda.bg

« Отговор #2 -: Март 05, 2008, 09:42:55 »

Ау, очарована съм и приятно изненадана Smiley
Мислех че мъжете все още не обичат инвестициите в козметика Smiley
Активен

Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.
ByeVas
Неактивен Неактивен

Публикации: 1108

Благодарности
-Дадени: 228
-Получени: 45

« Отговор #3 -: Март 07, 2008, 07:32:53 »

Имам гел, афтършейв, парфюми - няколко за различните поводи(както казва vratovrazkata), балсам за след бръснене, няколко кремчета за ръце, пяна за коса, душ гел, рол он.... за това се сещам и аз за сега
Активен

I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales
Sprite
Заинтересован
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 62

Благодарности
-Дадени: 0
-Получени: 0

Преди живеех срещу лудницата,сега живея срещу нас!

« Отговор #4 -: Март 16, 2008, 11:11:38 »

О,свикнал съм на всички кремове(за крака ръце,лице дневни/нощтни/хидратиращи/дехидратиращи/против пъпки/за равен тен и прочие и прочие,маски за коса,шанпоани и балсами по 5 вида,душ гелчета интимни гелчета,разни спрейчета против цъфтене,за блясък,за заглаждане,против накъсване/възстановяващи/за права коса ...)
Покорила е банята а и не само.
Аз ползвам крем за ръце,някакъв на Гарниер,пяна за коса,шанпоан си купувам отделно,че на жената миришат много женски и естествено пяна за бръснене,афтършейв ,парфюмчета,дезодорантчета.Скромен съм в сравнение с милото  Grin
Активен
haiduk85
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 180

Благодарности
-Дадени: 5
-Получени: 2

« Отговор #5 -: Март 17, 2008, 09:35:54 »

Аз ползвам пяна/гел за бръснене, балсамче за след, няколко парфюмчета и едно дезодорантче, имам и рем за ръце (някакъв атрикс или астрикс някакъв), който ползвам от време на време...за в банята ползвам шампоанче и душгел, както и низорал, защото имам проблеми с кожата на главата. Wink
Активен

HAD THE GUTS, GOT THE GLORY!!!
alhimika
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 299

Благодарности
-Дадени: 1
-Получени: 20

I'm a educated fool with money on my mind !

« Отговор #6 -: Март 20, 2008, 12:32:40 »

На един мъж му трябва нещо за след бръснене и някой парфюм другото е излишен разход.
Активен

LIVE FREE OR DIE !!!
ByeVas
Неактивен Неактивен

Публикации: 1108

Благодарности
-Дадени: 228
-Получени: 45

« Отговор #7 -: Март 27, 2008, 02:38:35 »

На един мъж му трябва нещо за след бръснене и някой парфюм другото е излишен разход.

E лятото без roll-on или някакъв stick, не съм съгласен с теб алхимик. А лятото крем със защитен фактор е абсолютно задължителен и за мъже и за жени....
Активен

I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales
freya
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 808

Благодарности
-Дадени: 5
-Получени: 7

« Отговор #8 -: Март 29, 2008, 07:44:12 »

Аз нямам против мъжете да ползват козметика, стига да не е повече от моята Wink Не мисля, че има лошо в шкафчето на един мъж да има кремчета, безцветен балсам за устни и т.н... И съм напълно съгласна с ByeVas за слънцезащитните кремове, да не ги ползваш не е особено мъжествено, по-скоро е болезнено след половин ден навън на слънце...
Активен

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...
Gribbo
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 496

Благодарности
-Дадени: 13
-Получени: 73

« Отговор #9 -: Март 30, 2008, 01:55:26 »

бе иам козметика не е кат да немам стандартните шампоанчета душ гелчета (които напоследък замествам с тия на сетето повече ми допадат:) ) крем за лице обикновено различна марка щот още си търса най подходящото Wink само за слънцезащитния крем лятоска не съм много съгласен цел живот без него не ми се е случвало да изгора та сега ако почне да ми се случва е веероятно и да почна да ползвам ма на дали Wink
за коса козметика не ползвам много много ма тва е щот за удобство хода с доооооооста къса коса Wink а и пяна/гел ползвам доста по рядко от останалите поради простата причина че от 4 години я съм се обръснал 5 пъти я не(поне за лицевото окосмяване говорим Smiley ) просто си имам машинка за подстригване и я ползвам и за брадата си Smiley
Активен

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
Всеки може да намаже жената с мед и сметана
БЪДИ БЪЛГАРИН намажи я с боб и люти чушки!
Страници: [1] 2 3 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

nosh-compass