Положих около 30 секунди усилия да намеря подобна тема, но така и не успях, а и предполгам, че моята тема ще е доста по-добра от предишната (ако има такава), тъй че пускам.
Та, какви са спомените ви от първият ви път, когато правихте секс? Хареса ли ви, как се чувствахте след това, разочаровахте ли се или беше по-добре, отколкото сте си представяли, какви са отношенията ви сега, с човека с които сте го правили? Въпроса ми е и към жените и към мъжете без уизард и гошо, тъй като, за да се отговори на този въпрос първо трябва да е правен секс.
При мен беше доста отдавна и бях на доста по-голяма възраст, отколкото ми се искаше. Жената беше с доста годинки по-възрастна, аз естествено не й бях казал, че съм девствен от тийнейджърски келешлък. Както може да си представите бях в пред-инфарктно, пред-инсултно състояние от напрежение и притеснение, но един като се почна някак си спрях да се притеснявам и всичко мина долу-горе ок, без особени излагации. Е, сигурен съм, че тя е разбрала по един или друг начин за моята девственост (може би след 7мият път същата вечер

), но така и нищо не каза.
На следващият ден се чувствах като Леонардо Ди Каприо на кърмата на Титаник - King of the world

След 2-3 месеца разбрах, че секса е супер много overrated.