Автор Тема: Първият път  (Прочетена 2705 пъти)

Активен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4305
  • Рейтинг: +8/-43
Първият път
« -: Ноември 08, 2011, 12:00:34 pm »
Положих около 30 секунди усилия да намеря подобна тема, но така и не успях, а и предполгам, че моята тема ще е доста по-добра от предишната (ако има такава), тъй че пускам.

Та, какви са спомените ви от първият ви път, когато правихте секс? Хареса ли ви, как се чувствахте след това, разочаровахте ли се или беше по-добре, отколкото сте си представяли, какви са отношенията ви сега, с човека с които сте го правили? Въпроса ми е и към жените и към мъжете без уизард и гошо, тъй като, за да се отговори на този въпрос първо трябва да е правен секс.

При мен беше доста отдавна и бях на доста по-голяма възраст, отколкото ми се искаше. Жената беше с доста годинки по-възрастна, аз естествено не й бях казал, че съм девствен от тийнейджърски келешлък. Както може да си представите бях в пред-инфарктно, пред-инсултно състояние от напрежение и притеснение, но един като се почна някак си спрях да се притеснявам и всичко мина долу-горе ок, без особени излагации. Е, сигурен съм, че тя е разбрала по един или друг начин за моята девственост (може би след 7мият път същата вечер :D ), но така и нищо не каза.  (clapping)

На следващият ден се чувствах като Леонардо Ди Каприо на кърмата на Титаник - King of the world :D
След 2-3 месеца разбрах, че секса е супер много overrated.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • Рейтинг: +0/-0
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
Re: Първият път
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2011, 12:35:24 pm »
Първият ми път изобщо не влезе в графа "специален момент в моят живот" , тогава най-ясно ми стана, че филмите лъжат  :D. Сигурно си зависи от партньора, но аз не намерих нищо красиво в секса. През цялото време цялото ми същество беше заето с мисълта "как е възможно да съществува такава болка". На другият ден обратно на моите очаквания, не се почувствах особено различна. А човекът с когото бях, едва го познах на улицата, когато го срещнах на скоро. Днес смятам, че сексът е вълшебство и жизнено важен момент в ежедневието, но тогава в непосредствените дни след "първият път" усещането ми беше "и това ли е сексът?" и "не благодаря , мога и без него".
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Активен tuby

« Отговор #2 -: Ноември 08, 2011, 12:42:44 pm »
Е, толкова ли боли?
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Alito

• Публикации: 1185
  • Рейтинг: +14/-23
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2011, 12:51:25 pm »
Първият ми път изобщо не влезе в графа "специален момент в моят живот" , тогава най-ясно ми стана, че филмите лъжат  :D. Сигурно си зависи от партньора, но аз не намерих нищо красиво в секса. През цялото време цялото ми същество беше заето с мисълта "как е възможно да съществува такава болка". На другият ден обратно на моите очаквания, не се почувствах особено различна. А човекът с когото бях, едва го познах на улицата, когато го срещнах на скоро. Днес смятам, че сексът е вълшебство и жизнено важен момент в ежедневието, но тогава в непосредствените дни след "първият път" усещането ми беше "и това ли е сексът?" и "не благодаря , мога и без него".

Моята мисъл беше, как може да съществува толкова гнусно нещо, държа ме доста време тази велика мисъл, докато не срещнах подходящото момче и не пламна любоФта.

Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен borkos

• Публикации: 2093
  • Рейтинг: +8/-9
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2011, 12:54:55 pm »
мн малко помня,бях доста подпийнал.Ама сигурно не съм се представил на високо ниво,не че ми е и пукало точно тогава  :D
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • Рейтинг: +0/-0
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2011, 01:00:12 pm »
Еми мен ме боля, но от написаните неща по темата става ясно, че болката не е задължителна и се дължи на различни фактори от една страна анатомията на химена , от друга самото изпълнение на половият акт, и от трета нагласите на жената ( съществува патологично състояние на страх от дефлорацията).
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1951
  • Рейтинг: +22/-41
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2011, 01:10:41 pm »
Диабла е права, болката съществува, но е различна при всеки. В няки случаи става и доста messy. При мен специално имаше болка, но беше доста странно чувство съчетаващо едновремено болка, възбуда и желание. Нямаше кръв. Което беше голяма изненада за мен.  :D И веднага след акта започнах да търся следи от случилото се по завивките.  :D

Ми не знам как съм се чувствала - не мога да определя точно. Имаше мн чувства в мен и страх и любопиство, и очаквания... тогава си мислех, че е едно споделено и красиво преживяване, защото бях влюбена. Но в никакъв случай самочувствието ми не се промени, защото вече съм започнала да правя секс.
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 01:14:14 pm от Mishunka »
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен borkos

• Публикации: 2093
  • Рейтинг: +8/-9
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2011, 01:12:27 pm »
:D И веднага след акта започнах да търся следи от случилото се по завивките.  :D

:D :D пича как реагира ?
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Активен tuby

« Отговор #8 -: Ноември 08, 2011, 01:16:11 pm »
Че как тъй без кръв? Ако бяхме 1852 година, мишето щеше да е изпъдена на улицата.
никовете на Vegal

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1951
  • Рейтинг: +22/-41
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2011, 01:18:56 pm »
:D И веднага след акта започнах да търся следи от случилото се по завивките.  :D

:D :D пича как реагира ?

:D С чувство за хумор. Напред във времето, след като беше приключила нашата връзка пак се виждахме, но разбрах, че някои неща тр да си останат в миналото и няма смисъл да се възраждат, а и с времето човек се променя, променят се и възгледите му и критериите му, и очакванията му.

Че как тъй без кръв? Ако бяхме 1852 година, мишето щеше да е изпъдена на улицата.

Ами да, нямаше и капка дори...

"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")