Изненадан съм от глупостите на които се начетох. Едва ли има повече от 10 съществени мнения по тази тема... Имам чувството, че жените, които не са правили свирки ги е яд на тези, които правят, а мъжете, които не получават достатъчно, не могат да приемат, че други мъже се радват на това голямо мъжко удоволствие. Резултата е обиди и първобитни опити за обяснение. Върха беше думата "спермоядки"... Културата не ми позволява да си кажа мнението за автора на това определение, а и допускам, че е далеч от зрялата възраст и ще се поправи сам след време. Какъв ви е проблема бе хора??? Трябва да си или голям егоист, или голям невежа в секса, че да не можеш да си представиш, че доставянето на удоволствие на партньора, на моменти може да е дори по-хубаво и възбуждащо отколкото вършенето на самия секс (като изключим накрая оргазма разбира се).
Ако наистина с вас е така, значи имате проблем и е най-добре да потърсите професионална консултация - особено ако сте с постоянен партньор. Изобщо не целя да ви обиждам - просто изпускате моменти от живота, които някой ден няма да има как да върнете.
Да, най-големият ерогенен орган е мозъкът и той въобще не се стимулира с галене по главата, както доста елементарно беше написано в едно мнение.
В крайна сметка темата беше опорочена от 2-3 ма форумци, заради които останалите се хвърлиха в безсмислени спорове и така и не се разбра добре отговора на въпроса.
Въпреки, че според мен той е ясен - има жени, които не обичат да правят, има такива които винаги обичат да правят, но според мен и двата типа са малцинство. При мнозинството харесването на правене на орална въпрос просто е въпрос на...предразполагане и настроение - мозъкът, нали помните

.