Автор Тема: Жените не ги кефи да правят свирки - вярно ил  (Прочетена 5178 пъти)

Активен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4305
  • Рейтинг: +8/-43
Re: Жените не ги кефи да правят свирки - вярно ил
« Отговор #50 -: Декември 13, 2011, 11:22:25 am »
аз пък не знам къв ще е тоя мъж дето ще издържи жена, която не му духа. некъв смахнат трябва да е
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Alito

• Публикации: 1185
  • Рейтинг: +14/-23
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #51 -: Декември 13, 2011, 12:18:11 pm »
Идея си нямам.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен Alito

• Публикации: 1185
  • Рейтинг: +14/-23
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #52 -: Декември 13, 2011, 01:58:29 pm »
Ето ме и мен :)
Аз обичам да правя и да получавам орална любов! Защо ли пък ще ми харесва да целувам, ближа и смуча пениса на любимия ми човек? Просто защото изпадам в умиление, когато успявам да му доставя удоволствие. Потръпвам и изгарям, когато усещам как се увеличава ерекцията му и как чрез малки струйки кръвта изпълва члена му...
Дали ме е гнус? Защо пък? Да ме е гнус от тялото на моето момче?! Та нали целувам всяка част от него? Устните, ушите, врата и гърдите... корема, а след това и слабините... нима оралната любов не е логично продължение на ласките?
Не съм чела миналите мнения просто, защото не мога да понасям превземките и показността.
"Аз не правя свирки на гаджето си, а той ме уважава и обича..." - Е, браво! Всеки прави своя избор и аз определено бих направила всичко, за да задоволя и ощастливя любимия си. Това не ме прави нито по-малко уважавана, нито мръсница... (makelove) (makelove) (makelove)

Браво знаеш как да ощастливиш един мъж!!!
Остава и в същинската част да си фурия,тогава наистина има нещо диво в теб!

Оу, йе! (happy)
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен borkos

• Публикации: 2093
  • Рейтинг: +8/-9
« Отговор #53 -: Декември 14, 2011, 06:22:59 pm »
Първата ми свирка беше в 8-ми клас,и я прави опитно момиче,и не беше нещо изключително,така и до сега,в смисъл,не че ще кажа не.Но съвсем спокойно мога да мина и без свирката.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен tsetsodim

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 1
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #54 -: Януари 16, 2012, 04:57:39 pm »
Гнус ги е тия които не са пробвали. А относно "брачната" свирка, женен съм от 4 години и не мога да се оплача от липса на френска ласка!

Неактивен Vegal

• Публикации: 1610
  • Рейтинг: +25/-34
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #55 -: Януари 16, 2012, 06:58:03 pm »
 (makelove)Френската любов -ръжда не хваща-ако пиете повече течности....
парадоксално , но факт!
виж това-
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1186939
(wave)

иковете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=p

Неактивен borkos

• Публикации: 2093
  • Рейтинг: +8/-9
« Отговор #56 -: Януари 16, 2012, 06:59:53 pm »
кажете “не” на алкохола преди секс  :D я фак
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен moro

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 9
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #57 -: Май 03, 2012, 10:46:17 pm »
   Изненадан съм от глупостите на които се начетох. Едва ли има повече от 10 съществени мнения по тази тема... Имам чувството, че жените, които не са правили свирки ги е яд на тези, които правят, а мъжете, които не получават достатъчно, не могат да приемат, че други мъже се радват на това голямо мъжко удоволствие. Резултата е обиди и първобитни опити за обяснение. Върха беше думата "спермоядки"... Културата не ми позволява да си кажа мнението за автора на това определение, а и допускам, че е далеч от зрялата възраст и ще се поправи сам след време. Какъв ви е проблема бе хора???   Трябва да си или голям егоист, или голям невежа в секса, че да не можеш да си представиш, че доставянето на удоволствие на партньора, на моменти може да е дори по-хубаво и възбуждащо отколкото вършенето на самия секс (като изключим накрая оргазма разбира се).
Ако наистина с вас е така, значи имате проблем и е най-добре да потърсите професионална консултация - особено ако сте с постоянен партньор. Изобщо не целя да ви обиждам - просто изпускате моменти от живота, които някой ден няма да има как да върнете.
Да, най-големият ерогенен орган е мозъкът и той въобще не се стимулира с галене по главата, както доста елементарно беше написано в едно мнение.
В крайна сметка темата беше опорочена от 2-3 ма форумци, заради които останалите се хвърлиха в безсмислени спорове и така и не се разбра добре отговора на въпроса.
Въпреки, че според мен той е ясен - има жени, които не обичат да правят, има такива които винаги обичат да правят, но според мен и двата типа са малцинство. При мнозинството харесването на правене на орална въпрос просто е въпрос на...предразполагане и настроение - мозъкът, нали помните :) .