Да размърдаме мозъците- решена
Внимание: Все още не си регистриран! Без регистрация нямаш възможност да използваш всички функции на форума. Регистрирай се сега.
Форум за Мъже!
Февруари 08, 2012, 12:51:43 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: Моля всички потребители да прочетат това.
img  
Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да размърдаме мозъците- решена  (Прочетена 4431 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kalitko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 775

Благодарности
-Дадени: 208
-Получени: 134

HAKUNA MATATA !

« Отговор #20 -: Февруари 17, 2008, 12:52:12 »

само ако може едно разяснение, което всъщност може би се вижда, ама все пак: Не трябва да търсим отговора като търсим сарказъм и ирония и такива големи философии от рода "Яли са мозък, или НИЩО не са яли" и т.н. ? Smiley Фрейче не се обиждай - не звучи саркастично отговорът ти - използват го за нагледен материал Smiley
Активен

Just because someone's a member of an ethnic minority doesn't mean they're not a nasty small-minded little jerk [...]
    --Carrot (quoting Vimes), Feet of Clay
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 729

Благодарности
-Дадени: 37
-Получени: 60

« Отговор #21 -: Февруари 17, 2008, 08:04:19 »

Сарказъм,ирония,философии вие решавате какво да ползвате Tongue,важното е да стигнете до верния отговор Wink
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
haiduk85
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 180

Благодарности
-Дадени: 5
-Получени: 2

« Отговор #22 -: Февруари 17, 2008, 09:25:12 »

На мен ми идват няколко версии на ум обаче някои от тях са доста нецензурни...така че аз ще задам въпроса си така:
Това, което са яли керванджиите било ли е/били ли са част/и от човешко тяло или животинско такова?
  Roll Eyes
Активен

HAD THE GUTS, GOT THE GLORY!!!
alhimika
Готин
Неактивен Неактивен

Публикации: 299

Благодарности
-Дадени: 1
-Получени: 20

I'm a educated fool with money on my mind !

« Отговор #23 -: Февруари 17, 2008, 10:04:38 »

Ми и аз да се пробвам . Wink
Тъи като те казват : "Ако имахме това,което вечеряме,щяхме да притежаваме стоката от кервана" , а и + това минават през пустинията наи вероятно са носели ВОДА и вечерят РИБА.

Толкова от мен !
Активен

LIVE FREE OR DIE !!!
freya
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 808

Благодарности
-Получени: 7

« Отговор #24 -: Февруари 17, 2008, 10:50:30 »

Ех... жалко, звучеше ми логично, че ако имаха мозък, щяха да са богати и да имат стоката от кервана.. продължавам да мисля..
Активен

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...
Lun
Майстор на вербалната шпага
Неактивен Неактивен

Публикации: 1979

Благодарности
-Дадени: 685
-Получени: 879

Вещичката!

« Отговор #25 -: Февруари 17, 2008, 11:42:16 »

Това с рибата и водата много ми хареса, но ако не е отговора, защото desniko още не е отговорила, ще изкажа едно друго предположение. Те са в пустинята и може би някой друг ги е нахранил. Яли са нещо специално и скъпо, което им се е видяло по-ценно от стоката, която пренасят.
Активен
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #26 -: Февруари 17, 2008, 07:23:06 »

@alhimika,не вечерят риба нито пък товара е вода Smiley
@haiduk85,държа да отбележа,че не става въпрос за канибали Wink,ако питаш дали вечерята е животински орган-да Smiley
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
kalitko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 775

Благодарности
-Дадени: 208
-Получени: 134

HAKUNA MATATA !

« Отговор #27 -: Февруари 17, 2008, 07:39:14 »

ураa, имаме напредък Smiley (sun) и знаем, че не е мозък. Не ми се вярва да са пренасяли кожа и да са яли сушено месо Wink. първите 2 неща които ми идват на акъла са мозък и сърце. Но някак си ми се губи връзката и обяснението със сърцето. Може да са яли крила или кълки, и да пренасят ценни скъпи птици или нещо, свързано със птиците. Идеята ми е, че ако мечтаят да имат криле ще могат да ловят и т.н. птици. Другата ми идея е нещо свързано със слонове. Да пренасят слонова кост или нещо такова. А има го и момента всъщност, те пренасят ли животно или част/орган на животно или не ? И материална ли е изобщо стоката. В смисъл че може да са пратеници и да носят важна информация, примерно указ на султан или нещо такова. Стрелям на посоки. Ако някое от тия неща е по-горещо моля да се акцентира на него Tongue
Активен

Just because someone's a member of an ethnic minority doesn't mean they're not a nasty small-minded little jerk [...]
    --Carrot (quoting Vimes), Feet of Clay
freya
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 808

Благодарности
-Получени: 7

« Отговор #28 -: Февруари 17, 2008, 07:51:18 »

Ами щом не е мозък.... Аз се сещам за още нещо, което има логика. Ако въпросните мъже са евнуси и им липсва една определена част и ядат нея... Значи ако я имаха, щяха да имат товара, примерно красивата принцеса, за която някой спомена. Така че, вечерята им животински пенис/тестиси ли е?

Активен

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #29 -: Февруари 17, 2008, 07:53:43 »

Ами щом не е мозък.... Аз се сещам за още нещо, което има логика. Ако въпросните мъже са евнуси и им липсва една определена част и ядат нея... Значи ако я имаха, щяха да имат товара, примерно красивата принцеса, за която някой спомена. Така че, вечерята им животински пенис/тестиси ли е?

Бингоооооооооооооооо Kiss Kiss Kiss
Ами да,доказа се за пореден път,че жените са ужасно умни.Браво,freya,ти си моята гордост Kiss Kiss Kiss
Активен

Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

nosh-compass