Автор Тема: Перфектната свирка  (Прочетена 4306 пъти)

Неактивен Scarface

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
Re: Перфектната свирка
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2011, 12:03:16 pm »
Прекалено близки ще си станем, ако споделя на всеослушание, но определено подкрепям тристрам за поглеждането от време на време (ooops)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен moro

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 9
  • Рейтинг: +0/-0
Re: Перфектната свирка
« Отговор #11 -: Май 03, 2012, 11:55:49 pm »
Ц, ц! Срамота!
Дамата иска да задобрее в, нещо което доставя огромно удоволствие на мъжете и почти никаква подкрепа от мъжката част. Направо е некавалерско. Май има доста срамежливци ;) .

Ще споделя малко от моя скромен опит - не скромнича - такъв е :) . Може тези неща да си ги знаеш.

За погледа - да, определено е адски хубаво жената да те поглежда, но то е свързано с нещо друго. Мисля, че повечето мъже ще се съгласят, че едно от най-хубавите неща на свирката е, когато жената я прави с удоволствие. Колкото по-голямо удоволствие изпитва жената от това, толкова на по-високо небе се изкачва мъжкото съзнание. Ако го правиш с голямо удоволствие и в един момент го погледнеш с онзи мек влажен поглед (или пък предизвикателен и мръснишки) - е, няма мъж дето да мисли за футбол в такъв момент :) . Питай го в такъв момент от кой отбор е и ще се затрудни, ако ще най-върлия фен да е.
Истинският мъж не може да изпита необходимото удоволствие от секса или свирката, ако не усеща, че на жената й харесва.
Това беше универсалното. Останалото мисля е строго индивидуално.
Пробвай да плъзгаш длани нагоре-надолу по гърдите и корема му.
Може със свободната ръка да галиш и масажираш едната си гърда, докато го гледаш.
В зависимост от стойката може едната ти гърда да се опира или потърква някъде по тялото му - без значение къде - повярвай ми - усеща го.
С езика описвай колкото се може по-груби кръгове около главичката.
Пробвай бавно и нежно и в момента в, който усетиш че влиза в някакъв екстаз, изведнъж го дай грубо и дълбоко.
Вътрешната страна на бузата ти, също може да създава доста добър ефект.

Айде, че взех и аз да се изчервявам вече  ;) . Сигурно има още хиляди работи, но както казах, не твърдя, че съм голям познавач. Освен това понякога не съм съвсем сигурен какво точно прави жената с устата си - по-скоро тя си знае и ме вижда кое ми харесва повече. Ако се сетя още нещо ще допълня. Сега може и другите малко да помогнат - дадох тон за продължение...

« Последна редакция: Май 03, 2012, 11:59:05 pm от moro »