Зачетох се в първата такава тема/игра и ми се стори, че хората са се забавлявали в нея
(до момента, в който някои хора си показаха рогата ... и станаха завистливи). На мен лично ми беше забавно и сега като я четох

Ще опитам отново да ви зарибя по нея, а и мисля, че на фона на постоянните скандали тук, няма да е излишна - имаме нужда от малко забава и се надявам с тази игра, малко или много да си я доставим (тук във форума). Ще помоля, на който не му се играе, да не пречи на другите. Ако не ви е интересно, не влизайте в темата. Толкова е просто

Та играта беше: преди да влезеш в темата, си намисляш СЪЩЕСТВИТЕЛНО (позволено е да го членувате, степенувате и т.н.)и го пишеш като отговор на въпроса (или недовършеното изречение) в предния пост (който не бива да ви е известен - иначе се губи смисъла на безсмислената игра

) и след това задаваш нов въпрос (препоръчително е на него да може да се отговори със съществително). Не търсете логика в играта. Понякога се получават интересни и забавни отговори (което е целта). Не пречи, ако пишете и нещо друго в поста.
Важното е да си напишете съществителното и да зададете въпрос, пък си пишете допълнения, обяснения, съждения и глупости колкото си искате

Та първият въпрос е ...
В какво се спъваш най- често?