Автор Тема: Приятелите и връзките  (Прочетена 2786 пъти)

Неактивен Alito

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
Re: Приятелите и връзките
« Отговор #80 -: Ноември 03, 2011, 10:11:11 am »
Изобщо нямам проблем с това гаджето ми да излиза по мъжки, имам проблем с това, че на мен не ми се излиза по женски.

И защо ти е да излизаш "по женски",излизай с който си искаш.Естествено не трябва да ограничаваш и него да излиза с който/която си реши:)

Защото не ми се излиза по женски, напоследък. И никога, никого не съм ограничавала, доста съм свободолюбива и мъжете, с които съм била са били същите.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен sersemin

• Готин
  • Публикации: 385
  • Рейтинг: +5/-8
« Отговор #81 -: Ноември 03, 2011, 05:03:37 pm »
Изобщо нямам проблем с това гаджето ми да излиза по мъжки, имам проблем с това, че на мен не ми се излиза по женски.

И защо ти е да излизаш "по женски",излизай с който си искаш.Естествено не трябва да ограничаваш и него да излиза с който/която си реши:)

Защото не ми се излиза по женски, напоследък. И никога, никого не съм ограничавала, доста съм свободолюбива и мъжете, с които съм била са били същите.

Еми тогава не виждам какъв ти е проблема,нито защо факта дали си във връзка или не трябва да влияе на това с кого излизаш и кога.Това си е твоя лична работа и ако някой почне да те ограничава/ревнува не си струва да си с него/нея.

Неактивен Alito

« Отговор #82 -: Ноември 03, 2011, 06:31:03 pm »
Обикновено когато човек няма женска среда, създава погрешното впечатление, че няма лични интереси различни от тези във връзката. Това е проблемът.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Неактивен sersemin

• Готин
« Отговор #83 -: Ноември 03, 2011, 08:15:55 pm »
Обикновено когато човек няма женска среда, създава погрешното впечатление, че няма лични интереси различни от тези във връзката. Това е проблемът.

Не мисля.Това дали излизам с мъже или жени си е моя работа,която няма общо с наличието или липсата на връзка в конкретния етап от живота ми.Защо средата трябва да е "женска" на всяка цена?:)

Неактивен Alito

« Отговор #84 -: Ноември 03, 2011, 08:19:09 pm »
Не знам, така възпримат подобна ситуацията мъжете, поне тези, които познавам, с няколко малки изключения.

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-14
« Отговор #85 -: Ноември 03, 2011, 09:55:41 pm »
Мъжете имат нужда да знаят, че жените си имат своите занимания, своите интереси и приятели. Също така  и  те излизат да се "помотаят по мъжки с момчетата." По време на тези самосиндикални за двойката занимания се отделя окситоцин, хормон който способства за укрепване на връзката и секса.  :)
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен sersemin

• Готин
« Отговор #86 -: Ноември 05, 2011, 10:03:07 pm »
Не знам, така възпримат подобна ситуацията мъжете, поне тези, които познавам, с няколко малки изключения.

Аз постоянно се мотая с момчета насам натам,излизаме си,снимаме,пием бира не съм забелязала гаджето да се дразни от този факт.Той също се размотава с приятелите си редовно,запиват си,говорят си глупости,ходят по мачове и т.н т. без аз да им досаждам:)