НОВИЯТ СТАР ФОРУМ
Цитат на: Alito в Октомври 29, 2011, 02:27:31 pmИзобщо нямам проблем с това гаджето ми да излиза по мъжки, имам проблем с това, че на мен не ми се излиза по женски.И защо ти е да излизаш "по женски",излизай с който си искаш.Естествено не трябва да ограничаваш и него да излиза с който/която си реши:)
Изобщо нямам проблем с това гаджето ми да излиза по мъжки, имам проблем с това, че на мен не ми се излиза по женски.
Цитат на: sersemin в Ноември 02, 2011, 10:23:57 amЦитат на: Alito в Октомври 29, 2011, 02:27:31 pmИзобщо нямам проблем с това гаджето ми да излиза по мъжки, имам проблем с това, че на мен не ми се излиза по женски.И защо ти е да излизаш "по женски",излизай с който си искаш.Естествено не трябва да ограничаваш и него да излиза с който/която си реши:)Защото не ми се излиза по женски, напоследък. И никога, никого не съм ограничавала, доста съм свободолюбива и мъжете, с които съм била са били същите.Еми тогава не виждам какъв ти е проблема,нито защо факта дали си във връзка или не трябва да влияе на това с кого излизаш и кога.Това си е твоя лична работа и ако някой почне да те ограничава/ревнува не си струва да си с него/нея.
Обикновено когато човек няма женска среда, създава погрешното впечатление, че няма лични интереси различни от тези във връзката. Това е проблемът.
Не знам, така възпримат подобна ситуацията мъжете, поне тези, които познавам, с няколко малки изключения.