Автор Тема: Приятелите и връзките  (Прочетена 2786 пъти)

Неактивен Ред

• Администратор
  • Опитен играч
  • Публикации: 885
  • Рейтинг: +0/-0
Приятелите и връзките
« -: Август 24, 2011, 11:46:58 am »
Към мъжете: Как бихте погледнали на ситуация, в която приятелката ви си има един или повече приятели мъже?

И, съответно, към жените - как бихте реагирали, ако приятелят ви си има приятелки жени?

И в двата случая имам предвид просто приятелство на гаджето ви с човек от другия пол - кафета, празнуване на РД, разни такива неща. Могат ли да оцелеят подобни приятелства между хора по противоположни полове, когато единият е обвързан, или задължително се появява ревност? Изпадали ли сте в подобна житейска ситуация?

Неактивен Alito

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
Re: Приятелите и връзките
« Отговор #1 -: Август 24, 2011, 12:04:20 pm »
Била съм и от двете страни на парада и смятам, че там където има подобно приятелство има и "нещо повече" от това, а дали ще има благоприятна почва да се прояви не може никой да знае, подобни приятелства са ми обица на ухото. От тук следва, че поне при мен, не ангажирам никого с моето мнение:
1. ако гаджето ми има жени приятелки, определено няма да го приема, защото ще съм сигурна вътрешно, че или спи с тях/нея или че рано или късно ще се възползва при благоприятна ситуация.
2. не съм сигурна, че в момента точно имам нужда от мъж приятел, защото сценарият ще е пак като този в точка 1, т.е. той рано или късно ще поиска да спи с мен или аз с него, въпреки, че до сега не съм се влюбвала в мой мъж приятел, дори и да ми е харесвал физически и като човек.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен patricia

• Закоравял
  • Публикации: 99
« Отговор #2 -: Август 24, 2011, 12:57:30 pm »
Вижте какво намерих по темата в нета, поддържам с две ръце ;)

http://www.webcafe.bg/id_849095220

Аз имам непретенциозен вкус: напълно ми е достатъчно най-доброто.

Неактивен Alito

• Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #3 -: Август 24, 2011, 01:04:10 pm »
 (clapping) (clapping) (clapping) Да, точно това имах и аз предвид.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #4 -: Август 24, 2011, 01:12:52 pm »
Аз съм демократичен човек, стига да не стане досадно. :)

Неактивен G.Zlatev

• Готин
  • Публикации: 287
« Отговор #5 -: Август 24, 2011, 03:11:21 pm »
Вижте какво намерих по темата в нета, поддържам с две ръце ;)

http://www.webcafe.bg/id_849095220

твърдо подкрепям. Аз лично "жени приятелки" без да имам интерес към тях(било то сексуален или пък да използвам нейния такъв към мен за лична облага под друга форма(опс...извинете за последното признание)) не съм имал, невъзможно е да имам също...просто не мога да търпя някой да ми хленчи на главата за всякакви глупости и нищо да не прави да разреши проблемите си, а също така да повтаря по 100 пъти една и съща грешка(в личен аспект и всякакъв друг). А да подчертая, че аз също мразя и подчертавам не хленча за проблемите, които имам и просто ако изпадна в такава перманентна ситуация дано някой от приятелите ми МЪЖЕ да ми тегли един пердах, че да ми дойде акъла в главата :)
умният не казва и половината от това, което знае, а простият не разбира и половината от това, за което говори

Неактивен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
« Отговор #6 -: Август 24, 2011, 03:41:36 pm »
Аз нямам проблем с въпросните ситуации. Мисля, че няма нищо ненормално човек да има приятели от другия пол. За да ревнувам, наистина трябва да ми дадат сериозен повод. За мен ревността от най-малкото нещо е признак на несигурност ;)
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #7 -: Август 25, 2011, 11:10:58 am »
Имам приятели мъже, с които ме свързват или много години или общи интереси. И в двата случая по една или друга причина те са като част от мен самата, която винаги съм споделяла с любимият мъж. Не ги бъркам, защото МЪЖЪТ е един и за него съм аз цялата, с приятелите ми споделям само най-доброто от мен и това, което ни свързва. Разбира се, че е имало случай да им плача на рамото, но всеки има своите силни и слаби моменти.
За мен приятел не е човек, които да ме слуша непрекъснато какво каканижа, а нещо близо до душата ми.
Прочетох статията и се запитах: как автора е решил, че двойката, която вижда са съпрузи, а не просто приятели ;)....

Неактивен tuby

• Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
« Отговор #8 -: Август 25, 2011, 11:16:14 am »
Смятам, че отдавна сме минали времето, в което трябва да имаме скрупули спрямо хората, с които се виждат половинките ни. На мен лично много често ми се е случвало мое гадже да ме пита " Мои приятели искат да излизаме тази вечер, имаш ли нещо против?", винати са ми били леко смешни и нелепи тези въпроси. Смятам, че човек трябва да се среща, с когото си поиска, без да чувства вътрешно напрежение от това какво мисли гаджето му.

никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #9 -: Август 25, 2011, 11:24:19 am »
Смятам, че човек трябва да се среща, с когото си поиска, без да чувства вътрешно напрежение от това какво мисли гаджето му.
Много, изключително много ме интересува какво мисли любимият ми (все пак говорим за връзки, не за гадже/забивка)! Ако му е все тая какво правя, с кого и как, значи и аз съм му все тая.