Автор Тема: Мислят ли мъжете по време на .......  (Прочетена 3606 пъти)

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
  • Рейтинг: +0/-0
Мислят ли мъжете по време на .......
« -: Февруари 05, 2008, 10:16:41 pm »
.....секс ;)
По принцип за жените ми е ясно - това като да си представяш друг мъж,да решаваш кръстословица,да хапваш семчици или пък да гледаш телевизия (chuckle) и какви ли още небивалици съм чувала,но си мислех,че това е характерно само за жените (chuckle)
Но днес след един задълбочен разговор ;) по време на сутрешното си кафенце чух какви ли не небивалици за това за какво мислели и си представяли мъжете по време на секс,пък аз до сега да живея в заблудата,че те за нищо не мислят (chuckle)
Та това ми е питането,мислите ли изобщо за нещо в такъв момент ;)
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен ByeVas

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1108
Re: Мислят ли мъжете по време на .......
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2008, 12:13:49 am »
Лелеееее, десснико :*
Чудесна тема....
Сега е момента да бъдем откровени нали.... Ами аз мисля. Понякога ми се налага да мисля за различни неща от секса, за да не финниширам първи... в останалото време мислите ми се въртят около случващото се и не илизат от рамките на следващите две три неща които ми се иска да направя/да ми направят ;)
I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales

Неактивен Малкия

• Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2008, 11:37:48 am »
нали знаете за да не свършите си мислите за мики маус  (rofl)  (rofl)  (rofl)
Matador

Неактивен desniko

• Опитен играч
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2008, 10:57:10 pm »
Лелеееее, десснико :*
Чудесна тема....
Сега е момента да бъдем откровени нали....

И аз така мислех,обаче.......... като гледам май нещо не се котира темата,явно мъжете тук само се правят на отворени или може би........ не правят секс ;),знам ли :D
Иначе чух,че дори някои си мислели за космати монахини,за да не свършат бързо (chuckle),но щеше да ми е интересно да прочета повече мъжки мнения.Надявам се все повече да се престрашат и да се включат.Очаквам дори някой да сподели,ако не му е приятно с партньорката или го прави по задължение за какво си мисли :)
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
  • Рейтинг: +1/-1
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2008, 12:44:35 am »
desniko (wave)
много готина темка си пуснала :)ти в отпуска ли беше?
на мене не ми е необходимо да мисля за космати монахини(ама те наистина ли са космати)
аз мисля постоянно за жената с която съм,непрекъснато даже имам фантазии с нея,и по някое време я карам да ги реализира :)
сега това с издръжливостта е много голяма тема,и е много интересна (само че на маса)и то в еднополови компании
така ,че мисля и то постоянно .преди ,по-време,и след(тука излъгах малко,след сехът не мисля за нищо само си слушам музиката)
мога да ти демонстрирам ако искаш(научиха ме да слагам клипове)искаш ли?
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.

Неактивен nocarryer

• Закоравял
  • Публикации: 119
« Отговор #5 -: Февруари 07, 2008, 08:28:59 am »
Единствено мисля как да и доставя удоволствие...за друго какво да мисля  :D

Неактивен desniko

• Опитен играч
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2008, 09:27:15 am »
Не,не съм в отпуск :)Колкото до монахините не знам какви са (chuckle)
Може да ми демонстрираш ;),забелязвам аз,че вече във всички темички пускаш по някое клипче,така че може да пуснеш и тук някое,което да слушаш след секс ;)

...за друго какво да мисля  :D

Ами не знам и за това питах,освен да доставиш удоволствието за какво друго може да се мисли,защото явно някои мислят и за други неща ;),но нещо не си признават какви ;) :D

Неактивен Малкия

• Публикации: 1666
  • Рейтинг: +3/-0
« Отговор #7 -: Февруари 07, 2008, 12:49:40 pm »
не мислим и не правя секс   (bandit)
Matador

Неактивен nocarryer

• Закоравял
  • Публикации: 119
« Отговор #8 -: Февруари 07, 2008, 01:13:19 pm »
Аз мога да кажа само и единстено за себе си...Не си мисля нито за баби Яги...нито за монахини /кви били там/ ... мисля само и единствено как да доставя доволствие на жената срешу мен ...и мисля че това е нещото за което рябва да се мисли  ;)

п.с. И като свършиш бързо..какво...това показва че гаджето ти е супер и че го желаеш.. Вземаш въздух и продължаваш напред ;) никой не е казал че трябва да се прави само по веднъж ...нали? ;)

Неактивен the best welder

• Публикации: 1627
  • Рейтинг: +1/-1
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2008, 01:20:59 pm »

(wave)desniko
Само ,че абстрахирай (тая думичка не знам ,правилна ли е)се от страничните шумове,и затвори очи,клипат не е интересен!
радвам се ,че си забелязала,
туй много ме кефи(една девойка ме открехна как се прави-за клиповете де)много готино обяснява,
ще трябва да я правя нещо!
ми не си била в отпуск ,пък се загуби нещо :^)
или аз съм останал с грешно счепатление
аз последно време съм много редовен тука ,като дърта клюкарка съм (rofl) (rofl) (chuckle) (chuckle)
"...Ето,ти победи,вземи всичко което ти е угодно и си иди с мир!"

Крум споделя с Никифор свои мисли.