Автор Тема: Истината  (Прочетена 675 пъти)

Неактивен borkos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
Re: Истината
« Отговор #20 -: Август 08, 2011, 12:46:20 am »
 :D Това че някоя мома ми е приятна харесвам я и подобни чувства,не значи че ще говоря за червила и подобни глупости.Аз спорт с жени не обсъждам(вече),изключително безмислено е ,и не само футбол какъвто и да е спорт.при различни спорове до нервни кризи са изпадали момичетата ,просто защото казват на черното бяло.От разни наблюдения,жените предпочитат мъжка среда,но не всяка жена може да пасне в мъжка среда,много малко са такива успяващи да паснат,точно поради темите на разговор.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Alito

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2011, 09:19:08 am »
Най-накрая доживях да го чуя това във форума. (clapping) (clapping) (clapping)
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен Maigraith

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 32
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #22 -: Декември 05, 2011, 01:54:37 pm »
Със сигурност като страничен наблюдател нещата могат да ти изглеждат доста прости в отношенията между гейовете. Но тъй като на хората им е в същността да имат различия и конфликт на интереси със сигурност и гейовете се сблъскват с тях. Може да не са от натура като тази мъж-жена тип "Мило, добре ли ми стои тази рокля, ама защо да?" но със сигурност и те си имат проблеми толкова сериозни, колкото и "класическите".

А и съм прекалено млада, за да вярвам, че мъжете ги интересува САМО секса, не ми убивай надеждите още от сега  :D
А проблемът с това за какво се говори се решава като намериш партньорка с която имате сходни интереси. Не е като да не съществуват жени, които да разбират от спорт или да не са запалени по някакъв такъв. И виждането, че жените могат да говорят само за манджи и гримове е доста стереотипно. Вярно е,че има МНОГО, които могат да говорят САМО за това, но то има и много мъже, които си бъркат в носа и си залепят сопола под стола. Решението е да търсиш упорито, докато намериш индивид, който да покрива даден минимум от изисквания и да отговатря на интелектуалното ти ниво. Ясно е, че масата е тъпа и проста, но това важи и за двата пола.