Автор Тема: Истината  (Прочетена 675 пъти)

Неактивен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
Истината
« -: Юли 30, 2011, 06:13:11 pm »
Ок, знам че комплекисраните мъжкарчета, които са виждали жена само на картинка веднага ще ме обвинят за гей, но трябва да споделя мислите, които ме навестиха преди малко. Идеята просто сама се избистри в главата ми.

Замислете се, не е ли хомосексуалната връзка между мъже перфектният вариант? Просто мъжете и жените сме все едно различни видове животни. Да вземем за пример котките и кучетата. Мъжете сме като кучетата - обичаме да се возим в коли, и да почнем клатим нечии крака две минути след като сме го срещнали. Не съм ли прав?
Жените са като котките - малко мистериозни, винаги се държат леко на дистанция, нужно е много време да им спечелиш доверието, но веднъж спечелиш ли го - почват да ти се умилкват, да мъркат и дори да досаждат.
Сега обичат ли котките кучетата? В по-голямата си част - НЕ! Защото те са различни видове животни. Неестествено е. Не, че няма котки и кучета, които се харесват, но това става при специални условия - трябва да са отраснали заедно от малки или де да знам, едното да е сляпо и глухо.
Обичат ли обаче кучетата други кучета? Определено - да. Срещнат ли се, след две минути се започват..., независимо къде са.
Защо? Защото са едно и също животно. Те знаят какво иска другият. Няма игрички. Мъжете знаят какво искат другите мъже - секс. Тва е, без романтика, без дълги разходки по брега, просто див и необоздан секс. Следите ли ми мисълта.
Мъжете, които се срещат с мъже са щастливци! Замислете се - няма да има повече спорове какво да се гледа по телевизията, може да носите дрехите на другия, няма да има повече напрягане да мислиш некви лафове и смешки, за да сваляш жените, просто :

"Здрасти, аз съм евил, искаш ли да се чукаме?"  

Перфектно е!

Завиждам на шпенделите.
« Последна редакция: Август 01, 2011, 04:50:16 pm от tuby »
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Alito

• Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
Добро решение, и аз отдавна си мисля, че ако станете гейове нещата ще си дойдат на място. (clapping) (clapping) (clapping) Само да те информиран, че подобна тема на разговор имах с мои мъже приятели като бяхме на около 22 години, та явно късно ти е минала мисълта през главата, пак са те изпреварили. (chuckle)
« Последна редакция: Юли 30, 2011, 06:30:14 pm от Alito »
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен wizard

• Готин
  • Публикации: 476
  • Рейтинг: +1/-1
Ок, знам че ще ме обвините за гей, но трябва да споделя мислите, които ме навестиха преди малко. Идеята просто сама се избистри в главата ми.

Замислете се, не е ли хомосексуалната връзка между мъже перфектният вариант? Просто мъжете и жените сме все едно различни видове животни. Да вземем за пример котките и кучетата. Мъжете сме като кучетата - обичаме да се возим в коли, и да почнем клатим нечии крака две минути след като сме го срещнали. Не съм ли прав?
Жените са като котките - малко мистериозни, винаги се държат леко на дистанция, нужно е много време да им спечелиш доверието, но веднъж спечелиш ли го - почват да ти се умилкват, да мъркат и дори да досаждат.
Сега обичат ли котките кучетата? В по-голямата си част - НЕ! Защото те са различни видове животни. Неестествено е. Не, че няма котки и кучета, които се харесват, но това става при специални условия - трябва да са отраснали заедно от малки или де да знам, едното да е сляпо и глухо.
Обичат ли обаче кучетата други кучета? Определено - да. Срещнат ли се, след две минути се започват..., независимо къде са.
Защо? Защото са едно и също животно. Те знаят какво иска другият. Няма игрички. Мъжете знаят какво искат другите мъже - секс. Тва е, без романтика, без дълги разходки по брега, просто див и необоздан секс. Следите ли ми мисълта.
Мъжете, които се срещат с мъже са щастливци! Замислете се - няма да има повече спорове какво да се гледа по телевизията, може да носите дрехите на другия, няма да има повече напрягане да мислиш некви лафове и смешки, за да сваляш жените, просто :

"Здрасти, аз съм евил, искаш ли да се чукаме?"  

Перфектно е!

Завиждам на шпенделите.
ще си признаеш скоро  (rofl) Като цяло това което казваш важи за недорасляците, които не вижда по-далече от носа си

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1949
  • Рейтинг: +22/-38
  • Дреме ми на патето!!!
 :D Не, дори и Боркос е стар за такава мисъл!
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен borkos

• Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
Мерси за комплимента  :D
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен tuby

• Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1949
  • Рейтинг: +22/-38
  • Дреме ми на патето!!!
Не Ивиле, не си прав! В ужасна заблуда си, но сега не ми се пише, за да ти обяснявам защо. Нещо ме мързичка...

П.П. Надявам се поне да не сънувам кошмари... отново...  (doh)
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен Alito

Не, в заблуда си както обикновено, моите познати геьове, единият участва в биг брадър, се трепеха от ревност и комуникацията им беше доста разгорещена в по голяма част от времето, живееха в пълна липса на мир и хармония. От други геьове нямам наблюдения.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Неактивен borkos

• Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
Аз съм живял с друг човек от моя пол.Въпреки,че човека ми е ,много близък приятел.Просто се карахме постоянно за глупости.И двамата сме хетеро.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Alito

Ами точно, изводът е: съжителството м/у еднополови е същото като м/у двуполови. Не ставайте гейове, моля. (chuckle)