Ок, знам че комплекисраните мъжкарчета, които са виждали жена само на картинка веднага ще ме обвинят за гей, но трябва да споделя мислите, които ме навестиха преди малко. Идеята просто сама се избистри в главата ми.
Замислете се, не е ли хомосексуалната връзка между мъже перфектният вариант? Просто мъжете и жените сме все едно различни видове животни. Да вземем за пример котките и кучетата. Мъжете сме като кучетата - обичаме да се возим в коли, и да почнем клатим нечии крака две минути след като сме го срещнали. Не съм ли прав?
Жените са като котките - малко мистериозни, винаги се държат леко на дистанция, нужно е много време да им спечелиш доверието, но веднъж спечелиш ли го - почват да ти се умилкват, да мъркат и дори да досаждат.
Сега обичат ли котките кучетата? В по-голямата си част - НЕ! Защото те са различни видове животни. Неестествено е. Не, че няма котки и кучета, които се харесват, но това става при специални условия - трябва да са отраснали заедно от малки или де да знам, едното да е сляпо и глухо.
Обичат ли обаче кучетата други кучета? Определено - да. Срещнат ли се, след две минути се започват..., независимо къде са.
Защо? Защото са едно и също животно. Те знаят какво иска другият. Няма игрички. Мъжете знаят какво искат другите мъже - секс. Тва е, без романтика, без дълги разходки по брега, просто див и необоздан секс. Следите ли ми мисълта.
Мъжете, които се срещат с мъже са щастливци! Замислете се - няма да има повече спорове какво да се гледа по телевизията, може да носите дрехите на другия, няма да има повече напрягане да мислиш некви лафове и смешки, за да сваляш жените, просто :
"Здрасти, аз съм евил, искаш ли да се чукаме?"
Перфектно е!
Завиждам на шпенделите.