Автор Тема: Приятелство между мъж и жена  (Прочетена 3660 пъти)

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-14
Re: Приятелство между мъж и жена
« Отговор #90 -: Октомври 28, 2011, 08:25:17 pm »
Ако и жената се влюби, то тогава приятелството им минава на друго ниво - превръща се във връзка. Всъщност от това може да се получи перфектната връзка, защото вече с този човек сте се свързали емоционално и духовно. И се знаете, както се казва.  :)
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен Alito

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1182
  • Рейтинг: +14/-19
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #91 -: Октомври 28, 2011, 08:35:41 pm »
Сега като се замисля, най-пълноценната ми връзка е било с приятел, т.е. с мъж на който не гледах сексуално.
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен icko

• Готин
  • Публикации: 318
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #92 -: Ноември 09, 2011, 11:32:58 am »
оф вие жените винаги 1ви си мислите за тези неща!  (ooops)
Владей стастите,в противен случай те ще завладеят теб!

Неактивен Maigraith

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 32
« Отговор #93 -: Декември 05, 2011, 02:04:06 pm »
Започвам да се убеждавам, че колкото повече хората напредват във възрастта си толкова по-интензивно започват да се определят отношенията между тях от секса и привличането.

Не мисля, че е невъзможно мъж и жена да бъдат приятели, особено ако се познават от време, в което не са били сексуално изтрещяли.
Но от дадена възраст нагоре просто хората предпочитат да завръзват контакти по-скоро с хора, които ги привличат отколкото с такива, които не ги.
Не правя категорично твърдение, че единственото, което ни управлява е сексуаното привличане, но е предпочитаното :Д
Но не е невъзможно да има приятелство.

Неактивен candy floss

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #94 -: Април 04, 2012, 12:59:25 am »
Da ima priyatelstvo mejdu maje i jeni pri edno uslovie : nikoi da ne izpitva sexualno privli4ane.

Oba4e ima i drugo,moje da sa dvama du6i pravili vednaj sex i razbrali 4e ne stava i sa samo priyateli sled tova.

No az bih kazala s priyatel e nai hubavo poneje ste si blizki,ama sled tova vse ediniyat e uvle4en.

Az li4no imam priyatel koito mi e kato brat taka 4e ima faktori ,zavisi ot horata...

Неактивен moon path

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #95 -: Април 21, 2012, 11:54:09 am »
Възможно е, ако се възприемат преди всичко като духовни същности, а не като физическото им проявление, което е само една несъществена страна от нашето същество. Въпросът е в това, че в сегашната реалност едва ли не се очаква да опознаеш сексуално всеки интересен субект, който се появи на хоризонта, защото в противен случай ще си задръстеняк.

Затова съм съгласна с tuby, че се иска интелект, за да разпознаеш и оцениш, когато насреща си имаш наистина човек, с който можеш да бъдеш в такова приятелство.

Неактивен Wink

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #96 -: Май 04, 2012, 04:00:43 pm »
Разбира се, че може да има приятелство между мъж и жена, според мен. Аз мисля, че даже имам повече приятелки жени от колкото мъже!  :D  :P
Дори, когато започвам връзка се старая първо да опозная момичето, да се сприятеля с нея и после да започна нещо. Това разбира се често се проваля, защото момичето не можело да ме възприеме... Глупаво е! За да имаш солидна връзка с полувинката си трябва И да си приятел с нея. За да се получи едан продължителна и хубава връзка, трябва да познаваш човека и той теб, желателно преди да е започнало всичко.
Преди всичко приятелството е най-ценното нещо дадено на човечеството! То е по-трайно, по-силно и трябва да бъде по-важно от другите неща. Приятелите се разбират, уважават се (което е фатално важно в една връзка), подкрепят се, приемат се едни други, обичат се и още безброй др подобни неща, някои от които липсват във любовта.
Ако не можете да създадете приятелство между себе си и проивоположният пол - имате голям проблем и няма да сте много щастливи докато не го оправите! :)

И още нещо приятелство > връзка > приятелсто е много хубаво, защото каквото и да стане приятелството остава... ако е било истинско! ;) А и "голямото корабно въже се прави от две или повече по-малки" - приложено в любовта - приятелството трябва да е част от нея, за да има хубави мигове преди започване на връзка, и след приключването й! :)
=> Приятелство м-у мъж и жена си е като всяко друго - възможно и хубаво! :)