Разбира се, че може да има приятелство между мъж и жена, според мен. Аз мисля, че даже имам повече приятелки жени от колкото мъже!

Дори, когато започвам връзка се старая първо да опозная момичето, да се сприятеля с нея и после да започна нещо. Това разбира се често се проваля, защото момичето не можело да ме възприеме... Глупаво е! За да имаш солидна връзка с полувинката си трябва И да си приятел с нея. За да се получи едан продължителна и хубава връзка, трябва да познаваш човека и той теб, желателно преди да е започнало всичко.
Преди всичко приятелството е най-ценното нещо дадено на човечеството! То е по-трайно, по-силно и трябва да бъде по-важно от другите неща. Приятелите се разбират, уважават се (което е фатално важно в една връзка), подкрепят се, приемат се едни други, обичат се и още безброй др подобни неща, някои от които липсват във любовта.
Ако не можете да създадете приятелство между себе си и проивоположният пол - имате голям проблем и няма да сте много щастливи докато не го оправите!

И още нещо приятелство > връзка > приятелсто е много хубаво, защото каквото и да стане приятелството остава... ако е било истинско!

А и "голямото корабно въже се прави от две или повече по-малки" - приложено в любовта - приятелството трябва да е част от нея, за да има хубави мигове преди започване на връзка, и след приключването й!

=> Приятелство м-у мъж и жена си е като всяко друго - възможно и хубаво!