Автор Тема: Приятелката ми е спала с негър и циганин!  (Прочетена 1086 пъти)

Неактивен cobraverde

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 3
  • Рейтинг: +0/-0
Здравейте,

Заедно сме от три месеца и наскоро приятелката ми си призна, че е спала с негър и циганин (не едновременно, разбира се), и от тогава имам сериозни съмнения за това дали искам да съм с нея, а връзката ни се развиваше прекрасно. Сексът също е прекрасен. Не съм расист, въпреки че не съм голям фен на циганите, но не ги мразя, нито негрите, но ми е крайно неприятно точно мойто момиче да е правило тези неща. Тя казва, че циганина, с когото е била не е от тези, където ровят по кофите(това вече щеше да е върха), но дори и това не ме успокои особено, а с негъра искала просто да опита. Объркан съм, какво бихте ме посъветвали?
« Последна редакция: Юни 02, 2011, 11:22:52 pm от cobraverde »

Неактивен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
Re: Приятелката ми е спала с негър и циганин!
« Отговор #1 -: Юни 01, 2011, 08:03:05 pm »
Върни й го тъпкано. Изневери и ти с негър и циганин - едновременно.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен wizard

• Готин
  • Публикации: 476
  • Рейтинг: +1/-1
« Отговор #2 -: Юни 01, 2011, 08:03:31 pm »
намери си ддруга приятлка, а тази я прати да живее в циганската махала

Неактивен kirov13

• Готин
  • Публикации: 285
  • Рейтинг: +3/-4
« Отговор #3 -: Юни 01, 2011, 09:15:50 pm »
Не разбирам , какъв е проблема .... Въпроса е дали я обичаш или повече ти пука с кого е спала. Тя знае ли ти с кого си спал ? Хем искаш хубав секс , хем че била спала с тоя и оня ... приеми че са я научили на хубави неща , на които сега се наслаждаваш ти ! Според мен добре е го е направила на млади години , че после като стане майка .... ако тръгне да ги прави ...
Хич да не ти пука ! Радвай се на близоста си с нея ! Самия факт че ти го е споделила - показва че ти има доверие , и че те е преценила като пич ! Недей да реагираш като пикльо !!! Ако е само с  теб , и получаваш от връзката това от което имаш нужда  въобще не се замисляй ! Дръж си на приятелката , и се радвай на живота !
Гънките на мозъка по принцип са невидими, но когато липсват си личи .

Неактивен cobraverde

• Новодошъл
  • *
« Отговор #4 -: Юни 01, 2011, 09:50:11 pm »
Не разбирам , какъв е проблема .... Въпроса е дали я обичаш или повече ти пука с кого е спала. Тя знае ли ти с кого си спал ? Хем искаш хубав секс , хем че била спала с тоя и оня ... приеми че са я научили на хубави неща , на които сега се наслаждаваш ти ! Според мен добре е го е направила на млади години , че после като стане майка .... ако тръгне да ги прави ...
Хич да не ти пука ! Радвай се на близоста си с нея ! Самия факт че ти го е споделила - показва че ти има доверие , и че те е преценила като пич ! Недей да реагираш като пикльо !!! Ако е само с  теб , и получаваш от връзката това от което имаш нужда  въобще не се замисляй ! Дръж си на приятелката , и се радвай на живота !

Като се замисля, това е най-правилното решение. Благодаря за съвета! :)

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #5 -: Юни 01, 2011, 10:27:13 pm »
Ако ви е хубаво заедно, какъв е проблемът? :^)

Неактивен kirov13

• Готин
  • Публикации: 285
  • Рейтинг: +3/-4
« Отговор #6 -: Юни 02, 2011, 08:07:49 pm »
Виз ... ти май не си прочел правилно ! Момичето е направило признания че е спало с циганин и негър !!! Къде пише че е изневерила на момчето ????   И след като знаеш мнението ми по въпроса с изневерите ... смятам че поста ти не е на място !
Гънките на мозъка по принцип са невидими, но когато липсват си личи .

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #7 -: Юни 02, 2011, 09:42:43 pm »
смятай и споделя...... (headbanbg)

Знае ли човек, може и да му се е похвалила.

(rofl) (rofl) (rofl)

Неактивен sersemin

• Готин
  • Публикации: 385
  • Рейтинг: +5/-8
« Отговор #8 -: Юли 12, 2011, 05:03:13 pm »
И какъв е проблема?!Нима ти си нямаш минало та ровиш из нейното,че и го споделяш по форумите?Негър,циганин,китаец,патагонец,българин....хора!!!каква е разликата?!Спала е с хора нали,ти не си ли? ;) ;) ;) ;)
И не се дръж като ревливо хлапе.Мадамата е споделила,има ти доверие,говори открито с теб.Какво повече можеш да искаш?!

Неактивен cobraverde

• Новодошъл
  • *
« Отговор #9 -: Ноември 11, 2011, 03:37:46 pm »
Вече скъсахме пичове. Мерси за отговорите все пак.