Автор Тема: Новините на деня  (Прочетена 12025 пъти)

Неактивен Vegal

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1610
  • Рейтинг: +24/-27
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
Новините на деня
« -: Май 02, 2011, 08:47:06 am »
Без БИН ЛАДЕН!
Престъпник Номер 1 на света!
 Убит от американците-в покраинините на пакистанската столица-Исламабад!
И какво сега!
Американците ликуват и се страхуват-последователите на ,,вожда,,няма да го оставят неотмъстен....
А във Вашингтон-ликуват!
http://zonabg.info/Politics.30_31/15704.Ubiha-Osama-Bin-Laden/

Когато  ОТВРАТЕНИТЕ си ТРЪГНАТ, остават  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !

Ако си тръгнал на някъде, със сигурност ще стигнеш  на никъде!

Неактивен tuby

• Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
Re: Новините на деня
« Отговор #1 -: Май 02, 2011, 08:50:31 am »
Аз не мога да разбера къв е тоя телешки възторг по всички медии. Все едно са изкоренили корените на злото на земята. На мястото на добрият, стар Осама ще се появят 10 като него.
« Последна редакция: Май 02, 2011, 09:56:08 am от evilteletuby »
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #2 -: Май 02, 2011, 09:50:16 am »
А дали Бин Ладен наистина е стоял зад всичко, в което го обвиняват? :^)

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1949
  • Рейтинг: +22/-38
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #3 -: Май 02, 2011, 09:55:24 am »
Да, стоеше. Лошото е, че фанатичните терористични групи не се състоят само от един човек и не знам до колко това ще реши проблема на американците.
Със сигурност има хора, които специално са обучени да го заместят.
« Последна редакция: Май 02, 2011, 07:26:08 pm от Mishunka »
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #4 -: Май 02, 2011, 10:02:54 am »
Да, стоеше. Лошото е, че фанатичните терористични групи не се състоят само от един човек и не знам до колко това ще реши проблема на американците.
Със сигурност ами хора, които специално са обучени да го заместят.

Това кой е стоял зад терористичните атаки ще стане ясно някога в бъдещето, но се съмнявам, че някой от нас ще доживее това време. ;)

Неактивен Krassimir

• Опитен играч
  • Публикации: 504
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #5 -: Май 02, 2011, 10:21:52 am »
Е, аз не мисля, че е стоял зад всички атаки, за които го набедиха, че стои. И това за мен е нищо работа, Осама Бин Ладен бил умрял.. Хубаво ще е да покажат малко доказателства също. Щото приказки и нашите политици говорят много.

Цитирам едно мнение, което ми хареса - "Бин Ладен не е бил роден терорист, нито останалите като него. Терористите се създават. Създава ги световната античовешка престъпна политика на обамовци. Тероризмът е РЕЗУЛТАТ, а не причина. И винаги ще го има, докато има престъпност облечена с власт. "
« Последна редакция: Май 02, 2011, 11:30:59 am от Krassimir »
We think the same things at the same time..
http://proweb.bg / http://wildbulgaria.org

Неактивен Vegal

• Публикации: 1610
  • Рейтинг: +24/-27
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #6 -: Май 02, 2011, 12:14:51 pm »
Аз не мога да разбера къв е тоя телешки възторг по всички медии. Все едно са изкоренили корените на злото на земята. На мястото на добрият, стар Осама ще се появят 10 като него.
Телешкия възторг е вследствие на факта, че с това име се свързва една много голяма трагедия причинена на американския народ /11 септ/
С това име се свързват и още много малки , средни, добре замаскирани актове на тероризъм с/у американците.

Какво става като отрежеш върха на едно дърво?
Разрастват се  долните, по-ниските клони
Да, Евил, прав си, че ще се опитат да се пръкнат много Б.Л-овци..
Но само до тук!
Защо е важно да се ликвидира водача?
Защото ниските нива започват едни борби, едни надпревари...естествено за мястото, за върха.
И така се  расейва силата на тази организация-разпарчетосва  се от разни течения, оргнизациики, и те сами започват да се самоликвидират, не си позволявайки си да следват стария път, обединени.
Разделяий и владей!

Знайно е от памтивека, че е по лесно да разтуриш,  отколкото да изградиш организация, мрежа,система...., когато е обезглавена.
Е, за това си мисля, че ликуват американците.
@ Краси-всички се раждат-tabula raza-
После се пише на бялата дъска. няма роден терорист.
Неизкореним е тероризма-верно е, но сигурно има начин да бъде ограничен, при воля на властимащите, водещи държави....

Когато  ОТВРАТЕНИТЕ си ТРЪГНАТ, остават  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !

Ако си тръгнал на някъде, със сигурност ще стигнеш  на никъде!

Неактивен Scarface

• Публикации: 1675
  • Рейтинг: +3/-6
  • In love with my beautiful self
« Отговор #7 -: Май 02, 2011, 01:27:24 pm »
Мир на праха на Батето...
You miss 100% of the shots you don't take

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #8 -: Май 02, 2011, 02:30:37 pm »
дано не съм лош пророк, но според мен американците просто подготвят общественото мнение за следващия терористичен удат по държавата им. той ще дойде като 'отговор' за убийството на Бин Ладен и ще им развържи ръцете да проведат нова 'наказателна акция' или нови 'мерки за сигурност' и ограничения на личните свободи в държавата им.

дали е умрял или не - няма голямо значение - ако наистина са го убили - това само ще го издигне като мъченик в очите на младите мюсюлмани и ще засили амбициите им да следват неговия пример. ако пък не са и още е жив - ще се прояви рано или късно, за да направи за смях изявленията на американците. и в 2та случая - те губят! просто по-голямата част от американското население е прекалено тъпо, за да види по-далеч от носа си :(

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1949
  • Рейтинг: +22/-38
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #9 -: Май 02, 2011, 02:45:31 pm »
дано не съм лош пророк, но според мен американците просто подготвят общественото мнение за следващия терористичен удат по държавата им. той ще дойде като 'отговор' за убийството на Бин Ладен и ще им развържи ръцете да проведат нова 'наказателна акция' или нови 'мерки за сигурност' и ограничения на личните свободи в държавата им.

дали е умрял или не - няма голямо значение - ако наистина са го убили - това само ще го издигне като мъченик в очите на младите мюсюлмани и ще засили амбициите им да следват неговия пример. ако пък не са и още е жив - ще се прояви рано или късно, за да направи за смях изявленията на американците. и в 2та случая - те губят! просто по-голямата част от американското население е прекалено тъпо, за да види по-далеч от носа си :(

Несъмнено съществува  и тази опастност, и е очаквана реакция. Но не мисля, че тр да се оставят тези хора с чувството за недосегаемост и, че действията им няма да търпят заслужени последствия и да останат ненаказани.

Американското население и общество е поставено в тази ситуация, не по свой избор, и се опитва да се справи с нея. Според теб какви действия тр да бъдат предприети за справянето с тероризма?

"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")