Автор Тема: Пиърсинг / Татуировки  (Прочетена 43047 пъти)

Неактивен borkos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
Re: Пиърсинг / Татуировки
« Отговор #260 -: Декември 11, 2011, 11:07:18 pm »
Пичове,най-накрая май си намерих точното нещо за татусче.Представлява двете маски,на щастието и тъгата + 2 дати едната е годината ми на раждане 1989 и 2008,та въпроса ми според вас къде да го прасна.На гърба или на гърдата до сърцето.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Wink

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 11
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #261 -: Януари 14, 2012, 02:58:12 am »
  Имам пиърсинг на езика и обица на ухото.
Мислех да си слагам на Веждата, но ще ме направи доста женствен, а много ми се искаше.  (doh)
Тази на езика я имам от... 4 години. Първата седмица беше ужасна!  (rofl)
>>> Ще посъветвам всички, които биха си сложили на чувствителни места като език, вежда и особенно на интимни части - Внимавайте при кого отивате! Ако той не си зане работата може да нацели точка или нерв! Аз например нямам вкус на върха на езика в момента! Не е голям проблем, но понякога не се чувствам странно.  :^)
  Имах приятел, който имаше на вежда и клепача му постоянно трепереше. Трябваше да ходи да му правят операция за да спре! Кофти, за нещо толкова готино и дребно!  (doh)
  В момента, обаче, съм много доволен, от тази на езика и е ми е готино да я имам. 4 от приятелките ми имаха и целувките са много приятни!  (makelove)
Удобна и е приятно, за... целувките долу!  ;)
Бих я препоръчал на всеки!  :P  :D
 (dance)
« Последна редакция: Януари 14, 2012, 03:04:33 am от Wink »

Неактивен borkos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #262 -: Януари 14, 2012, 02:32:23 pm »
за обицата на езика няма да коментирам,но пич повярвай ми не си слагай на веждата.Ако някога и някъде,се стигне до бой,един ти трябва и ще ти разпорят голяма част от лицето,виждал съм подобни сцени и беше меко казано гадно.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Wink

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 11
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #263 -: Януари 27, 2012, 12:04:12 am »
за обицата на езика няма да коментирам,но пич повярвай ми не си слагай на веждата.Ако някога и някъде,се стигне до бой,един ти трябва и ще ти разпорят голяма част от лицето,виждал съм подобни сцени и беше меко казано гадно.

Напълно съм съгласен с теб! Това ме отказва още повече!