Автор Тема: Имате ли фетиши и какви са те.....  (Прочетена 8204 пъти)

Неактивен kiko_70

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 41
  • Рейтинг: +0/-0
Имате ли фетиши и какви са те.....
« -: Ноември 25, 2010, 06:46:20 pm »
...Фетишизмът е свързан преди всичко с еротичното въображение. Той не носи вреда на никого, не води до престъпления, не предизвиква нежелано насилие, като в същото време обхваща много широка гама от сексуални обекти, които могат да играят ролята на фетиши.
   Думата "фетишизъм" означава "идол" или символ". Фетиш е всеки един предмет, който има за вас сексуално значение - високи токчета, латексово облекло, високи ботуши, кожа, униформа, коприна, парфюм - всичко, което ви привлича сексуално и ви възбужда, извън сексуалния акт се приема за фетиш. От тук идва и твърдението, че всеки от нас в една или друга степен е фетишист. Често неосъзнато.
   В друга тема вече споменах, че имам афинитет към доминирането, също така харесвам добре поддържани дамски ръце ...

... А вие имате ли фантазии и бихте ли посмели да ги споделите?

Неактивен tuby

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
Re: Имате ли фетиши и какви са те.....
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2010, 06:48:13 pm »
Обичаш да пошляпваш, а?

Аз нямам фетиш явно, защото не мога да се сетя за нещо конкретно, което толкова да ме възбужда.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2010, 07:01:55 pm »
Ако е облечена с някакви секси дрешки - кожи, латекс и т.н. - ме кефи, но това не е фетишизъм.

Фетишизмът е вид сексуална перверзия, при която сексуалният обект (жената) се замества от някакъв предмет и това е свързано със сексуална травма.
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 09:12:43 pm от Gothic »

Неактивен delmore

• Публикации: 1040
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2010, 07:02:52 pm »
of mnogo e сложно да кажа ,че имам  фетиш към определени неща или действия,все още сам в началото на пътя,не мога да зная отговорите и какво ме чака в бъдеще.
Не зная дали сам точно типът садо-мазо,но определено нямам нищо против нещата да загрубеят
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man!
It's got me addiced,does more that any dick did....

Неактивен delmore

« Отговор #4 -: Ноември 25, 2010, 07:05:21 pm »
Ако е облечена с някакви секси дрешки - кожи, латекс и т.н. - ме кефи, но това не фетишизъм.

Фетишизмът е вид сексуална перверзия, при която сексуалният обект (жената) се замества от някакъв предмет и това е свързано със сексуална травма.
Gothic, да не би да казваш ,че само мъжете имат фетиши,че жените нямат въображение,било то и перверзно????

Неактивен Taz

« Отговор #5 -: Ноември 25, 2010, 07:06:59 pm »
Gothic, да не би да казваш ,че само мъжете имат фетиши,че жените нямат въображение,било то и перверзно????

Въображението и фетишът са различни неща.

Неактивен delmore

« Отговор #6 -: Ноември 25, 2010, 07:10:03 pm »
Извинявай,забравих,че всичко е на основа някаква травма,най-вероятно преживяна на ранна  децка възраст

Неактивен kiko_70

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 41
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2010, 07:12:06 pm »
Ако е облечена с някакви секси дрешки - кожи, латекс и т.н. - ме кефи, но това не фетишизъм.

... Напротив точно влечението към предмети и действия извън контекста на ванила секса е чист фетишизъм.... това е просто сексуална фантазия, а не заболяване ... много хора се кефят на фуут фетиш, на писинг, но не го признават и пред себе си ....

Неактивен Taz

« Отговор #8 -: Ноември 25, 2010, 07:14:40 pm »
Писингът не е фетишизъм. :P

Неактивен delmore

« Отговор #9 -: Ноември 25, 2010, 07:19:15 pm »
Напълно сам съгласна с авторът на темата.Не мисля,че  фетишат  трябва задължително да се възприема като нещо перверзно и извратено.
Не съм компетентна по-темата,но не съм съгласна,че е в следствие на травма или е нещо извратено и ненормално.Контактувала сам с хора,с различни сексуални предпочитания и не мисля,че се различават по нещо от всеки един от нас.