Автор Тема: Срещнах се със страшна мацка ама е с 10 години по-голяма...  (Прочетена 8138 пъти)

Неактивен BearBite

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 54
  • Рейтинг: +0/-0
Влюбих се в жена която изглежда все едно е 10 клас а се оказа че е с 10 години по-голяма от мен. Дайте някой съвет, дали да си губя времето по нея или да не си давам зор ?

Неактивен Taz

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
Има една хубава приказка: "Хвани си кака да те отрака"
Така че давай смело напред!

(rofl) (rofl) (rofl)

Неактивен blackheartedd

• Готин
  • Публикации: 449
    • deviantart
Как го правиш тоя номер през 2 месеца да си влюбен :D

Ама по-добре кака, отколкото предишната пикла.  :D
Не бързай да задълбаваш.
Illegitimi non carborundum [/center]

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
Как го правиш тоя номер през 2 месеца да си влюбен :D

(rofl) (rofl) (rofl)

Неактивен tuby

• Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
pics plzzz
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен borkos

• Публикации: 2083
  • Рейтинг: +7/-8
Влюбих се в жена която изглежда все едно е 10 клас а се оказа че е с 10 години по-голяма от мен. Дайте някой съвет, дали да си губя времето по нея или да не си давам зор ?

луд това влюбване твоето,наистина е през 2 месеца,от това ме навежда на мисълта че ти не си се влюбвал,до колкото помня си на около 17 години ако тя е на 27 мога да ти кажа с ръка на сърцето,нямаш абсолютно никъф шанс с жена на такива години.Просто мисленето целите и всичко ви е различно,ако можеш еби я,но и това ме съмнява
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен tuby

• Публикации: 4301
  • Рейтинг: +7/-38
трябва да призная, че аз навремето имах връзка (да връзка) с жена 11 години по-голяма от мен. Е, не бях точно на 17, но не много по-голям. кво да ви кажа, тегаво си е. ех, като се сетя кви драми бяха. но в общи линии добре си прекарвахме. естествно такава връзка трудно може да просъществува дълго време :)
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен BearBite

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 54
бе да ви кажа честно то не е чак влюбване а по скоро хлътване  :D на 17 сам а тя е на 27 въпреки че изглежда като на 20

Неактивен blackheartedd

• Готин
  • Публикации: 449
    • deviantart
Не става въпрос на колко години изглежда.Жената е с много повече житейски опит от теб, честно казано не мисля,че имате шансове да останете дълго време заедно. Ако ти беше на 27, тя на 37 ... може би щеше да е малко по-различно... Тя след някоя и друга година ще си мисли за брак и деца.А се съмнявам, че ти можеш да й предложиш това  :D Живей си живота с две думи. Както казах - Не задълбавай.
Illegitimi non carborundum [/center]

Неактивен El_Mestizo

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 16
Аз пък съм ЗА връзката,дето се казва за любовта възраст и граници няма,ама нещо ме съмнява че наистина си влюбен,защото ако си,хич няма да ти пука за тези неща на каква възраст е мацката,колко кила е и дали й е голям примерно задника,а просто ще си с нея и толкова.И аз съм имал връзки с по-големи жени,то май кой е нямал и без да се вкопавам да дълбая ама защо,ама как,ама може ли,съм си изкарвал страхотно,то е до човека.На 17-18 има такива мърди и темерути,мязащи на 40-годишни склещени брантии и кобили,пък има жени на 40,страшни купонджийки,и секси пички,които отвътре са си още на 20 и с които ти е кеф не само в кревата,а където и да е!Тъй,че ако ти пусне мацката,хващай и то ще си покаже!
"Не винаги знам какво говоря, но знам, че съм прав."