1.Кафе и шоколад.Сутрин и в ранния следобед.
2.Приятели, да. Но наистина много добри приятели, защото не толкова добрите не могат да разберат,че понякога съм малко социопат и не мога с хора наоколо, и спират да ми бъдат приятели. Добрите приятели разбират и не ме закачат.
3.Изкуства, които просто да са наоколо- с това обобщавам музиката, хубавата литература, стойностните филми, разглеждането на изложбите на любимите ми художници в интернет, защото тук е толкова зле,че никой не може да ги докара(!!!)
4.Секс- секс по принцип, а от сравнително отдавна секса с един единствен човек, без чието присъствие просто не мога.
5.Не мога без да се надявам,че с него всичко ще е наред и без да се страхувам за него.
6.Не мога без да съм недоволна от себе си. Това не значи, че не съм щастлива, or something, просто като съм недоволна ставам все по-добра и по-добра.И съм по-щастлива.
7.Не мога без поне една котка, която да обитава дома ми. Обаче постоянно ги подарявам на приятелите си и рядко имам задълго повече от моята си стара котка, която живее у нас от началото на света.
8.Не мога без чанта,в която да си събирам боклуците. Не мога и да спра да издигам чантата в култ.
9.Без сняг. Имам нужда от поне един пълен месец със сняг в годината, защото иначе ставам неспасяемо нещастна, защото ми липсва пързалянето по улицата, подскачането в снега до коленете и зяпането с часове на снежинките.
10.Оставих най-глупавото за последно- без обичката на езика, защото когато я махна, не мога да си затворя устата като хората, защото толкова съм свикнала,че имам чувството,че езика ми го няма. ;d