Автор Тема: Дълго хлътване  (Прочетена 3047 пъти)

Неактивен Devolni

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 24
  • Рейтинг: +0/-0
Re: Дълго хлътване
« Отговор #40 -: Август 31, 2010, 05:37:52 pm »
Kazah 4e moga da si predstavqm. V smisul da si go vizualiziram. To taka moje6 vsi4ko da si pravi6. I da imam nujda ot suvet, po princip mnogo pomaga ako ste imali podobna situaciq :). Tova 4e nqma mnogo bude6te ve4e zapo4va vse pove4e da mi se nabiva v o4ite. Problema mi nee 4e ne osuznavam kakvo stava, znam 4e obre4eno na proval (pone taka az go precenqvam), problema e 4e bupreki tova pak ti4am po neq  :) . 2 godini a angliq (s prekusvane) i..... nqma promqna, pak si iskam su6toto. I tam si imah priqtelka, no i tova ne promeni ni6to. Ako znaete nqkakfi hap4eta za amneziq sega mnogo mi trqbvat :)

Неактивен borkos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #41 -: Септември 01, 2010, 12:57:46 am »
за втори път пиша в тази тема,пич намери си приятели.За такива проблеми ти трябва мн ама мн мн мн алкохол и мн ама мн близки авери ние дето сме в форума на ташак да те земем,и повярвай нищо няма ти помогнем,едиственето нещо което мога да ти кажа е алкохол наркотици и леки жени.Бил съм в подобна схема ако не и по тежка не помага много но ко да правиш
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Devolni

• Новодошъл
  • *
« Отговор #42 -: Септември 01, 2010, 08:54:39 am »
Aha, eto tova gornoto tursex 10x :)

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #43 -: Септември 01, 2010, 09:46:14 am »
да, подкрепям боркос. само без часта с алкохола. наркотици и курви - тва е решението.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #44 -: Септември 01, 2010, 11:50:54 am »
да, подкрепям боркос. само без часта с алкохола. наркотици и курви - тва е решението.

Проблемът е в главата му. Алкохолът, наркотиците и курвите могат най-много да го разсеят за момент - ако тръгне да се разсейва непрекъснато с тях, ще му излезе много скъпо откъм здраве и пари.

Неактивен Devolni

• Новодошъл
  • *
« Отговор #45 -: Септември 01, 2010, 12:41:22 pm »
Dobre hora. Vie produljavaite sus suvetite i duskusiite po temata, ocenqvam gi vsi4kite :). Az puk 6te vi osvedomqvam za progresa na tova "Дълго хлътване" i 6te  zatvorq temata kato suvsem se otkaja :)

Моля, пиши на кирилица! Правила на форума
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 04:14:36 pm от Ред »

Неактивен borkos

« Отговор #46 -: Септември 01, 2010, 12:55:49 pm »

Проблемът е в главата му. Алкохолът, наркотиците и курвите могат най-много да го разсеят за момент - ако тръгне да се разсейва непрекъснато с тях, ще му излезе много скъпо откъм здраве и пари.

е тогава с кво да се разсейва,с плетене ли.Хубаво че живеем такава страна,в която без проблем можеш да си лъжеш тъпите наивни кучки и да им сваляш звезди,а те да ти свалят гащите
fuck them some more.

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #47 -: Септември 01, 2010, 05:16:04 pm »
Хубаво че живеем такава страна,в която без проблем можеш да си лъжеш тъпите наивни кучки и да им сваляш звезди,а те да ти свалят гащите

Тези, които си свалят лесно гащичките, обикновено го правят или срещу парички (под една или друга форма), или ако са не особено привлекателни - във втория вариант вярно си е нужно алкохолче и/или опияняващи нещица, за да ти се виждат нещата по-хубави, отколкото са в действителност.

(rofl) (rofl) (rofl)

Неактивен borkos

« Отговор #48 -: Септември 01, 2010, 05:19:02 pm »
а не си ли се замислял че съм адски чаровен
fuck them some more.

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1948
  • Рейтинг: +22/-35
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #49 -: Септември 01, 2010, 05:20:45 pm »
ууаууу  (rofl)
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")