Автор Тема: Предпочитате ли online свалките?  (Прочетена 3781 пъти)

Неактивен sersemin

• Готин
  • Публикации: 381
  • Рейтинг: +5/-7
Re: Предпочитате ли online свалките?
« Отговор #80 -: Ноември 02, 2011, 04:34:55 pm »
В нета има доста готини хора-лично аз съм направила няколко много интересни реални приятелства/с хора от двата пола/ ,които съм срещнала из нета /форуми и фейсбуци/.Виж за свалки ми се струва неефективно,съвсем различно е да седнеш и да си общуваш очи в очи с човека.

Неактивен Lady Lara

• Опитен играч
  • Публикации: 731
  • Рейтинг: +1/-13
« Отговор #81 -: Ноември 03, 2011, 10:28:25 pm »
Общуването онлайн е забавна алтернатива на контактите лице в лице, но категорично не може да ги замести. Хората са социални същества и имат нужда от общуване. Говорейки на различни теми човек се разтоварва и отпочива, а защо не и - забавлява.
И аз като Серсемин съм срещала представители на Ценната група от готини хора в нета (и от двата пола).
По  удачно е  създаването на приятелства, а не на свалки.
"Понякога мълчанието е най-добрият отговор."

Неактивен hujgada

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 1
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #82 -: Ноември 29, 2011, 12:00:50 pm »
Ами аз имам 2 по-сериозни свалки - едната беше с една мацка дето се видяхме с нея и излизахме чат-пат, ама аз нещо се отдръпнах там. Другата мацка много ме кефеше, сигурно 1 год. и половина бях хлътнал по нея. В последствие тя замина за Италия - имаше някакви здравословни проблеми и така и не се видяхме - или поне тя така казваше де. ПОнякога се учудвам колко съм прост, при положение, че съм супер разумен човек..... е може момичето реално да е имало проблем де - нито имам доказателства, които да подкрепят тезата, нито имам такива, които я разобличават  (doh) .... та, според мен, да се върна на темата, свалките са екстра по нета - имаш възможност да опознаеш човека и тогава да прецениш дали да се срещнеш с него. Иначе се срещаш с някой, не си допадате особено много, ама въпреки това се виждате веднъж, дваж, че може и да си поспите леко заедно  :D не че е лошо де, тук вече зависи кой как подхожда към свалката - дали "чук и беж" или не :)

Неактивен belos

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #83 -: Декември 03, 2011, 11:01:55 am »
По нета бих си поръчал компаньонка. :)
Прецака ми се подписа!

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #84 -: Декември 03, 2011, 12:48:07 pm »
^ big mistake
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Maigraith

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 32
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #85 -: Декември 05, 2011, 12:00:48 am »
Истина е, че в нета могат да се срещнат и много печени хора. Хубавото е, че дава възможността да разшириш кръга си на общуване и да се запознаеш с хора, с които не би имал възможност да го направиш на живо по ред причини - различни градове/държави/социални кръгове и т.н. Може и да намериш някой, с който си подхождате прекрасно и да се получи нещо много хубаво. Но задължително трябва да последва виждане на живо.

За мен все пак си остава по-важен физическият контакт. Не можеш да прецениш напълно един човек без да си го видял и да си 'разчел' езика на тялото му примерно, да си видял маниерите му и т.н. Привличането все пак, в най-първичният си и есенциален вид, е чистото физическо такова. Нищо не може да замести свалката, в която участват играта на погледи, докосванията, усмивките, реакциите на другия.

Неактивен belos

• Публикации: 1770
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #86 -: Декември 08, 2011, 11:49:15 am »
^ big mistake

Що бе Тъби? То не е ли все едно пазаруваш в e-bay, бързо и без да излизаш от вкъщи?
Прецака ми се подписа!

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #87 -: Декември 08, 2011, 12:12:04 pm »
^ big mistake

Що бе Тъби? То не е ли все едно пазаруваш в e-bay, бързо и без да излизаш от вкъщи?

Обичам сравненията. Все едно да си пазаруваш от e-bay, но вместо блестящият и лъскав Iphone с много екстри, който си си поръчал да пристинге некво китайско менте, което освен, че е грозно и морално остаряло, също така му съвршва батерията за няколко минути.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен borkos

• Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #88 -: Декември 08, 2011, 12:41:11 pm »
ако говорите за поръчки на курви от интернет,съгласен съм с Ивил.2-ма познати се набутаха с прилична сума пари за определено момиче,а накрая се появи една и съща кобила  :D
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!