Автор Тема: Пушите ли?  (Прочетена 24523 пъти)

Неактивен sand_girl

• Новодошъл
  • *
  • Публикации: 20
  • Рейтинг: +0/-0
  • На мен ли ще вярваш или на очите си ...
Re: Пушите ли?
« Отговор #10 -: Октомври 24, 2007, 10:26:17 pm »
 До преди две седмици щях да напиша - Няма по - хубаво нещо от цигарата към чашата  кафе ...
      Но днес вече  >:( гадни цигари  ::)
   Пуши ми се две не виждам , но запаля ли става лошо.. Вече не ми понасят, а усетя ли мириз на цигари в къщи, верваите ми полудявам...  :-\

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
« Отговор #11 -: Октомври 24, 2007, 11:01:30 pm »
До преди две седмици щях да напиша - Няма по - хубаво нещо от цигарата към чашата  кафе ...
      Но днес вече  >:( гадни цигари  ::)
   Пуши ми се две не виждам , но запаля ли става лошо.. Вече не ми понасят, а усетя ли мириз на цигари в къщи, верваите ми полудявам...  :-\
Бременна? ???
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен Sprite

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 62
  • Преди живеех срещу лудницата,сега живея срещу нас!
« Отговор #12 -: Октомври 26, 2007, 01:53:35 pm »
Мойта жена като беше бременна постоянно й миришеше на цигари при все,че в къщи никой не пуши и няма откъде.Майтапех я,че от съседите дима надушва през стената  ;D
Беше станала като куче!

Неактивен Ghost_rider

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 49
  • Живея по мои правила !
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2007, 10:50:36 am »
Цитат
...като се събереме някъде компания не може да не запали човек

Да ти кажа може, аз 26 години вече това правя. Събирам се в компании на пушачи, ходя по задимени места, но не съм запалил цигара го момента. Нищо не се знае за в бъдеще, но за момента съм въздържател.

Ти не си запалил , само си дишал .Щом в твоята компания се носи цигарен дим и го усещаш ти пак дишаш .
Аз съм на следния принцип - край мен, в колата ми без дим какъв смисъла да дишам безплатно и да казвам аз не пуша .Не те бъзикам приятелю , просто помисли над това ,което ти казвам  ;)
Дай всичко от себе си и ще победиш себе си ! ! !

Неактивен ByeVas

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1108
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2007, 02:07:12 pm »
Ти не си запалил , само си дишал .Щом в твоята компания се носи цигарен дим и го усещаш ти пак дишаш .
Аз съм на следния принцип - край мен, в колата ми без дим какъв смисъла да дишам безплатно и да казвам аз не пуша .Не те бъзикам приятелю , просто помисли над това ,което ти казвам  ;)

Е, какъв бил смисъла, нали ти го каза, дишаш без пари :). Иначе, нали ви казвам според мен всички сме в една или друга степен пасивни пушачи, а дали пушим тютюн или автомобилни изпарения....
I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales

Неактивен DesertFire

• Опитен играч
  • Публикации: 505
  • Only The Best Is Good Enough
« Отговор #15 -: Октомври 29, 2007, 11:33:58 am »
//Off-Topic

Цитат
...а дали пушим тютюн или автомобилни изпарения....

Колега, откога автомобилите се изпаряват?

Казвай такива работи по-рано, че да знам като отида следващият път да си купувам кола да попитам продавача за средното ниво на изпаряемост на автомобила, че да знам за колко време го купувам. Представиси, че си купувам кола, която е много изпаряема, а аз си мисля, че е малко изпаряема. И ще бъде голямо шоу, излизам някоя сутрин, да хо дя на работа и гледам автомобила ми "изпарен".

;D ;D ;D

Don't Look For A Girl, Look For Money, And When You Have The money ,The Girl Will Find You!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Слабите Се Стремят Към Порядък
Силните Контролират Хаоса

Неактивен gdg

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #16 -: Октомври 29, 2007, 12:11:30 pm »
Цитат

Казвай такива работи по-рано, че да знам като отида следващият път да си купувам кола да попитам продавача за средното ниво на изпаряемост на автомобила, че да знам за колко време го купувам. Представиси, че си купувам кола, която е много изпаряема, а аз си мисля, че е малко изпаряема. И ще бъде голямо шоу, излизам някоя сутрин, да хо дя на работа и гледам автомобила ми "изпарен".

Grin Grin Grin

;) ;D ;D ;D Това определено ми хареса !!!  ;)
Когато човек има желание да свърши нещо открива 10 начина как да го направи, а когато няма желание намира 1000 причини да него направи !!!

Неактивен ByeVas

« Отговор #17 -: Октомври 29, 2007, 06:12:15 pm »
//Off-Topic

Цитат
...а дали пушим тютюн или автомобилни изпарения....

;D ;D ;D

Figure of speech, каламбур, игра на думи :)
Ray Chrales

Неактивен DesertFire

• Опитен играч
  • Публикации: 505
  • Only The Best Is Good Enough
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2007, 06:48:57 pm »
define каламбур

Рабира се, но си нямаш на идея как се изкефих. Надявам се, че да започнеш дена с толкова смях е на добре :-)
Don't Look For A Girl, Look For Money, And When You Have The money ,The Girl Will Find You!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Слабите Се Стремят Към Порядък
Силните Контролират Хаоса

Неактивен ByeVas

« Отговор #19 -: Октомври 29, 2007, 09:50:41 pm »
Каламбурът е игра на думи, словосъчетание, при което на базата на алюзии и думи със звуково сходство, но различно значение (омоними) се постига комичен ефект.

Каламбурите се използват в епиграми, сатири и комедии, или за развлечение. Автори на известни каламбури в руската литература са Александър Пушкин и Владимир Маяковски, в българската — Христо Смирненски, Христо Радевски, Радой Ралин.

Пример за каламбурна рима е епиграмата на Ралин „Комплимент“:

wikipedia says :)
Ray Chrales