Автор Тема: Пушите ли?  (Прочетена 24523 пъти)

Неактивен Sprite

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 62
  • Рейтинг: +0/-0
  • Преди живеех срещу лудницата,сега живея срещу нас!
Пушите ли?
« -: Октомври 22, 2007, 11:29:23 am »
Думата кафе я асоциирам с  цигара и реших да питам.

Неактивен DesertFire

• Опитен играч
  • Публикации: 505
  • Only The Best Is Good Enough
Re: Пушите ли?
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2007, 11:46:53 am »
Не пушим, спортисти сме :)
Иначе пием и по жени ходим (пием алкохол, защото сме чували, че в определени количества бил полезен за организма, а за жените - ами сещайте се  - и те са полезни в определени количества  ;D ;D ;D ;D ;D - само не трябва да се прекалява)
Don't Look For A Girl, Look For Money, And When You Have The money ,The Girl Will Find You!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Слабите Се Стремят Към Порядък
Силните Контролират Хаоса

Неактивен desniko

• Опитен играч
  • Публикации: 729
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2007, 12:07:50 pm »
Думата кафе я асоциирам с  цигара и реших да питам.

Аз пък я асоциирам с готина компания,смях, закачки,абе изобщо само хубави неща ;)
С две думи-не пуша,с три думи-пак не пуша :P.В нас се пуши само на терасата.До 2 месеца се очаква да се местя в друг апартамент,в който няма да се пуши и на терасата ;D Направо съм безкомпромисна към цигарите ;),даже повечето ми приятели,които идват на гости в нас са непушачи ;)
"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."

Неактивен Sprite

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 62
  • Преди живеех срещу лудницата,сега живея срещу нас!
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2007, 12:46:42 pm »
Прозвучал съм като страстен пушат,не не съм,нито имам навика да пия кафе,покрай жена ми правя асоциацията кафе+цигара :)
Но и не крия че си попушвам от време на време,като се събереме някъде компания не може да не запали човек.

Неактивен DesertFire

• Опитен играч
  • Публикации: 505
  • Only The Best Is Good Enough
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2007, 02:42:48 pm »
Цитат
...като се събереме някъде компания не може да не запали човек

Да ти кажа може, аз 26 години вече това правя. Събирам се в компании на пушачи, ходя по задимени места, но не съм запалил цигара го момента. Нищо не се знае за в бъдеще, но за момента съм въздържател.
Don't Look For A Girl, Look For Money, And When You Have The money ,The Girl Will Find You!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Слабите Се Стремят Към Порядък
Силните Контролират Хаоса

Неактивен jessie_j

• Глобален Модератор
  • Опитен играч
  • Публикации: 909
  • http://www.bgkoleda.bg
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2007, 03:22:52 pm »
Не пуша, случва се мн рядко да запаля- трябва доста да съм пила  :@  :-[
Хората, които не обичат котки, явно са били мишки в миналия си живот.

Неактивен ByeVas

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1108
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2007, 07:04:14 pm »
Не пуша! Не на цигарите. Истината обаче е че съм пасивен пушач, майка ми, баща ми и леля ми пушат много!
Покрай тях и аз гълтам дим. Истината е обаче, че това понякога ми е приятно. Когато стана сутрин рано в някой зимен ден, отворя прозореца, а баща ми е сложил кафенце и тихо пуши цигара... миризмата на зима, кафе и цигара е .... за мен е опияняваща...
Може би заради пушека... с който свързвам комините... и т.н.
Обаче си оствам пасивен пушач, понякога ми липсва някой да запали цигара около мен :)
I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales

Неактивен freya

• Опитен играч
  • Публикации: 808
« Отговор #7 -: Октомври 23, 2007, 08:31:40 am »
Може би заради пушека... с който свързвам комините... и т.н.

Може би от първобитните хора ни е останала любовта към огъня и дима :) ByeVas, ако си гледал "Вчера", ще се сетиш какво имам предвид ;)

Аз също не пуша и цигреният дим ми е доста неприятен. Много се дразня, когато ми мирише на цигари на обществени места, във влака например. И приятелите ми не пушат, само една моя приятелка пуши, ама то не може без хич :) Покрай нея съм пробвала 1-2 пъти, но не ми хареса и се чудя какво намират хората в цигарите.. А кафето го свързвам с началото на деня, с нещо ново и хубаво; както и с форума ;D

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...

Неактивен Nemos

• Закоравял
  • Публикации: 91
    • SportMobil
« Отговор #8 -: Октомври 23, 2007, 08:15:59 pm »
Не! Цигарите са безмислен разход, а и на всичко отгоре ти вредят!

Неактивен gdg

• Заинтересован
  • **
  • Публикации: 31
« Отговор #9 -: Октомври 24, 2007, 01:34:34 pm »
 Напълно съм съгласен с вашето мнение и ви свалям шапка за това че не пушите. Макар че тренирам активно си пуша якооо :@, но ще ги откажа ................ след извесно време. ;D ;) Както е казал Марк Твен: "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите! Аз лично съм ги отказвал 1000 пъти", а и пък те са с много голяма история.
Когато човек има желание да свърши нещо открива 10 начина как да го направи, а когато няма желание намира 1000 причини да него направи !!!