Първо, не знам с какви жени общуваш, за да мислиш по този начин. Когато видя един мъж, колкото и странно да ти прозвучи, знам че дори ще го поставиш под съмнение, винаги подсъзнателно, а след това и съвсем осъзнато го поставям в една от категориите: 1. може да бъде баща да децата ми, 2. не искам да бъде баща на децата ми. Точно както и вие мъжете го правите, осъзнато или не.
Второ, изобщо не говоря, за това кой какъв е в професията си, а кой какви качества притежава, за да бъде полезен в обществото и семейството. Пак ще се повторя, ако мъжът не беше инициативен и не обичаше провокацията нямаше да има прогрес, а ако жената беше също като него, нямаше да има деца, защото на никой нямаше да му е приятно да се занимава с това.
Трето, мн жени съчетават и двете неща, гледат сами децата си, което говори, че имат мн повече качества, отколкото явно на теб ти се иска.
Четвърто, не виждам, защо се конкурираш с жените и защо искаш да делиш половете на принципа "по-качествен", "по-некачествен". Всеки е добре да изпълява своята роля и да има равновесие, така както ти разсъждаваш не води до нищо хармонично, а само до конфронтации. Мъжете и жените са различни, именно с цел оцеляване на човечеството.
Пето, 7-те милиона за които говориш, са резултат от правенето на секс м/у двама души.
Звучиш като човек, който наистина се интересува само от себе си, дано не съм права и не се наредиш в числото на тези мъже, които зарязват децата си.
Шесто, за мен ще бъде удоволствие да стана майка, а не неудоволствие както явно смятат жените около теб.