Автор Тема: Мъжете не са привлекателни за жените  (Прочетена 9761 пъти)

Неактивен Taz

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
Re: Мъжете не са привлекателни за жените
« Отговор #200 -: Октомври 26, 2011, 02:05:28 pm »
Жените обичат с ушите си !

Жените обичат с коремчето си! :P

А това не се приема:
1. Не забравяйте да я удовлетворявате в постелята, не се обиждайте, ако тя ви откаже.

Неактивен borkos

• Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #201 -: Октомври 26, 2011, 04:40:05 pm »
Баси двойният стандарт,а на вас като ви се откаже,"у му дебела ли съм,ти спиш с друга,вече не съм ли секси" всякакви такива неща ви минават през дебелите кратуни,говоря от мнения на познати,аз на приятелките си не съм отказвал,или поне не помня такъв случай.
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Alito

• Публикации: 1175
  • Рейтинг: +14/-17
  • Music&Dance are the strongest soul expressions!
« Отговор #202 -: Октомври 26, 2011, 06:28:34 pm »
Е, не знам какво да кажа, тва е положението. (chuckle)

Ето още различия м/у мъжете и жените, което води до редица недоразумения.

1. Мъжете са обсебени от гените си, жените просто искат да са майки.
2. Жените възприемат света и мъжете като деца, които имат нужда от техните грижи.
3. Жените търсят сигурност, мъжете предизвикателството.
4. Стресът е по-опасен за жените.
5. Мъжете имат Г-точка.   :@ , Космополитан: http://www.cosmopolitan.bg/seksualni-tehniki/100-pareshti-seks-vuprosa.html

" ....10. Мъжете имат ли G-точка?
О, да - това е простата жлеза, до която се достига чрез стимулация на ануса, или чрез натиск в зоната на перинеума (между тестисите и ануса) '....
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 06:38:59 pm от Alito »
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Where words fail, music speaks!

Неактивен borkos

« Отговор #203 -: Октомври 26, 2011, 07:40:34 pm »
хахахаха ясно от къде вадиш бисерите си от "женската библия" на глупоста и простотията,по точките 2,3,4 опсиват изключително добре защо винаги ще сте зад мъжете в 99% от всички занимания с които се захванете,колкото до мъжката "G-точка" не знам,как да го назова по друг начин,този не ми харесва :D ,но това не е тайна или нещо което се знае от вчера,цък,толкова от мен!!!  8-)
fuck them some more.

Неактивен Alito

« Отговор #204 -: Октомври 26, 2011, 08:07:03 pm »
Не виждам никаква логична причина да гледаш толкова опростенчески на различията м/у мъжете и жените. Още по-малко да гледаш на тях като на нещо, което трябва да се сравнява или да се степенува по-важност, това са различни и взаимнозависими роли.
1. Ако жените не търсеха сигурност, нямаше да те има нито теб нито който и да било друг от форума, нямаше да има оцелели хора и човечество. Благодарения на това свое качество, жените отглеждат деца, които след това стават мъже, като теб например.
2. Не виждам и какво те радва в това, че стресът е по-опасен за жените. Ако жените са постоянно стресирани, те предават това и на децата, които гледат.
3. Глупаво е един мъж да се конкурира с една жена, защото жената има съвсем друга мисия и функция, която да изпълнява, при това доста сериозна и отговорна. На нейният гръб лежи износването и отглеждането на един човешки живот.
4. Мъже, не забравайте, че ние ви носим в утробата си, а не вие нас. Кой от кого зависи, я се замислете?
Няма по-страшно от това глупака да се помисли за велик, тогава и дявола става безсилен.

Неактивен Taz

« Отговор #205 -: Октомври 26, 2011, 11:15:41 pm »
4. Мъже, не забравайте, че ние ви носим в утробата си, а не вие нас. Кой от кого зависи, я се замислете?

Ама първо някой трябва да навести утробите ви! :P

Неактивен borkos

« Отговор #206 -: Октомври 26, 2011, 11:41:40 pm »
Не виждам никаква логична причина да гледаш толкова опростенчески на различията м/у мъжете и жените. Още по-малко да гледаш на тях като на нещо, което трябва да се сравнява или да се степенува по-важност, това са различни и взаимнозависими роли.
1. Ако жените не търсеха сигурност, нямаше да те има нито теб нито който и да било друг от форума, нямаше да има оцелели хора и човечество. Благодарения на това свое качество, жените отглеждат деца, които след това стават мъже, като теб например.
2. Не виждам и какво те радва в това, че стресът е по-опасен за жените. Ако жените са постоянно стресирани, те предават това и на децата, които гледат.
3. Глупаво е един мъж да се конкурира с една жена, защото жената има съвсем друга мисия и функция, която да изпълнява, при това доста сериозна и отговорна. На нейният гръб лежи износването и отглеждането на един човешки живот.

както винаги ти разбираш това което искаш,просто казвам защо мъжете са на върха на хранителната верига в обществото ни.Колкото до твоето 1 мога само да се смея,логиката ти е по две точки безумна 1.1 Ти когато видиш мъж първо какво си мислиш "о този ще е страхотен баща на детето ми" или гледаш черти които лично на теб ти харесват(защото не винаги двете неща на един и същ полюс) 1.2 Ако жените не търсиха сигурност населението нямаше да е 7млрд ами сиг 10млрд

До твоето 2 ето моето 2 Аз не се радвам просто отбелязвам по-лабилни сте,още една причина за което 99% от жените не са на върха в професията си.

А ето ми мнението за твоето 3 , Място за конкуренция в случая няма.Да съгласен съм 9 месеца,лишения от алкохол и горе долу всичките хубави неща на този свят за това права си.

До твоето 4 С кратка забележка,че ще е ВУЛГАРНО .Жено не забравяй,че докато не ти го набие някой,тая твоя утроба няма за какво да я използваш.

fuck them some more.

Неактивен Alito

« Отговор #207 -: Октомври 27, 2011, 10:32:44 am »
Първо, не знам с какви жени общуваш, за да мислиш по този начин. Когато видя един мъж, колкото и странно да ти прозвучи, знам че дори ще го поставиш под съмнение, винаги подсъзнателно, а след това и съвсем осъзнато го поставям в една от категориите: 1. може да бъде баща да децата ми, 2. не искам да бъде баща на децата ми. Точно както и вие мъжете го правите, осъзнато или не.
Второ, изобщо не говоря, за това кой какъв е в професията си, а кой какви качества притежава, за да бъде полезен в обществото и семейството. Пак ще се повторя, ако мъжът не беше инициативен и не обичаше провокацията нямаше да има прогрес, а ако жената беше също като него, нямаше да има деца, защото на никой нямаше да му е приятно да се занимава с това.
Трето, мн жени съчетават и двете неща, гледат сами децата си, което говори, че имат мн повече качества, отколкото явно на теб ти се иска.
Четвърто, не виждам, защо се конкурираш с жените и защо искаш да делиш половете на принципа "по-качествен", "по-некачествен". Всеки е добре да изпълява своята роля и да има равновесие, така както ти разсъждаваш не води до нищо хармонично, а само до конфронтации. Мъжете и жените са различни, именно с цел оцеляване на човечеството.
Пето, 7-те милиона за които говориш, са резултат от правенето на секс м/у двама души.
Звучиш като човек, който наистина се интересува само от себе си, дано не съм права и не се наредиш в числото на тези мъже, които зарязват децата си.
Шесто, за мен ще бъде удоволствие да стана майка, а не неудоволствие както явно смятат жените около теб.
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 10:38:28 am от Alito »

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #208 -: Април 09, 2012, 12:48:22 pm »
Киров пусна този линк - http://curious.actualno.com/news_383141.html

както добре се вижда, моята теория още веднъж се доказва.

Цели 28% от жените се женят по любов :D
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Taz

« Отговор #209 -: Април 09, 2012, 04:35:30 pm »
Цели 28% от жените се женят по любов :D

Е па това си доста като процент, да ти кажа. Можеше и по-зле да е! :D