Автор Тема: Първата стъпка  (Прочетена 5986 пъти)

Неактивен Mishunka

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1948
  • Рейтинг: +22/-35
  • Дреме ми на патето!!!
Re: Първата стъпка
« Отговор #80 -: Януари 11, 2011, 01:43:16 pm »
Добре.
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #81 -: Януари 11, 2011, 01:47:51 pm »
 :D
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен borkos

• Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #82 -: Януари 11, 2011, 02:14:54 pm »
Не е зле да предствяш фактите пълноценно, защото в противен случай коментарът ти се превръща в поредното злобно подмятане по адрес на жените.

Никога не съм писал злобни подмятания по адрес на жените. Не може да се правят обобщения нито за всички жени, нито за всички мъже. Но има неща, които съществуват, и не можем да казваме на черното, че е бяло.

не е нужно да си написал нещо злобно по адрес на жените,за да се усети че не са ти особено приятни,аз това нещо си го признавам и не го прикривам,не знам защо ти го прикриваш,може и да бъркам но от постовете ти на таква тема се усеща леко прикрита злобна нотка
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #83 -: Януари 11, 2011, 02:49:25 pm »
Направо се обърках тук :^). Какви годежи, кроежи, сметки, банки и т.н. Първата стъпка към човек, когото НЕ ПОЗНАВАМЕ???? Дали я правим, кога и как, за да се ЗАПОЗНАЕМ беше темата :D.

П.П. Готик ти познаваш ли лично (по твое впечатление) една (достатъчно е) жена, която да не е крайно (извратено) меркантилна????

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #84 -: Януари 11, 2011, 03:00:53 pm »
не е нужно да си написал нещо злобно по адрес на жените,за да се усети че не са ти особено приятни,аз това нещо си го признавам и не го прикривам,не знам защо ти го прикриваш,може и да бъркам но от постовете ти на таква тема се усеща леко прикрита злобна нотка

Напротив, много са ми приятни.
Но има неща, които е хубаво да се казват. ;)

Готик ти познаваш ли лично (по твое впечатление) една (достатъчно е) жена, която да не е крайно (извратено) меркантилна????

Познавам повече от една даже. (happy)

Неактивен Aglaia

• Публикации: 2079
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #85 -: Януари 11, 2011, 06:15:32 pm »
Мише, аз представям фактите такива, каквито са. И не съм казал, че всички жени са такива, но една немалка част постъпват точно по този начин - аз не ги осъждам, просто излагам как стоят нещата. Ако виждаш патология, това не е по моя вина - просто в такъв свят живеем.

PS: Коментирай темата, а не мен! :P

(ooops)
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 08:45:08 pm от Aglaia »
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор