Автор Тема: Първата стъпка  (Прочетена 5986 пъти)

Неактивен memorabilia

• Закоравял
  • Публикации: 100
  • Рейтинг: +0/-0
Първата стъпка
« -: Януари 13, 2010, 01:17:50 am »
Темата може и да е пускана, уж прегледах, ама... ако е, извинявам се, нека бъде изтрита.
А ако не е...

Много ми е интересно да чуя мъжката част от аудиторията / че и женската, всъщност, да живее еманципацията xD / - Кой според вас трябва да направи първата стъпка? Мъжът или жената?
И защо?
Понеже има по -освободени на тази тема, но аз малко си падам традиционалист. Все пак ще ми е интересно да разбера.  8-)
You live for the fight when it's all that you've got,
We're half way there...
Livin' on a prayer, ooh, we're livin' on a prayer.

Неактивен NS

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 1757
  • Всеки проблем носи в ръцете си подарък за теб!
Re: Първата стъпка
« Отговор #1 -: Януари 13, 2010, 09:42:56 am »
може и да имаше няква подобна тема ,не се сещам и аз:)
..кой..ами според зависи,за мен няма правило-примерно да е задължително мъжа
..ако мъжа е малко по притеснителен или нещо друго...действам без да се замисля...няма време за губене  :P скоро имах подобна ситуация в която младежа щеше да почине от срам...е какво го правиш такъв-той си забравя името камоли нещо друго да каже в мое присъствие....крачката трябваше аз да я направя-очевидно,но просто в този момент нямах и нямам време за подобни неща ...идеята ми беше ,че с чакане не винаги стават нещата :)
Винаги можеш да изкараш 40 души от едно село, но не можеш да изкараш селото от нито един човек!!!
http://vbox7.com/play:4359f517

Неактивен Peplle

• Готин
  • Публикации: 298
« Отговор #2 -: Януари 13, 2010, 10:18:29 am »
За каква първа стъпка говорим ?  :D
-среща
-или .....

Мъжът ест.

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #3 -: Януари 13, 2010, 10:24:05 am »
Мен ме е срам в 99% от случаите и чакам жената да направи "първата стъпка". Слава богу, жените изпитват някакво невероятно привличане към мен и в общи линии винаги те предриемат първи действия.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен diabla

• Готин
  • Публикации: 464
  • За кратко Вещица, но с добри преживявания!
« Отговор #4 -: Януари 13, 2010, 10:41:36 am »
Мен ме е срам в 99% от случаите и чакам жената да направи "първата стъпка". Слава богу, жените изпитват някакво невероятно привличане към мен и в общи линии винаги те предриемат първи действия.

Да не ти прекъсвам разговора горе, че ще ме сиктирдосаш, ще се изкоментирам тук. Правилен подход си предприел, не за срама, а за тва жената да прави първата крачка! В почето случаи жените не знаят точно кво искат да им се мазниш, да ги хванеш за задника директно, или да им намигнеш ала Джоуй "Как си....". Та тя ако те иска и сама ще дойде!
"За учения, който е живял с вярата си в силата на разума, историята завършва като лош сън. Той е изкачил планини от невежество, вече всеки миг ще покори най-високия връх и когато  изкатерва и последната скала, бива приветстван от цяла група теолози, които си седят там от векове."   Робърт Джастроу

Неактивен Lun

• Публикации: 2005
  • Рейтинг: +0/-12
  • Вещичката!
« Отговор #5 -: Януари 13, 2010, 02:26:59 pm »
В много малкото случаи, в които съм правила първата крачка - винаги, ама винаги съм съжалявала.

Един мъж трябва да е МЪЖ!!! Ако една инициатива не може да предприеме, после се оказва, че и доста други работи не е състояние да върши. Хайде жените си имаме славата, че не знаем какво искаме  :P, но се предполага, че мъжете компенсират това. Ако един мъж не е в състояние и той да покаже какво иска става пълна боза  (chuckle).

Така че, хайде моля без йезуитщини. Нали не ни щете еманципирани и надъхани :D. Барем една свалка да ви е по силите  (happy).

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #6 -: Януари 13, 2010, 04:06:34 pm »
В много малкото случаи, в които съм правила първата крачка - винаги, ама винаги съм съжалявала.

Един мъж трябва да е МЪЖ!!! Ако една инициатива не може да предприеме, после се оказва, че и доста други работи не е състояние да върши. Хайде жените си имаме славата, че не знаем какво искаме  :P, но се предполага, че мъжете компенсират това. Ако един мъж не е в състояние и той да покаже какво иска става пълна боза  (chuckle).

Така че, хайде моля без йезуитщини. Нали не ни щете еманципирани и надъхани :D. Барем една свалка да ви е по силите  (happy).
Доста еманципиран коментар.
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Vegal

• Публикации: 1607
  • Рейтинг: +23/-26
  • Кат ми пееш , пенкелеР..кой ли ми та слуша!
« Отговор #7 -: Януари 13, 2010, 04:58:12 pm »
     Правя първа стъпка ама  назад...
Обичам да ме свалят, да ме кандърдисват, да  се потрудят и да се доказват....Аз може леко да дам повода,/поглед,пърхане с мигли, усмивка най-чаровна , но.... до там/ останалото си е мъжка работа!
Лун е както винаги права!

Един мъж трябва да е МЪЖ!!! Ако една инициатива не може да предприеме, после се оказва, че и доста други работи не е състояние да върши.  (chuckle).

Така че, хайде моля без йезуитщини. Нали не ни щете еманципирани и надъхани :D. Барем една свалка да ви е по силите  (happy).

Когато  ОТВРАТЕНИТЕ си ТРЪГНАТ, остават  ОТВРАТИТЕЛНИТЕ !

Ако си тръгнал на някъде, със сигурност ще стигнеш  на никъде!

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #8 -: Януари 13, 2010, 05:51:46 pm »
ами зависи какво разбираш под крачка ;)

по принцип мъжът, но един женски поглед, или дори усмивка винаги действа доста окуражаващо :D

Неактивен Glrk

• Опитен играч
  • Публикации: 696
  • Take a Look In The Mirror
« Отговор #9 -: Януари 13, 2010, 06:01:10 pm »
T_T много си прав. То без да ти смигат как да тръгнеш да се натрапваш. Такаче, ако смигането се води за стъпка, значи трябва вие(жените имам педвид) да праяите първата стъпка  (ooops)
Животът на боговете е сляпата вяра на онези, които им се кланят
#####################################
Религията е просто поредната Мафия