Педи време набура(VEGA

) беше дала идеята да си напишем приказка, ама само аз допълних някаква малка част от нейната готина идейка

Та т'ва е. Ето ви какво бяхме драснали ние. Надявам се, че като е тук ще се намерят почвече ентусиазци
VEGAАз пък...си представих теб гол до кръста/бе дали няма да се простуди тоя човек???/а,не , с фланелена малко развлечена блуза, запретнал ръкави, с един мощен замах и свистяща брадва цепиш дърва. А слънцето разпръсва лъчите си на хиляди звездички около теб и превръща гледката във вълшебство.
А аз/за къде без мен.../съм се облегнала на входа, пристегната с корсет, а къдрите ми са разпилени по раменете, но не дотолкова, че да не се вижда какво наднича от...дъбокото деколте.
Наблюдавам те с обожание и усмивка.После разпервам полите на широката ми холандска кожена престилка и с малко кокетен/в никакъв случай мръснишки холивудски поглед/ ти се усмихвам, потропвайки с фламандското ми сабо /оффф , холандско беше, май / се приближавам...отново с поглед пълен с възхита, обожание и...още нещо....
А на печката вдига пара и потропва капака на ожуления чайник.
пп- ВАЖНА добавка: в разперените поли на престилката ...ще събера нацепените дърва... и трески /боже да не би някой да помисли нещо друго???/
GLRKартинката продължава на масата близо до горящата камина с леко ухание на дъб от изгорелите дърва.... седнали на масата един срещу друг,а между нас са само свещите допълващи светлината от огнището. Червеното вино тъкмо е сипано и чашите издват своя лек звън породен от лекото им докосване една в друга. Точно в този момент погледите се срещат и цялата тази картина остава на заден план, тъй като в момента не съществува нищо друго освен човека стоящ срещу теб....