Лунче, добре, че идеалният вибратор, колкото и да е идеален, не може да гушка!

Вега, вярвам! аз за всичко вярвам, много съм доверчив!

Обаче, кел файда, да ти е от вулканичен камък или силикон, като в крайна сметка и зеленчуците ще ти свършат същата работа?! ами я да помислим за еко-страната на въпроса! ако жените спрат да си купуват такива играчки, и се опрат на по-натурални алтернативи, нима това няма да намали замарсяването?

да не говорим за останалите ползи...

същото разбира се важи и за мъжете и за изкуствените вагини, кукли и овце!

уфф сега ме замислихте... по темата съм малко бос, така че ще помагате! та, нямаше ли една серия на 'Секса и Градът' как едната от четирите каки, май най-срамежливичката, хлътваше по вибратора си или нещо такова?! и не искаше да излиза и да се среща с мъже и т.н.?

що за глупост?! такааа вие ако си доставяте удоволстивие с вибратор/дилдо/краст.., не си ли представяте, че всъщност правите секс с някакъв мъж? и ако наистина е така, как е възможно, фантазията за нещо, да ти харесва повече, от самото нещо?

което пък ме подсеща, че доколкото знам, ничий мъжки атрибут не може да вибрира, по начина по който го правят тия машинки с дурасел!

та позовавайки се на твърдението, че най-силната възбуда при жената идва от мозъка, цялото това вибриране, не ви ли по-скоро пречи, от колкото помага? освен ако фантазията не е с някой робот де, тогава има напълно логично обяснение на вибрирането!