Автор Тема: Среднощни (чужди)мисли!  (Прочетена 18707 пъти)

Неактивен Taz

• Майстор на вербалната шпага
  • Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
Re: Среднощни (чужди)мисли!
« Отговор #80 -: Декември 17, 2010, 04:06:05 pm »
Готик!
Изпускаш нещо важно.
Върни се..... , виж, като помислиш малко повечко,  как се променя смисъла на казаното , като прибавиш думата престъпление!

В една война винаги излиза, че престъпленията ги е правила губещата страна. ;)

Неактивен delmore

• Публикации: 1040
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #81 -: Декември 17, 2010, 04:07:13 pm »
Дори си нямаш на идея колко плика съм всъщност.....
ПП не бих искала да spam темата с безполезните ти изблици на........* бяга ми думичката,беден речник (headbanbg)
Хубав ден Вега
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man!
It's got me addiced,does more that any dick did....

Неактивен Mishunka

• Публикации: 1948
  • Рейтинг: +22/-35
  • Дреме ми на патето!!!
« Отговор #82 -: Декември 17, 2010, 05:06:58 pm »
Готик!
Изпускаш нещо важно.
Върни се..... , виж, като помислиш малко повечко,  как се променя смисъла на казаното , като прибавиш думата престъпление!

По-голяма глупост не бях чела да сега!  :X (shake) В една война няма победители и победени! В действителност вс са губещи и вс са престъпници, защото е тр да потъпчат нещо мн свято и ценно, а именно човешкият живот - своят собствен и този на другите, независимо от крайния резултат и от изхода на войната.

П.П. Няма да ти е за сефте да се изложиш в стремежа си да изпъкнеш пред др и да се направиш на интересен, както го направи и в една др тема, и както го правиш извън темите - в чата например, разкривайки наистина грозната си същност. А всъщност порив на истинко съжаление предизвиква факта, че продължаваш да го правиш неосъзнавайки низостта на своето падение.
П.П.П. Достатъчно показателни, за това какъв си като човек, ми бяха злобните ти коментарчета по адрес на бившата ти приятелка.  :X (shake)
"Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects."
"When your bow is broken and your last arrow spent, then shoot, shoot with your whole heart." Roger Zelazny

Понякога седя и си мисля, а понякога... просто си седя...
()()
( . .)
c((")(")

Неактивен Taz

• Публикации: 2716
  • Рейтинг: +9/-14
« Отговор #83 -: Декември 17, 2010, 05:09:25 pm »
В една война няма победители и победени! В действителност вс са губещи и вс са престъпници, защото е тр да потъпчат нещо мн свято и ценно, а именно човешкият живот - своят собствен и този на другите, независимо от крайния резултат и от изхода на войната.

В някакъв смисъл ти казваш по друг начин това, което аз написах в моя пост. ;)

Неактивен Aglaia

• Публикации: 2079
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #84 -: Декември 17, 2010, 05:48:01 pm »
Оказва се, че американците са най-губещи. Те постоянно водят войни и си правят каквото им се поиска.
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор

Неактивен borkos

• Публикации: 2081
  • Рейтинг: +7/-8
« Отговор #85 -: Декември 17, 2010, 06:39:19 pm »
Готик!
Изпускаш нещо важно.

има нещо вярно в думите ти,всичко зависи от гледната точка,но ако се говори за WW2 и Хитлер и Сталин са били абсолютни глупаци,Сталин май е бил доста по голям идиот но както и да е
When you're done fucking your enemies,
fuck them some more.

Само курви на тоя свят братко!!!

Неактивен delmore

• Публикации: 1040
  • Рейтинг: +0/-1
« Отговор #86 -: Декември 17, 2010, 06:52:31 pm »
Историята се пише от победителите.....
защо не приключим с темата,видимо мястото не и' е тук.
When you smoke all my weed man,you got to call The Green Man!
It's got me addiced,does more that any dick did....

Неактивен tristram

• Публикации: 1441
  • Рейтинг: +3/-5
  • I am what I am
    • chapter 00
« Отговор #87 -: Декември 17, 2010, 08:47:21 pm »
що бе? казано е много готино... Ако нацистите бяха спечелили войната, нямаше да има кой да ги съди после за някакви си престъпления срещу човечеството* и затова това им е най-голямото престъпления (грешка) :D

Неактивен tuby

• Публикации: 4296
  • Рейтинг: +7/-36
« Отговор #88 -: Декември 19, 2010, 02:41:32 pm »
Не разбирам какво искаш да кажеш, честно казано тт. Струва ми се, че в стремежа си да защитиш делмор говориш, колкото да кажеш нещо.

Нима ако немците бяха спечелили войната и не бяха осъдени, убийството на десетки милиони хора нямаше да е престъпление? Нима тогава "мисълта" на делмор щеше да е смешна?
никовете на Vegal
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=764 - тук живее в панелка на 9тия етаж
http://forum.vratovrazka.bg/index.php?action=profile;u=3925 - тук е 17 годишно момче от спортното в пловдив и тренира гребане

Неактивен Aglaia

• Публикации: 2079
  • Рейтинг: +0/-0
« Отговор #89 -: Декември 19, 2010, 02:45:17 pm »
що бе? казано е много готино... Ако нацистите бяха спечелили войната, нямаше да има кой да ги съди после за някакви си престъпления срещу човечеството* и затова това им е най-голямото престъпления (грешка) :D

Не забравяй, че зад думите "една чиста нация" всъщност се има предвид "само една нация".
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор