Малко да се отклоня: Казват, че за задоволяването на една жена са достатъчни 4 см, а останалото било лакомия.
Та и тука така (демек сега вече по темата): Това все пак са (.)(.), винаги може още, стига да стоят добре, нито да са на пъпа, нито като ги пляснеш да се клатят до следващият път, нито пък да са като асансьорни копчета или пък като ги стиснеш да ти излизат между пръстите. Аз от чашки не разбирам, защото никга не съм носил такова нещо, пък и ме интересува какво има под чашката, а не самата тя. Веднъж с един приятел отидох (в качеството на преводач) да изберем един сутиен за една негова мадама и продавачката го пита къф размер и той сочи нейните и казва: "Малко по-малки от твоите"
Аз няма да гласувам да не се изложа, но някой може да ме светне какво означава чашката. На времето една моя приятелка имаше доста големи и имаше голям проблем с избора на сутиени, защото все ми казваше, че й трябвало малка обиколка и голяма чашка и все нямало. Но така и не разбрах какви чашки носи (но мога да ви поажа с ръце ;D ;D ;D).